Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסאב חדש 18 :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוטים יודעים רק COPY PASTE... :roll: כך שלהגיע ל20K הודעות זה לא כזה קשה.

תמיד אפשר לשכור שרת נוסף לצד שרת "lanosforce" כדי למנוע עומס מעמוס :lol:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תגובות 372
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאנוספורס יודע לקחת כמה "עמוסים" ולגרום להם להראות כמו "עמוס" אחד - ואתה אף פעם לא תדע בדיוק על איזה עמוס נפלת

:-P

זה החלק העיקרי של העבודה של לאנוספורס - זה נקרא ניתוב עומסים או באנגלית load balancing

למי שזה מעניין:

http://en.wikipedia.org/wiki/Load_balancing_%28computing%29

כמובן, גם מתעסק עם הגנות NIPS נגד פותים אה ז"א בוטים רבים :-P:-P:-P

ועכשיו נחזור לעניינינו - דיוויד, מה נסגר עם המפלצת שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבד יומיים, ואני חייב לציין שדיי הייתי בשוק מהתוצאה, גיין סגור על המונו החדש והדלתות שלי ניראו כאילו הם עשויים מנייר אלומניום :lol: הסאב ממש תפס עוצמה בכל טווח הניגון שלו.

אבל הנה הבאסה, יום שישי נקרע לי רצועת טיימינג וכנראה שהתעקם שסתום, ויום שבת הסאב פשוט הפסיק לעבוד.

הרצועה הוחלפה, את הסאב הוצאתי והתחלתי לחטט. הקטע המוזר זה שזה קרה בווליום יחסית בינוני, גיין סגור, לא היה עשן או אש, הסליל לא הספיק להתחמם אפילו.

סליל אחד הראה לי מעגל פתוח, השני 100 אוהם. תפסתי פן והורדתי את הכיפה, לקחתי להב והתחלתי לגרד את הדבק על החוטים המובילים והחוטים של הסליל. מדדתי בסליל וקיבלתי 2 אוהם לכל סליל. המסקנה - הלחמות לא טובות בין הסליל לחוטים המובילים.

עכשיו למה ההלחמות לא טובות אתם שואלים.. כי זה סליל אלומניום. אי אפשר להלחים את זה לנחושת בקלות, צריך מלחם טוב ונוזל קסום הידוע כפלאקס (flux) ואני לא מצאתי פה בארץ, אלא רק משחות הלחמה.

סוף שבוע הזה או שבוע הבא אני אפנה למעבדה מקצועית שאני בטוח שיש להם ידע ונסיון כדי לעשות לי 4 הלחמות קטנות. נקווה לטוב. אם לא יש לי פתרון אחר.

פורסם

הסאב הראשון בעולם שהסליל שלו היה צריך טיפול ברתכת

:-P

גדול!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרמתי טלפון היום לרפופורט והסברתי לו את העניין.

הוא אמר לי להגיע ונראה מה אפשר לעשות, בעיקרון הוא יכול להלחים חוטי אלומניום לחוטים המובילים.

פורסם

דיוויד,

סתם שאלה בשביל ההבנה הבסיסית שלי.

אם אתה צריך משחה מיוחדת בכדי להלחים את הסליל של הסאב הזה לחוט המוביל - וקנית את הסאב הזה ממישהו שסיפק לך את הסליל הזה.

המישהו הזה בוודאי יודע שאתה תהיה זקוק למשחת הלחמה כזו ואני מתאר לעצמי שהמישהו עשה את זה כבר לא פעם או פעמיים - אתה לא יכול פשוט לבקש מממנו לשלוח לך קצת מהחומר הזה? (נשמע לא טוב :-P) והוראות איך לעבוד.

Pioneer TS-X150

פורסם

אבל הנה הבאסה, יום שישי נקרע לי רצועת טיימינג וכנראה שהתעקם שסתום,

הייתי אומר לך שזה בגלל שהסאב שלך באמת פירק את האוטו, אבל הוא סתם חלש :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

להזכירכם - הרכב זה לאנצ'יה דדרה

זה טנק! אם המתכת של הדלתות זזה בגלים, אני לא רוצה להיות קרוב לרכב הזה בזמן שהסאב פועל.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי שוב להזכיר לך? קניתי אמצעי הגנה בשבילך:

קרם הגנה 30

נייר טואלט רך רך

אטמי אוזניים

חיתול למבוגרים

:lol:

לגבי שאלתך מקודם, אני מניח שפשוט שכחנו מעניין הפלאקס. נראה מה רפופורט יגיד על זה. בטלפון הוא אמר שהוא יכול להלחים אלומניום. וכבר הייתי אצלו פעם אחת, נראה כמו מעבדת כימיכלים שם על המדף :twisted:

והמונו לא סוחב, הוא מטיס :-P  

פורסם
אדי שוב להזכיר לך? קניתי אמצעי הגנה בשבילך:

קרם הגנה 30

נייר טואלט רך רך

אטמי אוזניים

חיתול למבוגרים

:lol:

לגבי שאלתך מקודם, אני מניח שפשוט שכחנו מעניין הפלאקס. נראה מה רפופורט יגיד על זה. בטלפון הוא אמר שהוא יכול להלחים אלומניום. וכבר הייתי אצלו פעם אחת, נראה כמו מעבדת כימיכלים שם על המדף :twisted:

והמונו לא סוחב, הוא מטיס :-P

דיוויד אתה לא מקצוען!

שכחת טלק! ומגבונים לחים...

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה רוצה שאני פשוט ישים אסלה במקום המושב של הנוסע?

אחחח אני לא יכול לחכות עד ראשון. באסה שלא יהיה לי זמן מחר.

שכחתי להוסיף תמונה או שתיים של המגברים. אני אדאג לנקות ולהציג תמונות יותר טובות להבא.

1cd89654.jpg

9545a613.jpg

• תוכן חדש...