Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין למה העו"ד הבכלל לא מכובד לא מזכיר במאמר שדודו טופז האשכנזי למהדרין זכה לאותו יחס בדיוק?

למה הוא לא מהלל את המשטרה שלא נותנת לסלבריטי (אעלק) יחס מועדת אלא מטפלת בה כאחרון העבריינים (ואולי אפילו יותר חמור למען יראו ויראו)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה הוא לא מהלל את המשטרה שלא נותנת לסלבריטי (אעלק) יחס מועדת אלא מטפלת בה כאחרון העבריינים (ואולי אפילו יותר חמור למען יראו ויראו)?

כי היום המשטרע פועלת במבחן בוזגלו הפוך, ככול שהחשוד מפורסם יותר והסיפור צהוב יותר - כך הם יותר יעמיקו לחקור.

אני מוכן להסתכן בהימור - להערכתי (ללא שום מידע מעבר למה שפורסם בתקשורת) ההר יוליד עכבר.

את התחושה הזו קיבלתי כשהתברר לי שחושדים בה שנפגשה עם שלום דומרני וגם שניסתה להסיט את התוצאות בכוכב נולד.

פורסם
כי היום המשטרע פועלת במבחן בוזגלו הפוך, ככול שהחשוד מפורסם יותר והסיפור צהוב יותר - כך הם יותר יעמיקו לחקור.

מסכים אתך ב-100%. כך קרה גם עם מפורסמים אחרים,

ועם המפורסם שבהם, אומלט. זאת אומרת, אולמרט.

מרוב רעש וזיקוקים וליקוקים שוכחים את העיקר -

והוא עבודה משפטית יסודית. כל עוד המנגנון

עסוק ביצירת כותרות, זה כל מה שיישאר לנו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דורקי,

אתה לוקח מרק פירות ומשליך מסקנות על הטעם של סטייק טרטר.

אותו מבחן בוזגלו הפוך כפי שאתה מכנה אותו הושלך גם על דודו טופז והחפירה גילתה מכרה זהב.

עצם העובדה שלצערנו הרב, עבודת המשטרה לאחרונה מלווה בהרבה רעש וצלצולים, עדיין לחלוטין לא מעיד שהיא חפה מפשע ולכן למה להסיק שהיא כזאת?

המשטרה למרות (או חרף?) הרעש והצלצולים מצליחה לאחרונה להעמיד כתבי אישום לא רעים בכלל כולל לדמויות ידועות, סלבריטאים בשקל ומדינאים מובילים.

פורסם

בגירה, אני חולק על תוכן ההודעה שלך.

1. באף מקום לא טענתי שכל חקירות המפורסמים היא לחינם, כשיש "בשר" אנחנו יודעים לזהות זאת היטב (ע"ע הירשזון וגם טופז), כשאין בשר מתחילים חשדות מגוכחים.

2. בעניין הזה אני מהמר שאין בשר, למה? כי תחושת הבטן שלי מההדלפות מראה שמנסים לבנות דרמה יש מאין.

פורסם
אני דרך אגב גם חושב שהפיטורים בפרי גליל ועוד כמה תהליכים שקורים ברקע ונוגעים למחאה הזו לא במקרה קרו דווקא בימים האחרונים למרות שהיו יכולים לקרות גם לפני חודש או בעוד חודש.

הפיטורים בפרי גליל הם אמצעי לקבלת עוד הטבות מהממשלה \ עיריה. בעל המפעל יודע שכל ממשלה לא יכולה להרשות לעצמה מפוטרים בני 50 בפריפריה כשהם בוכים בטלויזיה. מבחינתו הוא צודק (בדרך לסחוט עוד הטבות) והוא לא הראשון שעשה זאת.

לדעתי מבחינתו היה עדיף עיתוי שבו כל הכותרות מופנות אליו ולא מצב שבו הוא מתחלק בכותרות עם צנעני או מישהו אחר.

יהודה

פורסם
לגבי מחירי הדירות, לדעתי הם מתנהגים בדיוק כמו מניות בבורסה והיום הם בשמים - חכה קצת והמחיר יתקרב אליך, מינוס 25-30 אחוז במחירי הדירות הוא טווח סביר לדעתי.

בדיוק כך.

בת"א אולי ירדו פחות, אבל ביבנה, רחובות, מודיעין, ראש העיין ירדו יותר, שהרי לממשלה יש הרבה אדמות שם.

יהודה

פורסם
הפיטורים בפרי גליל הם אמצעי לקבלת עוד הטבות מהממשלה... מבחינתו הוא צודק (בדרך לסחוט עוד הטבות) והוא לא הראשון שעשה זאת.

אני מסכים שהפיטורין הם לחץ לקבלת הטבות אבל רק תיקון קטן, מדובר על הפעלת לחץ בכדי לקבל הטבות שנקבעו שינתנו כאשר הוא רכש את המפעל ומעולם לא ניתנו.

