Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,אני מתלבט בין סאב של KICKER CVR12 לבין סאב של ROCKFORD,HERTZ או JBL,איזה סאבים מומלצים יש לJBL,HERTZ או ROCKFORD? ואיך ה-CVR12 לעומתם

רדיו דיסק של קלריון,רוקפורד או פיוניר אשמח לשמוע דגמים מומלצים כולל בלוטוט,אוקס,יואסבי, איך הCZ500?

קומפוננט קדמי יש לי של JBL מסדרת GTO6507.

ורמקולים אחוריים אני גם מחפש של רוקפורד,פיוניר,קלריון,או JBL.

מגבר של HERTZ,ROCKFORD,JBL אשמח לשמוע המלצות.

כמו כן איך מומלץ לחבר את כל הרכיבים?בהנחה שיש לי מגבר אחד של 4 ערוצים,עדיף לחבר אליו את הסאב בגישור ואת הקומפוננט,ואת הרמקולים האחוריים לחבר לר"ד?

פורסם

אחלה הצעה קיבלת מבוריס.

מה שכן, אולי יש מקום לשינוי אך זאת לפי טעמך האישי, מה אתה מחפש מהסאבוופר? יותר עוצמה ומריחה או יותר דיוק?

פורסם

איך הקיקר CVR12?ואיזה מגברים וסאבים מומלצים יש של רוקפורד,JBL?

והאם אפשר לחבר 4 רמקולים וסאב ל4 יציאות במגבר או שעדיף שלא??

פורסם

עדיף שלא, סאבוופר בד"כ מקבל במגבר 4 ערוצים גישור של 2 יציאות, ובעצם מגדול הספק גבוהה יותר.

מכאן נובע שנשארו לך 2 יציאות, אשר כל אחד מחברים לרמקול (במצב שהרמקול קוקסיאלי) או לקרוסאובר (כאשר מדובר בקומפוננט).

הCVR לא מומלץ בשבילך, דיברת על כך שהדיוק חשוב בשבילך, זה לא הסאב הזה. מה שכן, הוא יודע לעשות רעש.

מגברים מומלצים מהחברות שציינת ובטווח המחירים שלך הם מגברי הכניסה של החברות האלה: JBL 1004, ROCKFORD R3004.

פורסם

:idea:השילוב של הרץ הוא מצוין מגבר EP4X ו סאב ES 300 ורדיו דיסק לדעתי יש גם חוץ מהקלריון את האלפיין 126BT שהוא ממש טוב .

והכל נכנס בתקציב שלך.

אנו בארט סאונד משוקים רישמיים של HERTZ \ AUDISON ואני יכול לומר לך שזה ציוד איכותי מאוד ונותן תמורה מלאה למחיר .

פורסם

בכל אופן אתה יכול לבוא ולהתרשם מבציוד של מיטב החברות המובילות בשוק הסטריאו לרכב. HERTZ / DLS / AUDISON ועוד .ובמחירים הכי הכי שיש !!!!!!

• תוכן חדש...