Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחזק וגם:

כשאתה הנתבע בתיק בעל פרופיל ציבורי גבוה, אז די ברור שמערכת שלמה תתגייס כדי להפליל אותך.

צוות החקירה ש"טיפל" בך יהיה בעל מוטיבציה מיוחדת להצליח, שכן העתיד המקצועי והקידום שלהם תלוי בזה ואחרי הרעש שעשו בתחילת הפרשה הם אינם יכולים להרשות לעצמם שזה ייסתיים בזיכוי.

הפרקליטות הנרפת בדרך כלל, תעשה מאמץ מיוחד בשל הסיכוי לזכות בבדל פרסום במבט לחדשות, דבר שיגדיל את סיכוי הקידום העתידיים.

היה לנו נשיא שלא הבין את זה ודחה עסקת טיעון חלומית - צנעני הייתה חכמה ממנו.[/quote]

לא קיימתי עימן יחסי מין. הכל עלילה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל מה שאתה אומר נכון אבל לא הפרקליטות, לא המשטרה ולא העיתונות שופטים בתיק אלא שופטי בית המשפט ומקריאת פסקי הדין ברור לחלוטין שהייתה עבירה פלילית חמורה בשני המקרים.

אתה צריך לזכור שמעבר לכל, עיסקת טיעון היא אינטרס של המדינה ולא משהוא שעושים למען הנאשם.

אם הנאשם חכם ולוקח אותה או טיפש ומסרב לה (וחלק יגידו שמעצם התפסם, כולם טיפשים) זה כבר עניין אישי של הנאשם.

אבל דוקא במקרה של צנעני אני לא מוכן לקבל את הטענה של "היא חפה מפשע אבל השיקול שלה היה להודות" כי זה בולשיט.

אשמה אחושרמוטה, אשמה!

ומעניין מה יגיד על זה זיבי תאירי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

[quote=ישה;3190112

לא קיימתי עימן יחסי מין. הכל עלילה.

ישה, אין לי רצון לקיים דיון בעניין קצב, שלטעמי הוא חרפה שאין כדוגמתה, אדם שאת הסיפורים עליו שמעתי ממקור ראשון עוד לפני שהפרשה התפוצצה והוא היה עדיין על תקן נשיא "מכובד".

הנקודה היא שאינני מסוגל להבין את הפער בין עסקת הטיעון לבין ההרשעה בסופו של דבר.

תחשוב על זה ואולי תגיע (כמוני) לתובנות שמקור הפער במעמקי נפשו של אדם ולא בהסבר רציונאלי-משפטי.

כל מה שאתה אומר נכון אבל לא הפרקליטות, לא המשטרה ולא העיתונות שופטים בתיק אלא שופטי בית המשפט ומקריאת פסקי הדין ברור לחלוטין שהייתה עבירה פלילית חמורה בשני המקרים.

תראה אולי אתה צודק הכל יתכן, אבל:

בעיתוני סוף השבוע פרסמו סקר שהראה צניחה בשיעור האמון שרוחש הציבור למערכת המשפט.

בלי קשר למקרה צנעני אצלי האמון (למען הסר ספק - מעולם לא נתבעתי בעניין כלשהו ואין לי עניין אישי במערכת הזו) במערכת המשפט שואף לאפס ופשוט אינני מאמין למילה שהאנשים האלה מוציאים מהפה.

זו הסיבה שבאופן אינסטנקטיבי האהדה שלי נתונה לנתבע, אלא כמובן הוכח מעל לכל ספק שהוא אשם.

פורסם

הציבור מטומטם כי הציבור ניזון מ YNET.

אם הציבור היה קורא פסקי דין הוא היה חושב אחרת אבל זה לא מעניין אותו.

פורסם

בגירה, קרא את השתלשלות העניינים במקרה של אולמרט, תראה איך הדיחו ראש ממשלה מכהן, ראה מה נפסק בתביעת הדיבה של אולמרט נגד לדור.

