Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציפיתי ממך לקצת יותר.

נראה לי אתה אחרון המוהיקנים.

ללא ספק קם ל CF יורש לא פחות אגדי מאשר ההוא עם האטיופים והקרינה הבילתי מייננת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחרת דווקא את המשפט היחיד במה שהיא אמרה שבאמת לא היה לעניין.

אבל כן, יש שם לא מעט צפונבונים וצבועים בלי קשר.

אז לשיטתך לצפונבונים אסור לרצות להגיע לדירה משלהם?

אייל, הגיע הזמן שתתעורר. גם בפריפריה הרחוקה מחירי הדירות זינקו בצורה מפחידה. תבדוק כמה עולה דירה באיזורים שאתה לא היית נותן לבת שלך לגור בהם ותיבהל. לא שזה בלתי אפשרי לקנות שם אבל עדיין קשה מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. נפלה טעות בהודעת נצל"ש שלי - עמכם הסליחה.

2. לגבי מרגול והויכוחים שלכם פה, ללא ספק יש דעות לכאן ולכאן. היום אפילו היתה כתבה על משפחה שיצאה נגד המחאה, ואתמול קראתי על עובדי הייטק שמתנגדים למחאה.

3. ספציפית לגבי מרגול - אני מופתע מהטוקבקים שהנושא הזה מעלה באתר YNET. לא זכור לי מקרה שהגיעו למעל 1200 טוקבקים בנושא שהוא אינו על דברים הרי גורל. (או שאף אחד כאן לא ממש עובד, ויש לו זמן לכתוב טוקבק).

4. אייל: כתבת: "אישית , אני לא אוהב את הזמרת הזו, גם מתעב את התוכנית כוכב נולד אבל האימרה שלה בתקשורת על סטלני האוהלים היתה נכונה וזה הדבר היחיד שיש לי לומר לזכותה."

אז הקטע הוא שיש הרבה אנשים שחושבים ככה (בעיקר חבר'ה שעלו לארץ ממדינות קומוניסטיות, וכל הדגלים האדומים עושים להם שחור בעיניים) - אבל אין לזה במה.

5. אחרי עריכה: הנה דוגמה, שהיא לא הבון טון, אז הטוקבקים פשוט זועמים (שהם חיים את חייהם בלי מינוס בבנק).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מה בדיוק היה נכון? שמארגני המחאה הם צפונבונים מפונקים שהסבתא שלהם לא הורישה להם דירה בבזל?

אני מקווה שאתה לא באמת מאמין בשטות הזאת, ואם כן אז חבל לי מאוד. ציפיתי ממך לקצת יותר.

או, אז כנראה שאתה לא מעודכן. ואני לא מדבר על יוזמת המחאה שמקורה בכפר שמריהו (היה פעם שיר "החיים לא קלים בכפר"...), אלא על מוביל אחר של המחאה, שנפרד בדמעות (לפחות כך צייץ ועדכן בפייס) מהמאהל בדרכו לשלושה שבועות בצימר מחוץ למינכן עם משפחתו. מסכן. אני מקווה שהוא נתן לאחד מ"מחוסרי הדיור" לשמור על הפנטהאוז שלו אוף-רוטשילד. מה שכן, הוא באמת לא סובל את ביבי - וזו תופעה שצריך לחקור בפני עצמה, משום שהיא פושה בעם עוד מלפני שנבחר בשנות ה- 90, ומתודלקת בלי סוף על ידי דוברי חצאי אמיתות (ע"ע רביב ודרוקר) - ובסוף אני שומע את זה כאמת אבסולוטית מאנשים די אינטיליגנטים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, הגיע הזמן שתתעורר. גם בפריפריה הרחוקה מחירי הדירות זינקו בצורה מפחידה. תבדוק כמה עולה דירה באיזורים שאתה לא היית נותן לבת שלך לגור בהם ותיבהל. לא שזה בלתי אפשרי לקנות שם אבל עדיין קשה מאוד.

הבה נחוזר לפרופורציות. מי שלא יכול לרכוש דירה בת"א (אסון ממש), בד"כ יכול להרשות לעצמו בחדרה. אולי פעם הוא יכל להרשות לעצמו גם בית בכרכור. הוא עדיין יכול להרשות לעצמו, אגב, בית או דירה בקריות. בחרתי לזוז צפונה, אבל כמובן שאפשר גם לזוז דרומה. מעניין מה הם חושבים שיקרה למחירים עם החזרת השטחים, כשעוד מאות אלפים ירצו לגור באזור המרכז - ועוד יקבלו לזה כסף מהממשלה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, חבל שאתה מצטט את הדברים שלה ונראה על פניו שאתה גם מסכים איתם.

