Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,החלטתי סוף סוף על מערכת

ר"ד:clarion cz500

קומפוננט קדמי:jbl gto6507c

רמקולים אחוריים:T1693C Rockford

מגבר:JBL 1004

סאב:kicker cvr12

איך המערכת לפי דעתכם?האם יש מקום לשינוי?

ואיך אני אחבר את הרכיבים בצורה נכונה?

כמובן שאת הסאב בגישור (יתן 200RMS)

השאלה איך אני אחבר את הרמקולים,האם הקומפוננט הקדמי ישמע טוב בחיבור לקלריון,כי הוא מגיע ל70RMS והרמקולים האחוריים מגיעים ל110RMS,אז אולי עדיף לחבר אותם למגבר ואת הקומפוננט לר"ד,או שאולי המגבר הזה יוכל לסחוב חיבור של הסאב+כל 4 הרמקולים ביחד?

ועוד שאלה,איפה אפשר לקנות את הקלריון באזור ראשל"צ ? הוא לא מופיע בשום מקום באינטרנט.

פורסם

תחבר את הקומפוננט למגבר, והרמקולים האחוריים לרדיו דיסק. בעתיד אם תרצה להוסיף מגבר נפרד לסאב, תעביר את הרמקולים האחוריים למגבר הjbl

פורסם

המגבר הזה מוציא כ- 270 RMS מגישור.

מצתרף לבוריס- למה החלטת ללכת על CVR ולא על ההרץ ?

אין בכלל מה להשוות ביניהם- ההרץ פי כמה וכמה רמות מעל.

:roll:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רגע הרמקולים האחורים הם 110RMS הם יתנו תפוקה טובה גם מהיציאה של הרדיו דיסק?

ואשמח לשמוע מחירים של ההרץ גם המגבר וגם הסאב שהמלצתם לי, אבל יד ראשונה! כי בשום מקום לא מצאתי מחירים או מידע על הרכיבים האלה.

ואיפה אפשר לקנות את הסאב והמגבר של הרץ,והרדיו דיסק של קלריון באזור ראשל"צ?ובאיזה מחירים?

תודה.

פורסם

רמקולים אחוריים בדרך כלל נצילים ככה שאם תחבר לרדיו הם יעבדו טוב מבלי הגברה.

לגבי המחירים של הסאב,מגבר,רדיו דיסק--ZAP הוא הכתובת.

תיכנס לשם תריץ חיפוש,בטוח שמכל חלק יש כמה חנויות שהוא נמכר בהם ותבדוק את המיקום שלהם ותראה אולי שם יש בראשון.

בהצלחה.

Scan Speak

• תוכן חדש...