Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב

אתמול לאחר נסיעה קצרה החנתי את הרכב, לאחר כמה שעות אני יורד לאוטו מסובב את המפתח ,ואני שומע טיק קטן מהסטרטר וזהו.

לאחר מכן על הצג בלוח שעונים , במקום האות P מופיע - ולא משנה לאיזה מצב אני מזיז את הידית זה לא משתנה וכמובן האוטו לא מניא כלומר אין סטרטר בכלל.

בנוסף התאורה איפה שהידית הילכים הפסיקה לעבוד.

והופיע כיתוב בלוח שעונים : stop safly and restart

ניסיתי לנתק את המצבר אך לא היה שנוי.

אשמח לעזרה מכם.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
היי ערב טוב

אתמול לאחר נסיעה קצרה החנתי את הרכב, לאחר כמה שעות אני יורד לאוטו מסובב את המפתח ,ואני שומע טיק קטן מהסטרטר וזהו.

לאחר מכן על הצג בלוח שעונים , במקום האות P מופיע - ולא משנה לאיזה מצב אני מזיז את הידית זה לא משתנה וכמובן האוטו לא מניא כלומר אין סטרטר בכלל.

בנוסף התאורה איפה שהידית הילכים הפסיקה לעבוד.

והופיע כיתוב בלוח שעונים : stop safly and restart

ניסיתי לנתק את המצבר אך לא היה שנוי.

אשמח לעזרה מכם.

בוקר טוב

אני אנסה לעזור לך, הסיפור שלך מצביע על נפילת מתח פתאומית שבאה לביטוי בנקישות ששמעת בזמן הנסיון להניע.

כנראה קוטבי המצבר לא מחוברים היטב או שיש קורוזיה על הקטבים של המצבר, או שהמצבר שבק פתאום.( זה קורה לעיתים).

הורד את שני החיבורים מהמצבר , נקה היטב את קוטבי המצבר בעזרת נייר זכוכית. את חיבורי המצבר שטוף במים חמים עד שיעלמו לגמרי סימני הקורוזיה וחבר חזרה למצבר. בדוק אם הכבלים מחוברים היטב אל הקטבים ונסה להניע, אם המצבר תקין הכל יחזור על מקומו בשלום והרכב יניע.

פורסם

אמנון, תודה על התשובה.

האם אני יכול ליצור איתך קשר טלפוני ?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

עדכון: הבעיה הייתה 3 ריליים של הגיר שהחזירו נשמתם לבורה. 800 שקלים ל3 מקוריים והאוטו כמו חדש.

פורסם

המוסך שאני מטפל שם כבר כ 7 שנים. לאחר כ 20 דקות של בדיקות ברכב המכונאי שלי מצא את הריליים הסוררים.

וגם הוא החליף.

שם המוסך א.ב רחוב השיש 21 מפרץ חיפה. הבעלים הוא אריה ביטון.

• תוכן חדש...