תבדוק למה הדיחו את נאמן בקדנציה הראשונה שלו, תעיין במיקרה רמון ותקנח בחקירות האין סופיות נגד ליברמן (שתכליתן להבנתי לסחוט אותו) - ואז תגיד לי שאפשר להאמין לחבורה הזו.

פורסם
בעיתוני סוף השבוע פרסמו סקר שהראה צניחה בשיעור האמון שרוחש הציבור למערכת המשפט.

בלי קשר למקרה צנעני אצלי האמון (למען הסר ספק - מעולם לא נתבעתי בעניין כלשהו ואין לי עניין אישי במערכת הזו) במערכת המשפט שואף לאפס ופשוט אינני מאמין למילה שהאנשים האלה מוציאים מהפה.

זו הסיבה שבאופן אינסטנקטיבי האהדה שלי נתונה לנתבע, אלא כמובן הוכח מעל לכל ספק שהוא אשם.

אם כוונתך לסקר הזה:

http://www.chamber.org.il/Content.aspx?code=15062&cat=201

לא מדובר על אמון בפסקי הדין אלא על רמת שירות ירודה, שמתבטאת בזמני המתנה מאוד ארוכים.

יהודה

פורסם
בגירה, קרא את השתלשלות העניינים במקרה של אולמרט, תראה איך הדיחו ראש ממשלה מכהן, ראה מה נפסק בתביעת הדיבה של אולמרט נגד לדור.

תבדוק למה הדיחו את נאמן בקדנציה הראשונה שלו, תעיין במיקרה רמון ותקנח בחקירות האין סופיות נגד ליברמן (שתכליתן להבנתי לסחוט אותו) - ואז תגיד לי שאפשר להאמין לחבורה הזו.

מה יש לקרוא?

אולמרט יושב בכלא?

ליברמן בכלא?

נאמן?

עצם העובדה שגם אולמרט, גם ליברמן (למרות ששניהם ללא צל של ספק מושחתים) וגם נאמן לא יושבים בבית הכלא מראה לך שבתי המשפט עדיין מתפקדים טוב.

אם תסריט האימים שלך היה פה הלכה למעשה, שלושתם כבר מזמן היו חולקים תא עם הירשזון ובקרוב מאוד קצב.

פורסם

אם תסריט האימים שלך היה פה הלכה למעשה, שלושתם כבר מזמן היו חולקים תא עם הירשזון ובקרוב מאוד קצב.

נראה לי שהירזון מחכה לקצב בכדי להריח לו את העכוז.

איזה כייף לי :)

פורסם
מה יש לקרוא?

אולמרט יושב בכלא?

ליברמן בכלא?

נאמן?

עצם העובדה שגם אולמרט, גם ליברמן (למרות ששניהם ללא צל של ספק מושחתים) וגם נאמן לא יושבים בבית הכלא מראה לך שבתי המשפט עדיין מתפקדים טוב.

אולמרט הודח בשל עדות הזויה שניתנה בבית משפט בלי שבכלל הוגש נגדו כתב אישום, הנימוק לכך היה שהעד חש מאוים על חיו...

נאמן הודח מתפקידו ורק אח"כ הסתיימה החקירה נגדו מחוסר אשמה.

ליברמן נרדף כבר עשר שנים בקירוב, מה עוד יש לחקור בפרשה?

במיקרה של רמון שלחו חוקרים לצידו השני של כדור הארץ כדי לחקור נשיקה - אבל היי כשתיזדקק לעזרת המשטרה אני בטוח שתקבל טיפול מסור דומה...

קשה לי לטעון שיש (תמיד) צדק בתיקים בעלי פרופיל ציבורי גבוה.

פורסם
אולמרט הודח בשל עדות הזויה שניתנה בבית משפט בלי שבכלל הוגש נגדו כתב אישום, הנימוק לכך היה שהעד חש מאוים על חיו...

נאמן הודח מתפקידו ורק אח"כ הסתיימה החקירה נגדו מחוסר אשמה.

