Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא נזכור שרוב ראשי משפחות הפשע יושבים היו בכלא בזכות פעולות חקירה והרשעה משובחות של המשטרה אז בא לא נגזים בהשחרת המצב.

יפה מאד, אבל זה שהמשטרה עושה קצת זה לא אומר שהיא עושה מספיק. היום גנב בא גם ביום, לא רק בלילה - מפני שאינו חושש מהחוק. דווקא החקלאי (מקרה חמור במיוחד) הוא זה שחושש להתעמת עם הגנב - מאימת הרשויות. זו שחיתות חמורה.

אני יכול להגיד לך שהמערכת השיפוטית איטית ומסורבלת (וככה זה בכל העולם בצורה כזו או אחרת) אבל בסופו של דבר היא עובדת.

יש לי בעל חוב... לא חלם לשלם, לפני חצי שנה הוא מתקשר אלי מתחנן שאסיר את העיקול...

אני שמח שבמקרה שלך זה עבד. עכשיו דוגמה הפוכה: לחבר שלי יש עסק. פלוני הזמין ולא שילם. הוצל"פ, משטרה, פסק דין לטובת החבר - הכל יש. רק כסף אין. מסתבר שמדובר בנוכל מקצועי שיש נגדו עשרות פסקי דין, אינו מחזיק בחשבון בנק או כל נכס על שמו. במשטרה אמר החוקר גלויות לחברי: אין מה לעשות. במדינה מתוקנת זה לא יכול להיות.

שים לב לדבר מעניין: המערכת מרתיעה אנשים רגילים, ואינה מרתיעה פושע מקצועי. גם זה סימן מובהק לשחיתות - המערכת מתרכזת בשמירה על הסדר והשקט, לא בתפקידה הרשמי.

אה, לא קשור למשקפיים, כשמשהוא נראה כמו ברווז...הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, אני לא מנסה לשכנע את עצמי שזה חתול ממאדים.

מה שהכי יפה באמירה הזו זה שהיא מתאימה לכל אחד... הרי כולם חושבים שהם צודקים. כמו שכל נהג יודע שהוא טוב מהממוצע...

אין קשר למגזר שאני "אוהב או לא אוהב", אכן על הקיבוצים שפכו כסף בצורה מוגזמת ולא אחראית אבל לפחות הקיבוצים הם חלק בילתי נפרד מהמשק הכלכלי הישראלי, מהחברה, מהצבא ומהחזון הציוני.

מה זה בדיוק מאה שערים? מה הם תורמים חוץ מאשר לינוק את הלשד של המדינה הזאת?

שוב, זה לא עובד. הטיעון הזה לא קביל (בלי להתייחס לנכונותו או לא, זה לא העניין). כי אם השיטה בנויה על "לכל אחד לפי צרכיו" - וזה אכן הרעיון מאחורי שיטת מדינת הרווחה / קצבאות / תקציבים / תקרא לזה איך שתרצה, הרי שלשאלה הזו אין כל משמעות. בדיוק כפי שאי אפשר לשאול למה ערבי מקבל ביטוח לאומי בלי שהלך לצבא - כי זו השיטה.

ולכן אני אומר: לתמוך בשיטה אבל להתלונן שגם פלוני מרוויח ממנה - זה לא לענין.

מכיר את הנתון הזה ומכיר את התאוריה הזאת.

הרשעה באחוז כזה יכולה לקרות מ 3 סיבות:

1. הסיבה שציינת, כל הפרקליטות וכל השופטים מושחתים.

לא כך אמרתי, אלא שהמערכת מושחתת. אין ספק שיש אנשים ישרים פה ושם, אבל בשיטת הערעורים אין להם משמעות מעשית - כי בערעור הראשון או השני תצא התוצאה הרצויה למערכת.

2. פרקליטות סופר דופר מוסרית ואחראית שמגישה כתבי אישום רק על מי שהיא בטוחה באשמתו.

האם אתה באמת מאמין שמכל רשויות המדינה, רק הפרקליטות היא טובה, אמינה, מקצועית ואחראית - בניגוד לכל השאר? מה הסיבה לכך?

3. פרקליטות ששמה לנגד עיניה אחוזי הצלחה בלבד והחליטה שהיא מגישה כתב אישום רק כנגד מי שהיא משוכנעת בהרשעתו.

לזה אין כל משמעות, כי לא הפרקליטות קובעת מי אשם. הרי תמיד כל צד חושב שהוא צודק, ועדיין צד אחד יפסיד.

אני דוקא מקריאה בעיתונות רואה שהרבה מאוד מהתיקים מסתיימים בהרשעה בעקבות עיסקת טיעון מאוד מקלה או בעקבות הגשת כתבי אישון יותר מקלים (הריגה במקרה די ברור שמדובר ברצח) ולכן מעניין אותי למה מתוך 3 אופציות בחרת דווקא בשחיתות.

וכיצד תקרא לזאת אם לא שחיתות או הטית דין? מדוע שרוצח לא יואשם ברצח? מדוע שיקלו בענשם של אשמים (אמיתיים)? אין בעיני הבדל בין הרשעת זכאי לזיכוי אשם (כשיטה) - זה וגם זה הטית הדין.

זה לא שביצעת איזה פילוח של כל פיסקי הדין .

וגם אתה לא; אלא שאתה יוצא מתוך הנחה שהכל בסדר. גם אני חשבתי כך, או ליתר דיוק שבאופן כללי בסדר, עד שנתקלתי קצת במערכת הזו. חוץ מהענין של הטית הדין, גם הרמה המקצועית היא כזו שלא היית מצפה מתלמידי תיכון.

