Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בניתי תיבה חדשה לסאב שלי

עברתי מתיבה סגורה לפורטד ויש רעש מאוד חזק מהפורט למישהו יש מושג למה זה ואיך אני יכול ליפתור את זה

תודה :)

פורסם

הפורט שלך קטן מידי, לפי מה קבעת את גודלו? סתם מה שנראה לך הכי טוב?

תעלה תמונה של התיבה, ומידות של התיבה והפורט, וכן מה הטיונינג של הפורט.

ברגע שנדע מה המידות נוכל לעזור לך יותר

דיוויד

פורסם

בניתי אותה לפי המידות של היצרן רק פורק לא היה לי אז עשיתי קומבינה וכניראה שזה באמת ביגלל הפורט אני יצלם ויכין פורט חדש מקווה שזה יתפור את זה!

פורסם

לא הבנתי

הרעש מהפורט עצמו (כאילו שהפורט מזמזם ?)

או שהרעש בא בגלל הפתח של הפורט ?

ובכלל אם עברת לפורטד וזה לא בא טוב אז תחזור לאטומה

הבנתי מהודעות קודמות שלך שאתה מבסוט על הסאב בגדול עם התיבה האטומה

שבת שלום

דרור

פורסם

אחד לא מספיק, לפחות שתיים של 4 צול, או אחד של 6 צול, ועדיף מפלסטיק.

באיזה אורך עשית אותו? באורך של הפורט שהמליצו באתר?

פורסם

נראה לי שהוא פשוט חתך את הקרטון הזה באורך של הפורט שהמליצו באתר ( שם זה סלוט פורט) מבלי להבין מה ההשלכות. הטיונינג שלו בטח בשמיים, ולדעתי פורט בודד של 4 אינצ׳ זה לא מספיק ל1512. זה בהחלט לא סאב זול של פיוניר שבקושי מסוגל לזוז.

פורסם

אני לא חושב שהוא יודע מה האורך צריך להיות. גם לא כתוב מה הטיונינג של הפורט בתיבות שלהם. עד שהוא לא יעלה מפרט של התיבה שהוא בנה, אי אפשר לעזור לו. המלצה שלי לשים פורט 6 אינצ׳ מכוון ל32 עד35 הרץ.

דיוויד

פורסם

תיסתכל באתר ותיראה שיש המלצות גם ל1.5 וזה מה שבניתי צריך לעשות פורט ארוך מרובע כול מה שעשיתי לא פתר את הרעש אז חזרתי לאטומה בינתיים :)

מחר אני יתן לנגר לעשות לי אין לי כוח להיתעסק עים זה וניראה איך זה ישמע

• תוכן חדש...