Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HP Touchpad מכירת חיסול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקנדה כרגע, ובדיוק קניתי כאן בבסט ביי אחד כזה עם 32GB ב170 דולר (150 אחרי החזר מס אם יהיה), ה16GB נמכר ב100 דולר אבל המלאי חוסל בסניף כשהייתי. המחירים המקוריים היו 500 ו400 דולר, וזה גם אחרי הורדה מהמחיר המקורי. HP החליטה לחסל את כל חטיבת הטאבלטים שלה, וכנראה גם הPC וכל דבר שקשור לאלקטרוניקה צרכנית.

הם מחסלים את המלאי בהפסד של כ-200 דולר ליחידה.. זה גם אומר כנראה שלא תהיה אחריות, אבל למי אכפת במחיר הזה, זה יותר זול מחיקויים סינים של אייפד. התמיכה במערכת ההפעלה גם תצומצם, אבל קראתי ציטוט שלא תופסק לחלוטין. אם מישהו נמצא בקנדה או בארה"ב, אני ממליץ :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בוקר טוב.

אחי נוסע לקנדה בתחילת החודש הקרוב.רציתי שיבדוק לי מחירי בשמים.האם המחירים שם אטרקטיביים?

יש טעם להביא לו כסף בכלל?

מחירי נעלי ספורט? ומה בכלל זול משמעותית מהארץ חוץ ממוצרי חשמל?

תודה.

פורסם

בגדול הכל זול יותר, אתה תמיד יכול להזמין מארה"ב ולשלם מכס, עדיין ייצא זול יותר.

פורסם
HP החליטה לחסל את כל חטיבת הטאבלטים שלה, וכנראה גם הPC וכל דבר שקשור לאלקטרוניקה צרכנית.

לא לחסל אלא להפריד מהחברה ולמכור. דברים בסד"ג כזה לא "מחסלים" סתם ככה, עדיין יש שם הרבה כסף.

HPהם מחסלים את המלאי בהפסד של כ-200 דולר ליחידה.. זה גם אומר כנראה שלא תהיה אחריות

אחריות סביר להניח שתהיה, אבל קח בחשבון שהמוצר עדיין נמצא בדור הראשון שלו, על כל המשתמע מכך.

בכל אופן תנוח דעתך, HP לא מוכרת בהפסד. ההפרש במחירים רק מעיד על הרווח העצום שהם עושים על מוצריהם.

פורסם

כבר לא יהיה דור שני, HP הפסיקה את הייצור של מכשירי WEBOS, בגלל זה מכירת חיסול.

אגב, השמועות על זה שHP הולכת לצאת מעסקי חומרת PC, זה לא נשמע לי הגיוני כל כך, כי זה הלחם והחמאה של החברה הזאת, ויציאה מזה, לחברה שמספקת פתרונות IT, משמע התאבדות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאת לא שמועה. הכסף הגדול נמצא בתוכנה, לכן הם קנו לאחרונה את Autonomy הבריטית בסכום מופרך וכעת עושים את ההימור שלהם על השוק ההוא. מכירות החומרה תמשכנה בינתיים במקביל, אבל הפיתוח יעצר, ובסופו של דבר החטיבה צפויה להימכר בשלמותה.

ד"א, אתה קורא בכלל את מה שכתבו לפניך? די חזרת בהודעה שלך על מה שכבר אמרנו... :?

פורסם

בארה"ב המחירים עדיין 400-500$ ...

אשמח לקבל לינק למקום בארה"ב שמוכר במחירים שקרובים למחירים שציינת.

פורסם
לא לחסל אלא להפריד מהחברה ולמכור. דברים בסד"ג כזה לא "מחסלים" סתם ככה, עדיין יש שם הרבה כסף.

אחריות סביר להניח שתהיה, אבל קח בחשבון שהמוצר עדיין נמצא בדור הראשון שלו, על כל המשתמע מכך.

בכל אופן תנוח דעתך, HP לא מוכרת בהפסד. ההפרש במחירים רק מעיד על הרווח העצום שהם עושים על מוצריהם.

הכוונה בלחסל היא לנטוש את הספינה, למכור בכל מחיר וכו'. לא יודע לגבי שאר החטיבות אבל 99 או 149 דולר עבור הTOUCHPAD זה מכירה בהפסד עצום לHP. לכאורה עולה להם 318 דולר לייצר אחד. המילה שHP השתמשה בה היא Liquidation.

לגבי למצוא כאלה, כבר אין הרבה סיכוי, הרוב שהוצע עד עכשיו נמכר... אפשר ללכת מחנות לחנות אבל הסיכוי קלוש, הם נחטפו. אולי יוסיפו עוד למלאי, יש להם כמעט חצי מליון למכור בסה"כ.

פורסם

אגב, השמועות על זה שHP הולכת לצאת מעסקי חומרת PC, זה לא נשמע לי הגיוני כל כך, כי זה הלחם והחמאה של החברה הזאת,

עיין ערך IBM ( שמכרה את חטיבת ה- PC ללנובו).

גם ככה כל הייצור וחלק גדול מהתכנון נעשה במזרח. HP הצליחה אמנם להיות בראש מצעד המכירות, אבל זה לא מביא להם מספיק רווח.

כשקיבלתי דסקטופ DELL חדש בעבודה, תפסה את עייני העובדה שהפד לעכבר, עם לוגו DELL, היה החלק היחידי שהיה made in USA.

:turn-l:
פורסם

מעניין. ה-DELL שעל שולחני יוצר לפני 4 שנים באירלנד. מכשיר הפאלם שהיה לי פעם יוצר במאלזיה. הטלפון הנייד במקסיקו. כמובן שאת החלקים אוספים מכל העולם.

אני נזכר בארוע שהיה לי לפני כ-22 שנה. בעבודה השתמשתי במכשיר שהתבסס על PC מתוצרת יונדאי, בתקופה שעדיין לא היו מוכרים בארץ כיון שנכנעו לחרם הערבי. יום אחד הופיעה תקלה במערכת. הגיע הטכנאי ולאחר 2 דקות הכריז "נפלאות התעשיה הישראלית!!". כמובן שסוללת הביוס היתה מתוצרת תדיראן - שהיתה, באותם ימים, היצרן הגדול בעולם של סוללות ליתיום.

לכן, יובל, אל תופתע ממדבקות ארץ הייצור על כל מכשיר שהוא. חלקים עושים סיבוב סביב הגלובוס ממקם תכנונם וייצורם עד שחוזרים לארץ המוצא כאחד מרכיבי מכשיר שלם, והתעשיה חוצה גם גבולות לא צפויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...