Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - לפני כשבועיים-שלוש הייתה לי תאונת פח (נכנסו לי בדלת ומעכו קצת את הפח ושרטו את הצבע).

הוחלפה דלת -

הדלת הגיעה למוסך ללא צבע, והם צבעו אותה במקום. (הבנתי שזו האופציה היחידה שקיימת ושדלתות לא מגיעות צבועות?)

מדובר ביונדאי i30 שנת 2010 (בערך שנה וחצי על הכביש) - צבע שחור. Stone Black.

המוסך פחחות שצבע את הדלת השתמש בקוד צבע של יונדאי ואפילו הראה לי על המניפה עם הצבע והכל.

איכות הצביעה מעולה - אך אבוי - רואים הבדל בגוון הצבע בין הדלת לבין שאר האוטו. הדלת בצבע "חזק" הרבה יותר, ואם מסתכלים רואים שהיא "לא במקום", שיש הבדל בגוון של הצבע, זה נראה כאילו כל האוטו כחול כהה והדלת שחורה כהה. זה נראה פשוט מזעזע.

רציתי לקבל עצה - האם אין מה לעשות? האוטו החדש נידון להראות דפוק עם דלת שהוחלפה ובצבע אחר?

האם אפשר לצבוע שוב את הדלת במקום אחר ולבקש מהם להתאים את הצבע טוב יותר?

מה עושים? אני באמת לא מרוצה מהתוצאה :(

בעל המוסך אמר "חכה כמה חודשים יש מצב שזה יתאזן", אבל "יש מצב" לא עוזר לי, ובנתיים חראם על הרכב החדש.

אני מוכן לשלם מהכיס שלי על צביעה מחדש במקום איכותי יותר (את כל התיקון הזה שילם הביטוח של הפוגע).

הערה: יום לאחר התיקון נעשה ווקס לכל הרכב - זה לא בדיוק עזר בנושא הבדלי הצבע בין הדלת לשאר הרכב.

לא נעשה פוליש. אלא ווקס בלבד. האם כדאי לנסות שוב פעם בעוד כמה ימים אבל הפעם לעשות פוליש לפני הווקס?

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

בקש מהמוסך (מוזר שלא ביצע לבד) לבצע טשטוש לדלת מימין ולכנף משמאל.

מוסך פחחות שמכבד את עצמו מבצע זאת ללא בקשת הלקוח, כך החלפת הדלת מורגשת פחות.

Golf 2008 MK5

פורסם

לבקש טשטוש - אוקיי.

שאלה נוספת -

כשאני עושה פוליש + ווקס - האם לעשות לכל הרכב פרט לדלת שהוחלפה? כי בעקרון המטרה להביא את שאר הרכב למצב חדש כמו הצבע של הדלת.

• תוכן חדש...