שמעת פעם על ילדים לניצולי השואה שהדבר היחיד שהיה לסבא וסבתא שלהם להוריש זה את הסבל שלהם והדיכאונות והבעיות הנפשיות שלהם ? וגם הילדים והנכדים עדיין חיים עם הבעיות האלה (תתפלא שיש כאלה).

ממך הייתי מצפה לקצת יותר חשיבה עמוקה ולא לצטט את אימרות השפר של מרגלית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני משתייך לציבור אותו ציינת , סבא וסבתא שלי ניצולי השואה לא היו עשירים או קרוב לכך.

חלק מהלחיות עם הזכרונות מהסבל זה להיות ערני ולא תמים אלא לדעת איפה אתה עומד ומתי יש כאלה שמחפשים להשמיד אותך (כלומר הפלסתינאים) ומתי לא.

יש פה קבוצת אנשים חסרי אחריות שמעוניינים לתת את המדינה לפלסתינאים(שזה עם מפוברק אבל זה לדיון אחר) ולהתרפס בפניהם ללא תמורה ממשית והם מוכנים לשקר ולתמרן עד כמה שצריך כדי להגיע ליום הזה.

אדרבא, אז בוא תגיד אתה מדוע לדעתך דבריה היו נכונים.

אני לא בורח מהסברים לססמאות ועלבונות בניגוד לידידינו BAGIRA,

בוא ואסביר לך :

אני חושב שדבריה נכונים כי ברור מעבר לכל ספק שהמחאה הזו היא מחאה פוליטית לפני הכל ומכאן זה נולד.

היא הוסיפה ואמרה שמטרת המוחים היא להפיל את נתניהו וגם זה ברור .

הסרבנות שלהם לשתף פעולה או להקשיב לכל הפתרונות שמוצעים להם, לשתף פעולה עם ועדת טרכטנברג שעושה רושם שהוא אדם מאוד פתוח ורוצה בכנות לעזור ובנוסף מינוי ועדת פרופסורים עם אג'נדה שמאלנית קיצונית ( חברים בקרן החדשה, חתומים על יוזמת ג'נבה ועוד אי אלו יוזמות קרנות וארגונים שמערערים על זכות קיומה של מדינת ישראל) רק מוכיח מי עומד כאן מאחורי ההתרחשויות מה מטרת האב שלהם ולמה לא משנה מה יציעו להם - זה לא ירצה אותם.

בנוסף היא אמרה שיש ניצול של אנשי המאהל התל אביב את אנשי הפריפריה ולדעתי היא צודקת כי יציאתם לרחובות משרתת בין היתר את האג'נדה להפלת ביבי בכל מחיר, לא משנה אפילו על מה ולמה.

הרי אנשים אלו זועקים במשך שנים ואף אחד לא סופר אותם , מה קרה שפתאום התל אביבים מחבקים אותם?

בתור אחד שמעורב קצת במה שקשור לאגודות הסטודנטים ומכיר את האג'נדה של יו"ר אגודת הסטודנטים הארצית וגם את זו של יו"ר אגודת הסטודנטים של ת"א (שארגן הרצאה לשיח' ראאד סלאח באוניברסיטת ת"א ) ומאפשר פעולת תאים עויינים למדינת ישראל תחת אמתלה של חופש הדיבור - תאמין לי שאני יודע מי אלה הנפשות ומה האינטרס החבוי מלבד להיות באור הזרקורים וכל השיט הזה.

נראה לי אתה אחרון המוהיקנים.

ללא ספק קם ל CF יורש לא פחות אגדי מאשר ההוא עם האטיופים והקרינה הבילתי מייננת.

ידידי היקר, לדעתי אחרון המוהיקנים זה דווקא אתה.

אתה באמת חושב שהמחאה הזו חפה מפוליטיקה ?

למה להתעלם מההוכחות החותכות שארגוני שמאל ואנשים בעלי אינטרסים ארגנו והוציאו לפועל את הסיפור הזה. (ההמשך כבר קראת בתגובה לאלעד)

לחשוב שאין כאן פוליטיקה דומה מאוד ללחשוב שמישהו ישלם לך על טנדר מוסו משהו שקרוב למחיר המחירון :)

נאיביות לשמה.