ליברמן נרדף כבר עשר שנים בקירוב, מה עוד יש לחקור בפרשה?

במיקרה של רמון שלחו חוקרים לצידו השני של כדור הארץ כדי לחקור נשיקה - אבל היי כשתיזדקק לעזרת המשטרה אני בטוח שתקבל טיפול מסור דומה...

קשה לי לטעון שיש (תמיד) צדק בתיקים בעלי פרופיל ציבורי גבוה.

לגבי אולמרט- יתכן שקשה להוכיח, אבל יש יותר מדי נסיבות שליליות שקשורות אליו, כמו רמת החיים הגבוהה שלו, שאין לה הסבר. כשהיה שר התקשורת, החליט אמנם על הורדת דמי קישוריות, אך לרמה גבוהה יותר מההמלצה. ברור מי נהנה מההחלטה הזו. כשר התמ"ס העיף את ראש המועצה לצרכנות הפעלתנית, ומינה מישהו חיוור שבקושי זז. כנ"ל גם ברשות ההגבלים. כלומר יש הרבה עשן, אבל עדיין לא מצליחים לחשוף את האש.

לגבי נאמן- כאן נראה שאתה צודק והיפילו עליו תיק. (ולא שהוא סמל היושר)

לגבי ליברמן- שוב יש הרבה נסיבות שליליות. איך הבת שלו בגיל 21 נעשתה מיליונרית? איך פעל לטובתו של הרמאי המורשע גרגורי לרנר? איך חברי סיעתו פועלים לטובת טייקונים ( למשל השר לנדאו שהתנגד להמלצות ששינסקי למס מוגדל על ההכנסות מהגז). גם פה יש המון עשן.

לגבי רמון - מאוד לא בסדר לשלוח חוקר למרכז אמריקה כדי ללחוץ על הקצינה להעיד. אך נראה לי שזו היתה פשוט יוזמה פסולה של קצינת המשטרה מירי גולן .

מה שחמור, שאולמרט וליברמן ממשיכים בשלהם ולא נראה שמשהו יעצור אותם.

בשורה התחתונה מערכת אכיפת החוק לוקה לפעמים בלהיטות יתר, אבל המצב הזה עדיף על מערכת משפט שנותנת חסינות לגדולים ומקצצת לקטנים.

יהודה

פורסם
לגבי אולמרט- יתכן שקשה להוכיח (...)

זה נראה לפעמים כאילו כולם שוכחים שאולמרט הוא עו"ד, ולא סתם עו"ד פליט מכללה מודרנית

אלא בחור ממולח במיוחד, שלא נפל בשום פח שהציבו לו עד עכשיו.

זה לא משנה בכלל מה האמת כאן, מה הוא עשה אם בכלל ואיך -

כל עוד ממשיכים לבנות לו כל מיני תיקים לא רציניים בעליל עם הרבה רוח ומעט בשר שום דבר לא יידבק בו.

רק לשם דוגמה, החיבור של הולילנד לאולמרט הוא שטות גמורה ובזבוז זמן טוטאלי -

לאולמרט אין שום קשר למה שהיה שם (מלבד אחריות "כללית" כראש עיר),

מי שבאמת ביצע פשעים ברחבי ירושלים הוא סגן-עיר נצחי

ששוקל כמו רביעיית פילים ומשום-מה לא זוכה לשום כותרת

(וכנראה גם לא לחקירה רצינית, אבל אשמח לקבל תיקון בנושא).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
שורה אחת בכתבה הנ"ל מדברת על השמדה של ראיות, ומכך אתה מסיק על כל המערכת? הטענה שאתה טוען מאוד חמורה, לטענות קשות כאלה צריך להיות גיבוי.

(מקפיץ)

אתה צודק. הנה כאן טוען מי שהיה מועמד לעליון שהמשטרה משמידה ראיות DNA בניגוד לחוק.

דני

• תוכן חדש...