Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה, במספרים.

זוג צעיר שיש לו 200K חסכונות יכול בקלות לקנות דירת 3 חדרים בבת ים ב 700-800K ולהחזיר 3K משכנתא.

ב 10K הנותרים אפשר לחיות ברמת חיים סבירה בהחלט, ואם זה לא מספיק אפשר תמיד להוסיף חצי משרה בחלוקת עיתונים, תוספת של 2.5 K.

לא קל ?

אין מה לעשות, כל ההתחלות קשות ולוקח שנים עד שרואים שיפור משמעותי בשכר.

גם אני לא לילקקתי דבש 8 שנים ועבדתי מהבוקר עד הלילה, אבל תמיד דאגתי להתנהל נכון ולא חייתי על כסף שלא היה לי, ובזמן שחברים שלנו שלמו אלפי שקלים ריביות על משיכת יתר, אני לא שילמתי אגורה.

וזה חלק מהבעיה של הדור הצעיר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בבקשה, במספרים.

זוג צעיר שיש לו 200K חסכונות יכול בקלות לקנות דירת 3 חדרים בבת ים ב 700-800K ולהחזיר 3K משכנתא.

ב 10K הנותרים אפשר לחיות ברמת חיים סבירה בהחלט, ואם זה לא מספיק אפשר תמיד להוסיף חצי משרה בחלוקת עיתונים, תוספת של 2.5 K.

לא קל ?

גם אני לא לילקקתי דבש 8 שנים ועבדתי מהבוקר עד הלילה, אבל תמיד דאגתי להתנהל נכון ולא חייתי על כסף שלא היה לי, ובזמן שחברים שלנו שלמו אלפי שקלים ריביות על משיכת יתר, אני לא שילמתי אגורה.

דירת שלושה חדרים בבת ים שאפשר לגדל בה ילד בלי להתפשר ב 700,000 ש"ח? - לא במחירים של היום. לגדל ילד, לשלם על מטפלת, אוכל, להחזיק רכב, בילויים וחופשות ב 10,000 שקל בלי לספור כל אגורה - גם לא.

אתה כנראה לא ממש מאופס על המחירים. דברים השתנו מאז שאתה קנית דירה - ועל זה בדיוק המחאה.

בכל מקרה, וגם אם אפשר לקנות כזו דירה בעבודה מהבוקר עד הלילה\חלוקת עיתונים זה רק מוכיח את ההפך מטענתך על פינוק של אנשים.

אם זוג שמרוויח היום יותר מהשכר הממוצע במשק צריך לעבוד כמו משוגע, לחשבן כל שקל - והכל בשביל דירת שיכון בבת-ים אנחנו בבעיה גדולה.

משום מה נראה לי שאם היית צריך לקנות דירה ולהקים משפחה היום - לא היית מצליח. אבל אם אפשר להכנס בכמה סטלנים שהצליחו להוציא לרחובות מאות אלפי אנשים - אז למה לא.

zx וולקן

פורסם
בבקשה, במספרים.

לא קל ?

אתה ממש אבל ממש לא מעודכן. תכפיל את סכום הקנייה ב-1.3 לפחות.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא אמרתי אך ורק, אמרתי תזמון הפרשה או פיצוץ הפרשה.

אני דרך אגב גם חושב שהפיטורים בפרי גליל ועוד כמה תהליכים שקורים ברקע ונוגעים למחאה הזו לא במקרה קרו דווקא בימים האחרונים למרות שהיו יכולים לקרות גם לפני חודש או בעוד חודש.

בלש גשש...(אני).

אייל, ננסה אחרת :roll:. אולי 'הזמרת' מרגלית הריחה בעזרת הנחיריים שלה לפני שבועיים שחבל התלייה מתקרב אליה מכיוון משטרת ישראל לכן החליטה לפני שבוע ימים למשוך תשומת לב מכוונת, בכדי שבעתיד שוב פעם תוכל להאחז בקרנות המזבח ולשיר "האשכנזים שוב פעם מתנכלים לה" ?

פורסם

מרק, במקרה אני גר בבת ים.

1200000 יביאו אותך ל4 חדרים + מעלית וחניה.

750000 לדירת 3 חדרים באיזור נורמאלי ללא מעלית, כדאי אולי להצטרף למחאת המעליות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תגידו, חוץ מלהתווכח אם היא נעצרה בשל פתיחת הפה שלה (היא לא) ועל תוכן הדברים שאמרה (צודקת ברובם), מישהו בכלל חשב איך זה קורה במדינה מתוקנת כשחייבים לך כסף, בלי עזרת העולם התחתון אי אפשר לקבל אותו - כי הרשויות (בית משפט, הוצל"פ) פשטו את הרגל?

