Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאביה החדשה שלי + אבטיח*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש גיסנו,אכן אחלה צבע ;)

אם זו לא טרחה גדולה,הייתי מעוניין באיזו תמונה של הלוח שעונים,לראות אם יש הבדל בין גרסת ה 1.4 שלך לTSI שלי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מערכת קארזפורום רוצה לדעת מהיכן נרכש האבטיח המושלם הזה.

בשבוע שעבר האבטיח שלנו (10.270 קילו, למתעניינים) שם קץ לחייו בפח אשפה בבני ברק. יהי זכרו ברוך.

איתמר.

(ועד אז תתחדש ותהנה!)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתחדש, מחכה בקוצר רוח לשלי :)

ד"א - רק נדמה לי או שהצמיג הקדמי ימני לא מנופח מספיק?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדש! אוי כמה שאני מחכה לרכב שלי שיגיע כבר =]

ספר לנו עליו עוד שיהיה על מה לחלום :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תתחדש ותהנה ממנו,גם אני הייתי רוצה תמונה של הדש בורד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סחטיין על האבחנה.

זה בגלל שהיא מורמת.

כשהיא מורדת צריך להיות נערת גומי כדי לחגור את עצמך:

img13281.jpg

אגב, מישהו פה מבעלי הפאביות הידניות משתמש במשענת היד באופן קבוע? :?

לטעמי זה הדבר הכי מיותר שאפשר לשים ברכב ידני, אפילו שהידית מונמכת אצלי עד הסוף למטה זה עדיין לא נוח לעביר ככה הילוכים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

עדיף גם תמונה של 5 אנשים ברכב + אבטיח לקבל קנה מידה של צפיפות.

The one - נראה לי הידית תשמש יותר בנסיעה בינעירונית.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
המושבים האחוריים מתקפלים להגדלת קיבולת תא המטען. יתרה מכך, אפשר גם לפרק את המושבים עצמם על מנת לקבל עוד קצת מקום:

img13291b.jpg

תה, זה מה שמחזיק את המושב במקום? אני מאוכזב מתעשיית רכב מודרנית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצד שני אם קורה משהו,קל להחליף אותו,וגם,זה שהוא יעוף בתאונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...