אני ער לגמרי,ויודע שאפילו במקומות כמו ב"ש מחירי הדירות הכפילו את עצמם פחות או יותר משנת 2005 ועד היום.

אני חושב שהרבה דברים במחאה הזו הם באמת צודקים ,אבל אני ריאלי ומבין שזה לא העניין העיקרי ואני גם מבין שיש דברים שאי אפשר לפתור בן רגע ושאי אפשר להפיל טעויות של עשרות שנים ובהן הוראת שעה לעצירת בנייה במרכז שהוציאו ממשלות קדימה, על ראש ממשלה מכהן.

הכוונה בדבריי בעניין הצפונבונים היתה שחלק מהמפגינים שם הם אנשים שלא סובלים מבעיית דיור (כולל מארגנת המחאה והוריה מכפר שמריהו למרות איך שמנסים להציג את זה ) ולא מעניין אותם בכלל על מה מפגינים העיקר להפיל את נתניהו. אנשים אלו התלבשו על ההפגנות והמחאות, חלקם בקבלת שכר וחלקם מתוך אג'נדה שמאלנית (אגב בצפון תל אביב בשכונה בה אני גר, נתניהו זכה בבחירות האחרונות ב4.3 אחוז ככה שברור לך מה הכוונה בצפונבונים כן?) חלקם גם משעמום (במקום לנסוע לסיני לגור באוהלים עם גיטרות וגראס אפשר ממש כאן במרכז ת"א )

במקומות כמו לוד או רמלה מחירי הדירות עדיין בתחתית הריצפה,גם בעיירות כמו קריית מלאכי וכו' . יוצא לי לבקר שם לא מעט גם במסגרת העבודה וגם כי יש לי חברים שגרים שם.

בכל מקרה כדי לסכם את הדיון הזה : סה"כ שאלתי או יותר נכון תהיתי בקול רם לגבי סמיכות האירועים אחד לשני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
משהו לא מסתדר לי פה.

מעניין לראות לאן זה יתפתח.

לא, אתה לא מעודכן.

בלי שום קשר מכל סוג ומין שהוא למקרה הנוכחי, אין שום דבר איכותי ביצירה שלה בשנים האחרונות.

טקסטים א-י-ו-מ-י-ם ששום שירה, מוצלחת ככל שתהיה, לא יכולה לכפר עליהם.

נסה לתאר לעצמך שיר מוצלח עם חריזה מסודרת, שכל 4 מילים וחצי מכניסים לתוכו הברה מיותרת. בדיוק ככה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ידידי היקר, לדעתי אחרון המוהיקנים זה דווקא אתה.

אתה באמת חושב שהמחאה הזו חפה מפוליטיקה ?

למה להתעלם מההוכחות החותכות שארגוני שמאל ואנשים בעלי אינטרסים ארגנו והוציאו לפועל את הסיפור הזה. (ההמשך כבר קראת בתגובה לאלעד).

מה אתה מבלבל לי את המח עם פוליטיקה (בגרוש), מה תחת לקדחת?

מה הקשר למחאה ולמי מממן אותה?

לא צריך לדחוף את האג'נדה העלובה שלך בכל פוסט!

אתה בתגובה הראשונה שלך רומז בצורה ברורה לחלוטין שהיא נעצרה ואך ורק בגלל שהיא התבטאה בפומבי נגד המחאה ועל זה אני חוזר וטוען, או שאתה הזוי, או אידיוט.

תבחר מה שאתה רוצה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה אתה מבלבל לי את המח עם פוליטיקה (בגרוש), מה תחת לקדחת?

מה הקשר למחאה ולמי מממן אותה?

לא צריך לדחוף את האג'נדה העלובה שלך בכל פוסט!

אתה בתגובה הראשונה שלך רומז בצורה ברורה לחלוטין שהיא נעצרה ואך ורק בגלל שהיא התבטאה בפומבי נגד המחאה ועל זה אני חוזר וטוען, או שאתה הזוי, או אידיוט.

תבחר מה שאתה רוצה.

לא אמרתי אך ורק, אמרתי תזמון הפרשה או פיצוץ הפרשה.

אני דרך אגב גם חושב שהפיטורים בפרי גליל ועוד כמה תהליכים שקורים ברקע ונוגעים למחאה הזו לא במקרה קרו דווקא בימים האחרונים למרות שהיו יכולים לקרות גם לפני חודש או בעוד חודש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מרגלית צנעני נעצרה בגין חשד לסחיטה באיומים של אמרגנה עימו היה לה סכסוך כספי.