פורסם
אני מסכים שהפיטורין הם לחץ לקבלת הטבות אבל רק תיקון קטן, מדובר על הפעלת לחץ בכדי לקבל הטבות שנקבעו שינתנו כאשר הוא רכש את המפעל ומעולם לא ניתנו.

כן, גם אני קראתי בעיתונות. אבל זו גירסת הבעלים ולא שמענו את גירסת הצד השני. בקיצור אנו לא יודעים אם הוא קיבל או לא קיבל מה שהובטח. אבל אנו מסכימים שהוא סוחט עוד הטבות. (והוא לא היחידי)

יהודה

פורסם
כשיש "בשר" אנחנו יודעים לזהות זאת היטב (ע"ע הירשזון וגם טופז), כשאין בשר מתחילים חשדות מגוכחים.

.

האם השמירה שהציבו על נתן זהבי אינה "בשר"?

יהודה

פורסם

לא, כי לפי כל הפרסומים שקראתי עד כה (אינני נמנה על מכותבי הצח"מ...) מדובר בסה"כ במחלוקת עסקית בין הזמרת לבין אמרגנה (אטדגי) שלובנה אצל "בורר פרטי".

אגב - בוררות כזו עשו גם ראשי חברת רציו אצל מאיר אברג'יל (לפי הפרסומים בעיתון) והם לא נעצרו.

לא אופתע אם השמירה שהוצבה סביב נתן זהבי באה ממקום של פנטזיה אצל מי מאנשי המשטרה.

פורסם
ומי עשה את המשטרה לכזאת רקובה ומסריחה שלא מסוגלת למלא את התפקיד שלה?

מערכת המשפט שמעדיפה את טובת העבריין על טובת האזרח הישר / השוטר ההגון (יש גם כאלה), ו/או את טובת המחבל על פני טובת החייל. במצב כזה אין לשוטרים ולחיילים ברירה אלא לנקוט ב"נוהל ידיים בכיסים" הידוע, ומכאן ההמשך בלתי נמנע - האזרח פותר את בעיותיו בעצמו, מה שנקרא "לוקח את החוק לידיים".

לא מסכים איתך, הגורם לשיגשוג אצל "הבחורים הטובים" הוא רפיון הידיים של המשטרע, בתי המשפט והוצל"פ. אם אלה היו מתפקדים, איש לא היה פונה לטיפול אלטרנטיבי.

אכן.

אמנם בגירה ורוני תמימים ורכים ולא מאמינים שיכולות להיות בחישות מאחורי הקלעים אבל לא צריך לעשות מזה יותר ממה זה.

הם בסך הכל רואים הכל דרך משקפים שמאליות.

אנשים שיודעים בוודאות (נתונים גלויים ופתוחים) שהממשלה הנוכחית היא בעלת מספר השרים וסגני שרים הגדול ביותר אי פעם ועפ"י עדות החרדים עצמם, הממשלה שנתנה לחרדים הכי הרבה אי פעם!

למספר השרים (שגם לדעתי הוא מופרז) אין השפעה משמעותית על מצב הכלכלה הארצית.

השיטה של חלוקת תקציבים לכל החפצים ביקרו היא שיטת מפא"י, שהומצאה ע"י השמאל, וננקטה כלפי הקיבוצים עשרות שנים, כולל מחיקת החובות המפורסמת. לבוא ולטעון כעת שאם עכשיו נותנים כסף לפלוני שאני לא אוהב, אז זה לא בסדר - זה לא לענין.

או שהשיטה הריכוזית היא נכונה, או שלא. אם לא - יש לבטלה כליל (זו דעתי); אם כן - אז חלק מהשיטה היא שיחלקו גם למי שלא מוצא חן בעיניך. ככה זה.

בעניין הזה אני מהמר שאין בשר, למה? כי תחושת הבטן שלי מההדלפות מראה שמנסים לבנות דרמה יש מאין.

זה גם הרושם שלי, שעושים ממנה אלפרונית לפחות, זה קצת מזכיר את ההוא (פרלמן אאל"ט) שהשב"כ עצר בקול רעש וצילצולים, ועצר גם איזה חבר שלו וחקר אותו על רצח מלפני 12 שנה, עד שהבחור אמר להם "אתם קולטים שהייתי בן 10?" - ובסוף לא רק שלא היה שום הר, אפילו עכבר קטן לא היה.

אז אני לא יודע מה היא עשתה או לא, אבל נראה לי שיש כאן קצת מעבר לחקירה ענינית...

ולגבי קונספירציות / שחיתויות במערכת המשפט - רמת השחיתות שם היא כל כך גבוהה, שמי שלא ראה בעיניו יתקשה להאמין. גם בלי משקפיים שמאליות. רק כדי לסבר את האוזן: בישראל אחוז ההרשעה בפלילים הוא בערך 99.7%. לפני כמה שנים הגיעו לשיא של 99.9%. מספר זה לבדו מעיד על מערכת מושחתת לחלוטין.

