Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאביה החדשה שלי + אבטיח*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש!

שיהיה בשעה טובה!

כמה שאלות:

1. יש מקום ייעודי בדלתות האחוריות לטוויטרים?

2. מה גודל הצמיגים שלך? 15"? 14"?

3. מה עם קבוצת רכישה למגנזיום? יש ביקוש?

מי שרלוונטי ורוצה (לאו דווקא בעלי פאביה חדשה) מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, אם יהיה מענה סביר אפתח תראד ייעודי.

1. יש אבל אני בספק גדול לגבי חיווט (עוד לא בדקתי את העניין)

2. ג'אנט 14, צמיג 185/60R14 בשונה ממה שכתוב בקטלוג. לעניות דעתי ג'אנט רחב יחסית לרכב כזה והיציבות טובה למרות הגובה של הרכב.

3. אני בעניין אם המחיר יהיה בהתאם ולא הנחה מגוכחת. ג'אנטים זה אחד הרכיבים שיש עליהם תחרות ומבחר ענקיים לכן אני מאמין שאירגון נכון יכול להוביל להנחה יפה

טל.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מסכים עם הציטוט, אחלה רכב מבחוץ, מבפנים הייתי משאיר את האבטיח כדי להוסיף קצת צבע בעיניים, אפור וקודר מדי לטעמי.

אבל בלי שום קשר, אחלה רכב, תתחדש!

האמת שהדגם שנמכר עד לפני שנה היה עם סלון ב-2 צבעים, בז'-לבן כזה (מכוער מאוד לטעמי) בחלק שמגובה תא הכפפות ומטה ושחור בחלק העליון של הדש בורד. עניין של טעם אבל אני מעדיף את השחור המלא וה"קודר"

טל.

פורסם
1. יש אבל אני בספק גדול לגבי חיווט (עוד לא בדקתי את העניין)

2. ג'אנט 14, צמיג 185/60R14 בשונה ממה שכתוב בקטלוג. לעניות דעתי ג'אנט רחב יחסית לרכב כזה והיציבות טובה למרות הגובה של הרכב.

3. אני בעניין אם המחיר יהיה בהתאם ולא הנחה מגוכחת. ג'אנטים זה אחד הרכיבים שיש עליהם תחרות ומבחר ענקיים לכן אני מאמין שאירגון נכון יכול להוביל להנחה יפה

1. יש מקום. אין חיווט.

2. זה בדיוק מה שאמור להגיע עם הרכב - ולא שום מידה אחרת.

3. אני בעד - חישוקי סגסוגת מחמיאים לה הרבה יותר מאשר הטאסות אולד-סקול האלה (שזמנן עבר מכל רכב חדש שהוא).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
1. יש מקום. אין חיווט.

2. זה בדיוק מה שאמור להגיע עם הרכב - ולא שום מידה אחרת.

3. אני בעד - חישוקי סגסוגת מחמיאים לה הרבה יותר מאשר הטאסות אולד-סקול האלה (שזמנן עבר מכל רכב חדש שהוא).

תתפלא אוראל, בקטלוג שאגב מופיע גם באתר סקודה מצוינים מידות צמיגים 165/70, תבדוק אותי.

טל.

פורסם

שלי מגיעה עם 15".

הסוכן אמר שהיה משלוח שהגיע בטעות עם גלגלי 15 ואם אני רוצה אפשר לקחת בלי להוסיף כסף, אז למה לא?!

פורסם
תתפלא אוראל, בקטלוג שאגב מופיע גם באתר סקודה מצוינים מידות צמיגים 165/70, תבדוק אותי.

טל, אולי בקטלוג העולמי - לא הישראלי...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תתחדש ידידי הגרזנאי.

אני מציע שתתלה את האבטיח על המראה כקישוט.

לפני שראיתי שזה אבטיח פיצי חשבתי שיש לך סופרב... :-D

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כן ואין בעיה בכלל לתפעל את ההילוכים.

חשוב להדגיש שלמרות שזה נקרא משענת יד, בזמן נהיגה אני בכלל לא מניח את היד על המשענת. אני מעדיף את המשענת מונמכת עד הסוף כדי שיהיה לי קל להגיע ל"שטויות" שמונחות בתא הקטן.

נקודה קטנה לסיום, בטח ידועה לך אבל בכל זאת. צריך לשים לב שמנמיכים באמת את משענת היד עד הסוף, משמע עד למצב שבו יש זווית שלילית כלפי מטה ולא רק עד המצב שבו המשענת אופקית.

אני אכן משתמש בה, מורדת עד הסוף. לומדים לאט לאט להרים את ההנדברקס ולחגור את החגורה גם כשהמשענת למטה.

פורסם

קצת מאוחר, אבל הנה לוח השעונים בלי האבטיח.

img1339oe.jpg

שונה במשהו מה-TSI ?

נ.ב: השירשור זז לאוף-טופיק ואני עדיין יכול להגיב.

זה אומר שיש לי הרשאות לאוף-טופיק?! :-)

the london underground is not a political movement

פורסם
אני אכן משתמש בה, מורדת עד הסוף. לומדים לאט לאט להרים את ההנדברקס ולחגור את החגורה גם כשהמשענת למטה.

כנ"ל :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
^^

אותו הדבר כמו בTSI, מדובר באותו דגם 1:1 רק מנוע אחר.

אכן 1:1,טמטום של ממש לדעתי להוציא לוח שעונים ללא שעון חום :| (עם הדלק איכשהו מסתדרים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אכן 1:1,טמטום של ממש לדעתי להוציא לוח שעונים ללא שעון חום :| (עם הדלק איכשהו מסתדרים)

זה לא אפשרי לקנות ולהתקין אחד בעצמך אם אתה כ"כ חרד לטמפ' המנוע שלך ?

הרי כן יש חיווי כשהטמפרטורה מחוץ לתחום - נמוך מדי (למשל בצילום שלי) או גבוה מדי

the london underground is not a political movement

• תוכן חדש...