Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין DAYLINE לD-LITE

ifrah
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Both items are similar for the appearance. Dayline version is not having mark for daytime running light, just having the look, technical it is not working as DRL (see FAQ: This means that the parking lights are looking like a daytime running lights but does not correspond to the same function; the led stripe is the position light of the car.) Dlite model working with real daytime running lamp (led stripe is real daytime light), it is having the mark for it also (the R87

מי מתרגם לי לעברית??:)

פורסם

שני המוצרים דומים במראה. לגרסת דייליין אין תקן עבור אור יום, הם רק נראים כך. טכנית הם אינם פועלים כDRL (ראה בשאלות נפוצות: הכוונה היא שאורות החניה נראים כמו אורות המיועדים לאור יום אבל לא עונים לאותן דרישות). פס הלדים מהווה את תאורת המיקום (?) של הרכב. דגם דילייט עובד כתאורת אור יום אמיתית (פס הלדים הוא תאורת אור יום אמיתית) ויש לו את התקן לכך. (R87).

למרות שזה בעברית, אני לא מבין,מה זה אומר? :lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בקיצור, אדם רגיל לא רואה את ההבדל.

הכל תלוי כמה הפרש המחיר.

בפועל השוני הוא בנורות של אור המעבר.

לי יש Dayline ואני שלם עם זה.

• תוכן חדש...