דני

פורסם
מערכת המשפט שמעדיפה את טובת העבריין על טובת האזרח הישר /

בא נזכור שרוב ראשי משפחות הפשע יושבים היו בכלא בזכות פעולות חקירה והרשעה משובחות של המשטרה אז בא לא נגזים בהשחרת המצב.

האזרח פותר את בעיותיו בעצמו, מה שנקרא "לוקח את החוק לידיים".

אלו האזרחים שיש בהם מלכתחילה "זרע של פורענות", לא אני ולא חבריי נפנה לעולם לבית דין של העולם התחתון להסדרת סכסוך.

אני יכול להגיד לך שהמערכת השיפוטית איטית ומסורבלת (וככה זה בכל העולם בצורה כזו או אחרת) אבל בסופו של דבר היא עובדת.

יש לי בעל חוב של כעשרת אלפים ש"ח עם צו הוצאה לפועל על שמו, צו עיקול על חשבון הבנק ועל הרכב והוא לא חלם לשלם, לפני חצי שנה הוא מתקשר אלי מתחנן שאסיר את העיקול כי לא מחדשים לו את הרשיון נהיגה, הוא ניסה לעשות שרירים ולא הסכמתי והוא ניתק מגע (ככל הנראה נוהג בלי רשיון), לפני חודש הוא מתקשר בדמעות ב 2 בלילה אם אני מוכן לבוא בזה הרגע לנתב"ג לקבל ממנו את הצק כי הוא עם האשה והילדים מחכה לעלות על מטוס לחתונה של אחותו בלוס אנג'לס ופתאום הוא מגלה שיש לו צו עיכוב יציאה מהארץ :twisted:

הם בסך הכל רואים הכל דרך משקפים שמאליות.

אה, לא קשור למשקפיים, כשמשהוא נראה כמו ברווז...הולך כמו ברווז ומגעגע כמו ברווז, אני לא מנסה לשכנע את עצמי שזה חתול ממאדים.

למספר השרים (שגם לדעתי הוא מופרז) אין השפעה משמעותית על מצב הכלכלה הארצית.

אכן, אין שום קשר ולא זה מה שניסיתי להגיד, פשות אותי מרתיח שבא ראש ממשלה שמבזבז כספי ציבור בצורה אקסטרווגנדית על שרים ללא כל תכלית ואז מתלונן שאני שותה אספרסו או אוכל סושי.

השיטה של חלוקת תקציבים לכל החפצים ביקרו היא שיטת מפא"י, שהומצאה ע"י השמאל, וננקטה כלפי הקיבוצים עשרות שנים, כולל מחיקת החובות המפורסמת. לבוא ולטעון כעת שאם עכשיו נותנים כסף לפלוני שאני לא אוהב, אז זה לא בסדר - זה לא לענין.

אין קשר למגזר שאני "אוהב או לא אוהב", אכן על הקיבוצים שפכו כסף בצורה מוגזמת ולא אחראית אבל לפחות הקיבוצים הם חלק בילתי נפרד מהמשק הכלכלי הישראלי, מהחברה, מהצבא ומהחזון הציוני.

מה זה בדיוק מאה שערים? מה הם תורמים חוץ מאשר לינוק את הלשד של המדינה הזאת?

ולגבי קונספירציות / שחיתויות במערכת המשפט - רמת השחיתות שם היא כל כך גבוהה, שמי שלא ראה בעיניו יתקשה להאמין. גם בלי משקפיים שמאליות. רק כדי לסבר את האוזן: בישראל אחוז ההרשעה בפלילים הוא בערך 99.7%. לפני כמה שנים הגיעו לשיא של 99.9%. מספר זה לבדו מעיד על מערכת מושחתת לחלוטין.

מכיר את הנתון הזה ומכיר את התאוריה הזאת.

הרשעה באחוז כזה יכולה לקרות מ 3 סיבות:

1. הסיבה שציינת, כל הפרקליטות וכל השופטים מושחתים.

2. פרקליטות סופר דופר מוסרית ואחראית שמגישה כתבי אישום רק על מי שהיא בטוחה באשמתו.

3. פרקליטות ששמה לנגד עיניה אחוזי הצלחה בלבד והחליטה שהיא מגישה כתב אישום רק כנגד מי שהיא משוכנעת בהרשעתו.

אני דוקא מקריאה בעיתונות רואה שהרבה מאוד מהתיקים מסתיימים בהרשעה בעקבות עיסקת טיעון מאוד מקלה או בעקבות הגשת כתבי אישון יותר מקלים (הריגה במקרה די ברור שמדובר ברצח) ולכן מעניין אותי למה מתוך 3 אופציות בחרת דווקא בשחיתות.

זה לא שביצעת איזה פילוח של כל פיסקי הדין .

• תוכן חדש...