דני

נ.ב. אני מזכיר לך את דברי עו"ד אביגדור פלדמן, שאמר שבבית המשפט משקרים כולם - כולל הפרקליטים וכולל השופטים - ומנצח מי שמשקר הכי יפה.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכיצד תקרא לזאת אם לא שחיתות או הטית דין? מדוע שרוצח לא יואשם ברצח? מדוע שיקלו בענשם של אשמים (אמיתיים)? אין בעיני הבדל בין הרשעת זכאי לזיכוי אשם (כשיטה) - זה וגם זה הטית הדין.

בין שחור ןלבן (הרשעת זכאי לזיכוי אשם) קימים גם גווני ביניים, כמו עיסקת טיעון שבה מרשיעים אבל על חלק מהסעיפים.

ניקח לדוגמא את משפטי אולמרט. הרי כולם "יודעים" שהוא מושחת אלא שקשה להוכיח זאת. לא אופתע אם ההרשעה היחידה תהיה על פרשת ראשון-טורס, שבה הכל מתועד. (ואולי גם במקרה זה תהיה עיסקת טיעון מקלה).

יש לי הרבה ביקורת על מערכת אכיפת החוק, אבל בהרבה מקרים השופטים מוצאים את עצמם פועלים נגד השכל הישר כי כך אומר החוק, או דווקא משום שהחוק לא מתאים למקרה הנדון.

אגב מדינה מתוקנת, תתפלא אבל גם במערב אירופה קימות בעיות דומות. החקיקה צריכה להשתנות דרמטית, כדי שהמצב יוטב.

יהודה

פורסם

אין עשן בלי אש !

פרקליטה של הזמרת החשודה בסחיטה באיומים, מחה על יחס החוקרים והציג את תמונתה כאסירה שהודלפה לתקשורת. "איפה החמלה שלכם?", תקף סנגורה השני, עו"ד ששי גז. מעצרה הוארך ב-4 ימים: "יש להמשיך את החקירה כשהחשודה במעצר".

YE1239407_wa.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם
אחת התמונות המפחידות שפורסמו לאחרונה:

liron[6.jpg

באמת מפחיד :shock:

אי אפשר לשפוט אדם לפי חיצוניות בלבד אבל שטחית הוא נראה מפחיד , חשבתי שכוכב נולד זו תוכנית שמשתתפים בה כל מיני ילדודס

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתם רציניים?

הבחור נראה כמו אדם ממוצע לחלוטין, קצת רזה ולא יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

צודק !

"אמש הפגינו כ-20 פעילות מארגון "אחותי" מול כלא נווה תרצה, לאות תמיכה בצנעני. מנכ"לית הארגון, שולה קשת, אמרה כי הפעילות הגיעו למקום "כדי לחזק את רוחה של צנעני ולזעוק שהיא לא הראשונה ולא האחרונה שנעשה לה עוול בגלל היותה אישה מזרחית. אם היא הייתה חלק מההגמוניה הלבנה, זה לא היה קורה". ההפגנה אורגנה במחאה על היחס שמקבלת לטענת המפגינים והמפגינות מרגול מהמשטרה ומהתקשורת."

איזה כייף לי :)

פורסם

עכשיו תחשוב על המסכן שנשוי לאחת מ 20 הפעילות האלה.

רחמנות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עכשיו תחשוב על המסכן שנשוי לאחת מ 20 הפעילות האלה.

בגירה - ישנו פגם לוגי מובנה בטיעון שלך:

לפעילות האלה יש זמן פנוי להפגנות מהסוג הזה בשל העובדה שאף גבר לא מוכן לקיים איתן זוגיות.

אין שם אף אחת נשואה... :-)

פורסם

בשם כל המין הגברי, אני מקווה שאתה צודק!

אחת מהן שם דומה לאללה לתקווה אחותה של מירי פסקל!

ככה זה ,לכאורה, מתנהל בבית של הפעילות האלה:

http://www.youtube.com/watch?v=DbqoICKY0Co דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ואם כבר קאלט ישראלי משובח:

http://www.youtube.com/watch?v=Uut5wxFv3QM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

עזבו אתכם מג'ורה או קשקושים כאלה, שמתם לב איזה חומר משובח יש פתאום במשטרת ישראל?:freaky_eyes:

2_wmj.jpg

3_wa.jpg

1_wa.jpg

פורסם

ת'אמת. היא לא מעניינת בשיט.

לגבי חומר משובח.

חברה שלי לא מסכימה איתך.

לדעתה זה חומר משובח::::

c1il.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באגירה,אתה לא נשמע לי בחור נואש כל כך בדרך כלל .

אבל WTF הבחורה בתמונה השניה? היא נראית כמו לירון רמתי רק בלי זקן צרפתי ועם שיער מחומצן.

נו טוב,כל אחד וטעמו הוא.:-D

פורסם

אתה צודק, השניה לא "מי יודע כמה" אבל בהתייחס לשוטרות של פעם שבדיוק כמו חימושניקיות בצה"ל היו עומדות במבחן הגורילה(למען האמת אני די בטוח שהיה מסלול הכשרה של חימושניקיות מפחידות למשטרת ישראל), היא ללא ספק משב רוח מרענן.

גוף לא רע, נקיה, מטופחת, אז ביג פאקינג דיל, יש לה פרצוף צנע, שמים שקית נייר ונותנים עבודה! :naughty:

• תוכן חדש...