Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה בנוגע לאנשים שהם אסמטים "על הנייר" (אף פעם זה לא היה בצורה חמורה והרבה מאד זמן שכבר לא היה התקף)?

אשמח לתגובה

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אשמח לתגובה

לא אמורה להיות בעיה עם נושא זה במיוחד לאור העובדה שלא חווית התקף כבר תקופה ארוכה או כמו שתיארת את זה "על הנייר".

לא החזרתי לך תשובה כי עדיין לא קיבלתי תשובה סופית רשמית, אני מבטיח שברגע שתתקבל תשובה אכתוב אותה כאן.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שהאם בגלל שאני אסמטי בעברי אני מקבל יחס שונה או שתוצאות מבחני הכושר שלי הם אלו שיקבעו בלבד?

עדיין לא נרשמתי מפני שאני מחכה לתשובה , אבל התחלתי להתאמן ולצאת לריצות בשכונה :-P

עריכה: עכשיו ראיתי שבעמוד ההרשמה הוספתם לחצן "בעיות בריאותיות", לא מפורט שם שום דבר, אני מניח שאני בתור אסמטי בעברי צריך לסמן שם V?

פורסם
הכוונה שלי הייתה שהאם בגלל שאני אסמטי בעברי אני מקבל יחס שונה או שתוצאות מבחני הכושר שלי הם אלו שיקבעו בלבד?

עדיין לא נרשמתי מפני שאני מחכה לתשובה , אבל התחלתי להתאמן ולצאת לריצות בשכונה :-P

עריכה: עכשיו ראיתי שבעמוד ההרשמה הוספתם לחצן "בעיות בריאותיות", לא מפורט שם שום דבר, אני מניח שאני בתור אסמטי בעברי צריך לסמן שם V?

אכן כן, סמן V ורשום את הפרטים.

לא אתה לא תקבל יחס שונה, זה או שמחליטים שאין כל בעיה עם זה ואתה תשתתף כמו כולם או שבמקרה ויחליטו שיש בעיה עם זה והיא מונעת ממך להשתתף, לא מאמין שזה המצב, עדכן אותי אם יש בעיה.

עם כל האנשים שיצאו כבר לרוץ אני מתחיל לחשוב שזה בכלל פרויקט של הרזיה וכושר של המדינה ולא אלוף הפורמולה :lol:

פורסם
לגבי שאלתך ושאלות אנשים רבים נוספים על שיחרור מהצבא.

אנחנו לא יכולים להבטיח השתתפות או לבקש בקשה גורפת מצה"ל, לכל יחידה וכל מפקד דרישות והקלות שונות לחיילים ולכן ייתכן כי יחידה\מפקד מסוים יאשר שיחרור ליום המיונים והאחר לא.

אביחי, אני שוב חוזר על מה שאמרתי אמור להתגייס ב23 לאוקטובר זה לא שהוא חייל עדיין לכן העם זו אמורה להוות בעיה בשבילו במיונים או בעתיד במידה ואפילו יכנס לנבחרת, אשמח אם תוכל לתת לי תשובה רשמית או יותר מדויקת לפני שמשלמים.

תודה

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

הי

ראשית חייב לומר שאני נפעם ונירגש מהצעד ה-ע-נ-ק למדינת ישראל ולנו מהפקתכם,ומהעלאת כל הנושא לידיי ביטוי בפועל !!

הגיע הזמן !! ישר כח !!

ולאחר שעברתי פה על שירשורים,ועל אתרכם,יום שכזה בוינגייט בשבילי יהיה חויה בילתי רגילה,הנאה מרובה,פלוס סוג של אתגר בצידה.ומאוד מאוד היה מתאים לי להשתתף,רק שלצערי כל חודש אוק' סגור מבחינתי.האם יש סיכוי שיהיה עוד מחזור מתי שהוא ??

בברכה

אריק

:type: @@ :beerchug:
פורסם

מה קורה במידה והבירוקרטיה היישראלית תכשיל את האירוע או המשטרה תחזור בה או כל גורם דופק את האירוע?

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אנשים פה כל כך סקפטיים וחשדנים שזה משהו, זה כולה 333 ש"ח שזה שווה מאוד רק ליום המיונים .

עד היום הספורט המוטורי לא היה מפותח בישראל ועכשיו כשיש הזדמנות ומתאגדת התאחדות שרוצה לעשות משהו ולקדם את הנושא מתחילים להשמיץ ולפקפק . כל המפקפקים והצינים יכולים להמשיך לחפש את עצמם ולהתמרמר שהספורט המוטורי בארץ לא מפותח, ובסופו של דבר הם אלה הגורמים לכך. יום אהבה שמח :lol:

פורסם

האם תהיה שקיפות לגבי התוצאות של המיונים?

האם יהיה אפשר לדעת בסוף היום או בסוף שלב המיונים על מה נפלתי ?

האם יהיה אפשר לראות את תוצאות ה50 המאושרים? (לראות שלא נבחרו אנשים מקורבים למינהם ...)

האם תהיה השפעה לגיל (במידה שהכושר טוב) ? או האם תהיה העדפה לצעיר עם פוטנציאל על מבוגר עם יכולת קיימת.

האם לכל המבחנים ניקוד זהה , או שלחלקם יש משקל משמעותי יותר?

למה עדיין לא הוקמה ההתאחדות שנדונה בתגובות קודמות?

:wink:
פורסם
אביחי, אני שוב חוזר על מה שאמרתי אמור להתגייס ב23 לאוקטובר זה לא שהוא חייל עדיין לכן העם זו אמורה להוות בעיה בשבילו במיונים או בעתיד במידה ואפילו יכנס לנבחרת, אשמח אם תוכל לתת לי תשובה רשמית או יותר מדויקת לפני שמשלמים.

תודה

ליום המיונים לא תהיה לו בעיה להגיע אבל כמו שזה נראה להגיע לנבחרת שבצרפת (במידה והוא יעבור) תהיה בעיה וכך גם למירוץ באילת.

מכיוון שלא הוא ולא אנחנו יכולים להבטיח שהוא ישתחרר.

פורסם
הי

ראשית חייב לומר שאני נפעם ונירגש מהצעד ה-ע-נ-ק למדינת ישראל ולנו מהפקתכם,ומהעלאת כל הנושא לידיי ביטוי בפועל !!

הגיע הזמן !! ישר כח !!

ולאחר שעברתי פה על שירשורים,ועל אתרכם,יום שכזה בוינגייט בשבילי יהיה חויה בילתי רגילה,הנאה מרובה,פלוס סוג של אתגר בצידה.ומאוד מאוד היה מתאים לי להשתתף,רק שלצערי כל חודש אוק' סגור מבחינתי.האם יש סיכוי שיהיה עוד מחזור מתי שהוא ??

בברכה

אריק

אהלן אריק, מחזור נוסף יהיה רק בשנה הבאה.

מקווה שתוכל להגיע בכל מקרה ואם לא נתראה בשנה הבאה.

פורסם
מה קורה במידה והבירוקרטיה היישראלית תכשיל את האירוע או המשטרה תחזור בה או כל גורם דופק את האירוע?

כפי שכתוב בתקנון, יום המיונים והטיסה לצרפת וקורס ההכשרה מובטחים לכם.

המירוץ באילת אינו מובטח בגלל כל הסיבות שפורטו לפני כן.

בכל מקרה את התמורה לכספכם וההבטחה כי תטוסו לצרפת אם תיכנסו לנבחרת יש.

• תוכן חדש...