זה כלל לא קשור למה שאמרה על המחאה, דברים שהיו בהם הרבה מן הצדק, וחבל שהשתפנה ועשתה צחוק מעצמה.

אגב, ענת וקסמן אמרה אותם דברים בדיוק, ואני בטוח שיש עוד רבים וטובים שחושבים כמוה ופשוט מפחדים להגיב, וחבל.

הגיע הזמן לקבל את כל פסטיבל בומבמלה הזה, ובמקום לבוא בטענות לכל העולם שיסתכלו קצת על עצמם.

אם הם לא היו זורקים ימבה כסף בטיול שלאחר הצבא, ולא היו גרים בלב תל אביב, ואולי היו שוכרים 4 שותפים ביחד דירה, או עוברים ללוד לא עלינו, מצבם היה שונה.

טיפש נתניהו שהסכים לדון עמם בכלל.

במקומו הייתי אומר להם חד וחלק - זו משנתי הכלכלית ואני לא זז ממנה מילימטר - אני לא יחרב את כלכלת ישראל בשביל לרצות אף אחד, ומי שלא רוצה יותר ממוזמן לא להצביע עבורי.

סה טו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
טיפש נתניהו שהסכים לדון עמם בכלל.

במקומו הייתי אומר להם חד וחלק - זו משנתי הכלכלית ואני לא זז ממנה מילימטר - אני לא יחרב את כלכלת ישראל בשביל לרצות אף אחד, ומי שלא רוצה יותר ממוזמן לא להצביע עבורי.

סה טו.

חן אני חולק עליך, ואני אסביר מדוע.

הוא בא ואמר להם שהוא מוכן להקשיב, בבקשה, שיבואו עם הצעה קונקרטית, ויסבירו מה בדיוק הם דורשים. ביקש מהם להוציא מכתב מסודר. אני עדיין לא שמעתי מהן בדיוק הדרישות שלהם, ומה זה אותו "צדק חברתי". כי אפילו כרגע ניתן לטעון שיש צדק חברתי (רק אולי לא מספיק לטעמם).

מבחינת ניהול המצב - התקשורת היתה מטפסת עליו אם הוא היה מתנגד נחרצות. ככה..? הוא יצא בצורה אלגנטית עד כה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מחאת האוהלים? או מחאת הסטלנים?

עברתי ליד "המחאה" ברוטשילד בסביבות 1 בלילה לפני כמה ימים, לא בגלל ההזדהות אלא כי זה היה בדרך הביתה (לדירה של אחי).

אני חייב לציין שמה שקורה שם זה פשוט הזנייה של עצמם, הם כבר מזמן שכחו למה הם התכנסו אם בכלל.

חבורה של מסוממים מפונקים שעושים מסיבה באמצע הרחוב.

וזה הציטוט ששמעתי מאחד מהם "נגמרה לי השכירות אז אני מעביר פה את הזמן".

לא שאני לא מצדיק את המחאה הזו או את שאר מוקדי המחאה, אבל מה שקורה ברוטשילד זה ביזיון מוחלט.

החבר'ה במסיבת אוזניות, נא לא להפריע, תודה.

120820112018.jpg

פורסם

"אם הם לא היו זורקים ימבה כסף בטיול שלאחר הצבא, ולא היו גרים בלב תל אביב, ואולי היו שוכרים 4 שותפים ביחד דירה, או עוברים ללוד לא עלינו, מצבם היה שונה."

ובכן חן,

אני לא נסעתי לטיול של אחרי צבא, לא גרתי בלב ת"א ואפילו לא עישנתי או הייתי בסיני מעודי. למעשה גרתי עם הורי עד ליום בו התחלתי לעבוד לאחר סיום לימודי. לפי מה שניתן להבין מדבריך, התנהגותי השקולה הזו הייתה אמורה לקדם אותי בקניית דירה, נכון? לא ממש.

תראה לי בקשה (במספרים) כיצד זוג צעיר עם ילד שמרוויח ביחד את השכר הממוצע במשק ואפילו יותר מזה (כ 13,000 שקל נטו) ושחסך כ 200,000 ש"ח (כי לא ניהל אורח חיים שמאלני-סטלני-עוכר ישראל) יכול לממן היום דירה באזור המרכז (האזור בו יש עבודה) לא בתל אביב אבל גם לא בלוד.

zx וולקן

• תוכן חדש...