Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפאביה החדשה שלי + אבטיח*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אבטיח זה?! בגודל של כדור פינג-פונג, בחיי.

תתחדש ותיהנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש !!

לא יודע איך הגירסא הזאת של הרכב אבל נסעתי בזאת מנוע1.9 טורבו דיזל שנת 2010 או 9 ודבר אחד היה מאוד ברור לי הישיבה במושב האחורי הייתה סיוט חוץ מרעשים של מנוע וכביש כאילו אין כלום שמונע מרעש לחדור לאוטו גם כל בליטה בכביש הרגשתי

אבל אני לא יכול להגיד את אותו הדבר על המושבים הקדמיים (נהגתי קצת) עולם שונה לגמרי אוטו נוח מאוד מפיתע בעוצמה שלו ונהנתי עצתי לא לשבת מאחור :)

פורסם

תתחדש על האוטו! צבע מעולה.

בדיוק כמו שלי :-D.

למי ששאל על הצבע "אפור פחם". 9J9J. משהו כזה.

ועצה אחת,

להקפיד לא (!) לנקות את לוח השעונים. הוא מאוד רגיש לשריטות קטנות ומעצבנות.

קנה לך צלון (וילון משקפיים כזה) ואם כבר תשים חומרים על הפלסטיקה, אך ורק איכותיים (אם אפשר להימנע, אז עדיף, לדעתי).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גם אני מחכה לשלי!! קיבינימאט!! (אופס התפלק לי...:shock: ) כמה זמן אפשר לחכות?? אני כבר מתחרפנת!

לקחתי גם אפור פחם.. אחלה צבע נראה לי!

תתחדש בן אדם! ותיסע בדרכים טובות!

פורסם

קרדיט לי על הרעיון לאבטיח אישי וחמוד למראה =)

אני אעלה כמה תמונות של הפאביה שלי שקיבלתי היום מחר כדי לעזור לאנשים שמתלבטים בקשר לצבעים. בחרתי צבע שנקרא satin gray, שהוא בכלל בעל גוון תכלת.

אגב לגבי הטאסות רדי ידידי שים כמה אזיקונים הן נשלפות בקלות (רבה!) או לחילופין ג'אנטים חדשים (רעיון לקבוצה חדשה)?

למי ששאל, אני חושב שמשענת יד לנסיעה ארוכה היא חובה וללא קשר לי היא לא מפריעה לבעברת הילוכים, אולי רק להרמת הנדברקס וחגירת חגורה.

טל.

פורסם
אם זו לא טרחה גדולה,הייתי מעוניין באיזו תמונה של הלוח שעונים,לראות אם יש הבדל בין גרסת ה 1.4 שלך לTSI שלי.

צילמתי גם את לוח השעונים אבל ...

img1324pf.jpg

נצלם מחר ללא האבטיח

איך קוראים לצבע הזה?

באנגלית anthracite grey

היה אפשר להזמין ריפוד בצבע אחר?

לא למיטב ידיעתי, אבל לא שאלתי כי אני מבסוט מזה

מערכת קארזפורום רוצה לדעת מהיכן נרכש האבטיח המושלם הזה.

אבטיח אישי משופרסל דיל. נבחר לפי הפוטוגניות כך שאני לא אחראי על טעמו.

the london underground is not a political movement

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב!:mm_yeah:

ד"א עבדו עליך עם האבטיח, נתנו לך עגבניה לא בשלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אגב, מישהו פה מבעלי הפאביות הידניות משתמש במשענת היד באופן קבוע? :?

לטעמי זה הדבר הכי מיותר שאפשר לשים ברכב ידני, אפילו שהידית מונמכת אצלי עד הסוף למטה זה עדיין לא נוח לעביר ככה הילוכים.

כן ואין בעיה בכלל לתפעל את ההילוכים.

חשוב להדגיש שלמרות שזה נקרא משענת יד, בזמן נהיגה אני בכלל לא מניח את היד על המשענת. אני מעדיף את המשענת מונמכת עד הסוף כדי שיהיה לי קל להגיע ל"שטויות" שמונחות בתא הקטן.

נקודה קטנה לסיום, בטח ידועה לך אבל בכל זאת. צריך לשים לב שמנמיכים באמת את משענת היד עד הסוף, משמע עד למצב שבו יש זווית שלילית כלפי מטה ולא רק עד המצב שבו המשענת אופקית.

פורסם
האבטיח באמת מוסיף צבע. היה אפשר להזמין ריפוד בצבע אחר?

מסכים עם הציטוט, אחלה רכב מבחוץ, מבפנים הייתי משאיר את האבטיח כדי להוסיף קצת צבע בעיניים, אפור וקודר מדי לטעמי.

אבל בלי שום קשר, אחלה רכב, תתחדש!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחדש!

שיהיה בשעה טובה!

כמה שאלות:

1. יש מקום ייעודי בדלתות האחוריות לטוויטרים?

2. מה גודל הצמיגים שלך? 15"? 14"?

3. מה עם קבוצת רכישה למגנזיום? יש ביקוש?

מי שרלוונטי ורוצה (לאו דווקא בעלי פאביה חדשה) מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית, אם יהיה מענה סביר אפתח תראד ייעודי.

• תוכן חדש...