Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באגירה, קודם כל היצור הזה הוא מהשב"ס ולא מהמשטרה.

שנית אם תוריד את הראש זה בכלל ייראה כמו איזה ערס שחיף ולא כמו אישה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיפודים מעושנים זה פצצה על לחם שועלים!:lol:

אתם סתם לא מבינים כלום, אתם לא מכירים את כח השיטור הנשי של לפני 20-30 שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם תוריד את הראש זה בכלל ייראה כמו איזה ערס שחיף ולא כמו אישה.

גם עם הראש זה נראה ככה.:headscratch:

חוץ מהתמונה השלישית, אין בכלל על מה לדבר. צריך לעשן חומר משובח והרבה, כדי שמה שיש שם יראה כמו חומר משובח:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מרק, אני מנסה להבין, יש לך משהו אישי נגדם?

למה אתה כ"כ אנטי...?

אני לא בטוח שאחרים היו מתנהגים בצורה שונה. אז.. "אל תשפוט אדם כל עוד אינך בנעליו".

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מרק, האמן לי שאינני מחסידי הזמרת הזו וממש שאינני מתלהב מהסגנון שלה.

אבל - קח ידיעות אחרונות של שישי זה, פתח את המוסף ממון וקרא את דעתו של בועז אוקון על הפרשה. לדעתו (האיש יוצא מערכת בתי המשפט) כתב האישום מנופח מאוד.

תחשוב כל העניין מכיוון אחר, איך זה יתכן שטוענים נגדה שגייסה את שלום דומרני לצורך סחיטה ואיומים, היא הייתה במעצר והוא שוחרר, זה לא נראה לך מסריח עד השמים?

גם הנסחט עצמו שיחרר אחרי הסחיטה בסה"כ כמה כרטיסים למופע בקיסריה - תגיד זה רציני?

ואחרון חביב, אל תשכח שהיא הובאה לבוררות שאותה יזם האמרגן אטדגי, בוררות שהוא הפסיד בה.

שים בצד את האמוציות ואנא ענה לי בכנות, אתה באמת מאמין שהסיפור הזה מחזיק מים?

פורסם

למה אתה כ"כ אנטי...?

אני לא בטוח שאחרים היו מתנהגים בצורה שונה. אז.. "אל תשפוט אדם כל עוד אינך בנעליו".

אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב אבל מהסביבה שלי אף אחד לא.היה.חולם על לתקוף צלם עם שרשרת כזו או כל שרשרת אחרת.

פורסם

למה אתה כ"כ אנטי...?

מזל שבעלה לשעבר לא יצא עם לום או עם שבריה לכיוון הצלמים.

נראה לי שיש לו איזה שקע או כיפוף במוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לו שום שקע או כיפוף במוח. אלה פשוט אנשים (אם ניתן לקרוא להם כך) שגדלו כערסים אלימים וזאת הדרך היחידה שהם מכירים. גם אשתו לשעבר של הטיפוס הזה שיחקה אותה כל הזמן כ"עבריינית מקצועית", הן בהתנהגותה והן באופן הדיבור שלה וכנראה שבאיזה שהוא שלב זה עלה לה לראש והחלה להתערות עם יתר הצדיקים הנזכרים בפרשה. אלימותם אומנותם.

פורסם
אני לא יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב אבל מהסביבה שלי אף אחד לא.היה.חולם על לתקוף צלם עם שרשרת כזו או כל שרשרת אחרת.

אני לא מדבר על התקיפה, שאותה אני לגמרי פוסל. פשוט העניין שמרק ממשיך ועוקב - כאילו הפורום היה איזה טבלואיד צהוב.

אני חושב שחבל על העצבים שלו.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא צריך להיות דר' לפיזיקה גרעינית כדי להבין איך מרגיש אדם - ללא עבר פלילי - שזה עתה יצא ממעצר טראומתי ושאוכלי הנבלות שחמושים במצלמות ממתינים לו ע"י הבית שלו כדי להשיג עוד תמונה שמנציחה את האירוע.

תסלחו לי - אני רוצה לראות חבר אחד - אחד ! - של הפורום שהיה מקבל את זה ברצון ובאהבה אילו היה מדובר בו או באחד מבני משפחתו.

מעט חמלה לא תזיק לאיש למרות שנוח לעמוד מהצד, לצפות בהצגה הטובה בעיר - ולצקצק בלשון.

שוב מזכיר, הגב' הזו איננה כוס התה שלי - רחוק מכך.

פורסם

לא מצליח להזכר אפילו לא בפעם אחת שבה אלוף נעוריה בוגר בית הסוהר רדף חמוש בשרשרת אחרי צלמים שצילמו אותה למדורי רכילות או בהקשר להופעותיה ובדומה לכך. אז זה היה בסדר? רק כעת זה פסול?

פורסם

לא, לא בסדר שהפפרצ'י האלה רודפים אחרי האנשים, בין אם בעקבות ארוע "טוב" ובין אם ב"רע".

גם לא בסדר להתקיף אותם, לרגע לא הצדקתי את זה.

עם זאת, נסה לדמיין איך אתה היית מרגיש, אם אחרי שבועים במעצר, כשאתה אחרי הסיוט של החיים שלך וסוף-סוף אתה חוזר הביתה ושם חיות הטרף האלה מחכות לך כדי לזנב עוד צילום - אתה בטוח שהיית מצליח לשמור על איפוק???

פורסם

אז שישבור לו את המצלמה או שישפוך עליה דלי מים.

שום דבר לא מצדיק תקיפה כזו.

• תוכן חדש...