Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאביה החדשה שלי + אבטיח*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החזיר אותי ליסודי,כשהשתמשנו במחשבי 486 בימי התואם IBM,מסך ירוק-שחור,ותכנות בפסקל\לוגו :p

איש הגרזן - מה כל כך קשה בלייצר לוח שעונים עם שעון פצפון של חום? ל90% מהרכבים הנורמלים יש את זה.

לא תמיד להיות שונה זה טוב אתה יודע :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש על האבטיח! סליחה.. על האוטו. אחלה רכב ואהבתי את השימוש באבטיח לקנה מידה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
החזיר אותי ליסודי,כשהשתמשנו במחשבי 486 בימי התואם IBM,מסך ירוק-שחור,ותכנות בפסקל\לוגו :p

איש הגרזן - מה כל כך קשה בלייצר לוח שעונים עם שעון פצפון של חום? ל90% מהרכבים הנורמלים יש את זה.

לא תמיד להיות שונה זה טוב אתה יודע :)

אופיר, גם אני אמרתי זאת לגבי שעון החום / דלק - אלא שמתברר שלרב הרכבים בימינו אין שעון כזה (או גם וגם) והכל הופך דיגיטלי. רק בגרסאות המאובזרות של הפאביות יש שעונים כאלה, ולוח שעונים זה (Maxi-Dot) מוצע כאופציה בארצנו (יחד עם שליטת רדיו מההגה).

לגבי הצבע, יש הטוענים שירוק / שחור הוא הצבע הקל והנוח ביותר לעיניים. אחרי האדום / לבן הזרחני והמעייף של האיביזה - יש בזה צדק מסויים. לי אישית לא מפריע הירוק-אולד סקול הזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לא קשה. זה פשוט חלק ממגמה כללית של להניח שהמשתמשים שלך הם קופים מטומטמים ועדיף לא לבלבל אותם עם עודף נתונים. יש רכבים גם בלי מד RPM ...

the london underground is not a political movement

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי מד סל"ד פחות חשוב משעון חום (אמיתי, לא מחוג בכאילו) במיוחד ברכב אוטומטי.

מרגיז שאין לך אינדיקציה בכלל על חום המנוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שעון חום מנוע זה בהחלט שעון מאוד חשוב, אני יודע שבמהלך כל נסיעה אני תמיד זורק מבטים מדי פעם לשעון הזה כי זה פחות או יותר הלב של המנוע.

מד סל"ד בהחלט מיותר למשתמש ההדיוט שכן הוא לא ממש נותן אינדיקציה לכלום (שוב, למשתמש הממוצע).

שעון נוסף שאומנם כן נותן אינפורמציה אבל שמצבים מסויימים הייתי שמח לוותר עליו זה השעון ה"פאסימי" שמותקן ברכבי BMW, הלא זה שעון צריכת הדלק.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בBMW זה לא שעון צריכת דלק, זה fun- gauge :lol:

images?q=tbn:ANd9GcQHBmQegMBUfKSw-wk_yBPHf9qWmK1G-TfQmFNhY4ZKwq3X0WmbGg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...