פורסם
תגידו, חוץ מלהתווכח אם היא נעצרה בשל פתיחת הפה שלה (היא לא) ועל תוכן הדברים שאמרה (צודקת ברובם) (זה מה שאתה חושב), מישהו בכלל חשב איך זה קורה במדינה מתוקנת כשחייבים לך כסף, בלי עזרת העולם התחתון אי אפשר לקבל אותו - כי הרשויות (בית משפט, הוצל"פ) פשטו את הרגל?

[/quote]

למה אתה מתעלק :-D הנושא שציינת חשוב מאוד אבל לאשכול נפרד.

פורסם
מדהים.

רק אני חושב שיש קשר כלשהו לכך שהיא פתחה את הפה (ואמרה דברים צודקים) על מחאת השמאל ? כלומר מחאת האוהלים ?

לפחות לתזמון של הדברים.

אני ממש, ממש מקווה שרק אתה מספיק הזוי בשביל לחשוב את זה. ממש אייל קונספירציות בע"מ. נדפק לך השכל לגמרי מרוב שנאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בבקשה, במספרים.

מדהים שהגענו למצב שבו מישהו חושב שאדם שמרוויח מעל הממוצע צריך לעבוד בחצי משרה בחלוקת עיתונים על מנת לחיות חיים סבירים, ועוד חושב שדעתו לא הזויה. מאיפה אנשים כמוך מגיעים בכלל?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מדהים שהגענו למצב שבו מישהו חושב שאדם שמרוויח מעל הממוצע צריך לעבוד בחצי משרה בחלוקת עיתונים על מנת לחיות חיים סבירים, ועוד חושב שדעתו לא הזויה. מאיפה אנשים כמוך מגיעים בכלל?

בדיוק מה שחשבתי...

אז לדעתי הצנועה, בן אדם צריך לעבוד במשרה אחת שתספיק לו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• ספונסר פורום
פורסם

במדינה שלנו אין חוק ואין שום סיוע לאזרח שומר חוק מפני גזלנים וחייבים

עיין ערך פינוי דייר מדירה שלא משלם שכירות ,לאחרונה חבר שלי הוציא דייר

כזה לאחר שנה וחצי של מאבקים כאשר בסופו של יום אותו חבר נאלץ לתת פיצוי

כספי לאותו גזלן כדי שיפנה .

או צ'ק שחוזר ואתה צריך להתחנן לחייב שיתן לך את הכסף ,גם 50 אחוז אם תקבל תגיד תודה רבה .

או אותו אדם שביצע טיפול במוסך וכשהגיע לקחת את הרכב פשוט עלה עליו ונסע

בעל המוסך רץ מהר למישטרה ביזבז שם ערב שלם ולבסוף זימנו את השניים לאחר יותר משלושה

חודשים לעימות במשטרה כשבסופו אמרו לבעל המוסך זהו "סכסוך מסחרי" אין עיניין לציבור.

בכל אותם הפעמים אני בטוח ש"חברים"טובים יכלו לעזור ,רק מה אין לי כאלו אז אני שותק ואוכל אותה

אבל אם היתה לי גישה לא ההיתי מהסס .

למרגול יש גישה כזאת ומה שהיא עשתה הוא סביר בעיניי יחסית למצב החוק בארץ

לדעתי סתם הרסו לה את החיים .

מי שזבל פה זה המשטרה עצמה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
היום קראתי שהזמרת בעלת פה 'שמפיק מרגליות' שתמיד חושבת שהאשכנזים אשמים בכול הבעיות שלה ושל המשפחה שלה וכולם תמיד דופקים אותה נעצרה לחקירה.

אלוהים יישמור עלינו ממנה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4109381,00.html

nobody cares

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חיפוש קטן במקומונים העלה שבהחלט אפשרי למצוא דירה סבירה מאד ב 750-800K בבת ים.

רק מה, לזוגות הצעירים של ימינו דירת 3 חדרים ללא מעלית לא מתאימה - הם ישר רוצים דופלקס או מינימום 5 חדרים, ורוב הדירות האלו נמכרות למשקיעים.

כתבתי ואמרתי יותר מפעם אחת - תחילת הדרך של כל זוג צעיר לא קלה ומחייבת אותם לכמה שנים של הידוק חגורה.

וכן, לעיתים צריך לוותר על מכונית, בילויים וחופשות.

לאחר כמה שנים, עם השיפור ברמות השכר, גם רמת החיים עולה.

הבעיה היום שהזוגות הצעירים של ימינו כבר לא כל כך צעירים, ולחיות בצמצום בגיל 30 הרבה יותר קשה מלחיות בצמצום מבגיל 22.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...