Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,רכשתי כיסויים למושבי הרכב,עכשיו בשביל התקנה איכותית אני חייב לפרק את המושב האחורי לגמרי,(הקדמיים סודרו =) מישהו יכול לעזור לי בנושא ולהגיד לי איך אני עושה זאת? בתודה מראש

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

שלום רב !

נסה כך:

הכנס יד לעבר משענת היד הנמצאת במרכז גב המושב האחורי.

הכנס יד בשקע שנחשף.

משוך את את תחתית המושב אליך, ואז הוא יחשף ויגלה את קצוות הכסוי , או שתוכל להלביש את כסוי המושה החדש על הישן.

אם תמתין בסבלנות למחר, אבדוק אצלי, ברכב זהה לשלך , שמעולם לא החלפתי לו כסוי כיצד מתרומם גב המושב, ותחתית המושב האחורי, ואעדכן אותך מחר בשרשור זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עדכון..הרכב המדובר הוא לנסר ולא סופר לאנסר

הצלחתי לשלוף את המושב האחורי התחתון,הוא יוצא באמצעות קליפסים בתחתית המושב שיש למשוך והמושב יוצא..

לגבי המושב העליון,הוא מתקפל,הקושי הוא ב"כנפיים" הצד השמאלי והימני של המושב,שעל מנת להוציאם יש לשחרר בורג,עכשיו ניסיתי לשחרר עם לדרמן אך ללא הצלחה,לא ניראה לי שיש ברירה אלא להשתמש במפתח יעודי,מישהו יודע איזה גודל אני צריך? כדי שאוכל לקפוץ להום סנטר ולקנות מפתח כזה

ולסיום כאשר אסיים להלביש את המושבים,מה סדר החזרה המומלץ? האם להחזיר למקום תחילה את המושב העליון או שהתחתון?

פורסם

ניני, שלום רב !

אם יש לך סבלנות, ואתה יכול להמתין 24 שעות, אנסה לבדוק ברכבי , ולעדכן אותך.

רק שאזכור לעשות זאת.

בברכה

צביקה

פורסם

אוקי צביקה,תעדכן אותי

פורסם

לאחר ניסיונות רבים אינני מצליח להלביש את הכיסוי על המושב העליון האחורי(הצד של הגב)..הכנפיים שהם הצד השמאלי והצד הימני של המושב נורא מקשים על כל העיניין.. אשמח אם מישהו מחברי הפורום יצא לו בעבר לבצע הלבשת כיסויים על המושבים בלנסר(הישנה) ויוכל לעזור לי בהתקנה,אני מרשל"צ..אני אשמח לכל עזרה שהיא בנושא.תודה מראש =] וכולי תקווה שהבובה שלי תלבש בסופו של דבר את החליפה החדשה שלה :))

אגב הריפודים הם אוניברסליים ולא תפורים במיוחד לדגם(מה שבעצם יותר מקשה על העיניין)

פורסם

ניני שלום רב !

בחנתי את המושב האחורי וגיליתי וזה בוודאי ידוע לך שגב המושב האחורי מחולק לשלושה חלקים

חלק שמאלי אחורי מתכופף במשיכה אלייך,ואז ניתן לגלות שמשענת היד ניתנת לכיפוף ויש להלביש לה כסוי בנפרד, מה שאומר שגב המושב מתחלק לשלושה חלקים נפרדים, וכסוי אחורי אוניברסלי, יקשה על הלבשת כסוי אוניברסלי חדש.

נמצד שני המושה התחתון קל יותר להחלפה ויש להתחיל בהחלפה שלו תחילה.

בתקוה שעזרתי.

צביקה

• תוכן חדש...