Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היאריס שלנו עברה בינואר 2011 טיפול רביעי אצל מוסך מורשה מעט אחרי שקנינו אותה מהבעלים הקודם. הרכב עשה נסועה של פחות מ- 10000 ממוצע לשנה בנסיעות עירוניות בלבד (כך טוען הבעלים הקודם). הרכב טופל אחת לשנה במוסך מורשה.

בטיפולים הראשון והשלישי בוצעה החלפה של מסנן שמן למקורי (בערך 70 ש"ח) והחלפת שמן לחליפי - שמן סינטטי מלא. בטיפול השני בוצעה בנוסף גם החלת נוזל בלמים לפזבוט דוט ( בערך 30 ש"ח).

בטיפול הרביעי בוצעו הדברים הבאים: החלפת מסנן שמן למקורי (בערך 70 ש"ח), שמן מנוע תחליפי, החלפת ארבעה מצתים למקוריים R4+>96 (בערך 85 ש"ח), החלפת מסנן אוויר למקורי (בערך 110 ש"ח), החלפת נוזל בלמים ל- DOT 4 (בערך 35 ש"ח), החלפת שמן גיר למקורי W75 (בערך 165 ש"ח), החלפת נוזל קירור למקורי (בערך 85 ש"ח), החלפת צלחת בלם קדמי למקורי (בערך 300 ש"ח), החלפת רפידות בלם קדמי (בערך 400 ש"ח).

כל המחירים הם לפני מע"מ.

בנושא שפתחתי מוקדם יותר היום, התברר לי כי ככל הנראה לפי המחיר ששילמתי, נוזל הקירור שסופק לי על ידי המוסך אינו הנוזל המקורי ושכדאי לי לבצע החלפה בעצמי.

1. האם אתם מזהים כאן עוד דברים שנראים מוזר מבחינת שם המוצר שסופק או מבחינת המחיר? (מצתים, שמן מנוע, מסנן שמן, נוזל קירור, נוזל בלמים, שמן גיר...)
  2. אם יש לכם טיפים נוספים לדברים שחשוב לשים לב אליהם בטיפולים, אשמח לקבל אותם.
  3. האם יש דברים שמומלץ להחליף אותם באופן תדיר יותר מאשר המלצות היצרן ב- Owner's Manual? (האוטו עושה כיום נסועה של כ- 15000 ק"מ בשנה)

המון תודה!

• תוכן חדש...