Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי שאלות ותשובות קודמות והבנתי לפי מה שאתה אומר שחיילים יכולים להשתתף עם אישור מסויים מהצבא...

בכל אופן אני אמור להתגייס באוקטובר כמו גם עוד 2 חברים שרוצים לקחת חלק באירוע הזה סביר להניח שמהטירונות לא ישחררו אותנו להשתתפות ולכן השאלה שלי היא מה התאריכים המדוייקים (אם כבר יש כאלה) של האירוע?ואם במידה שנעבור את השלב הראשון בווינגיט תעזרו לנו איך שהו לקבל אישור מהצבא עם אישורים מתאימים?

ממה ששמעתי על מנת לצאת מהארץ במסגרת ספורטיבית צריך להיות "ספורטאי עילוי" ולא נראלי שכל כך קל לקבל את זה בטח לא באופן חד פעמי

פורסם

אופיר,ספורטאי עילוי אתה לא תקבל, אבל לגבי היציאה מהארץ אם אתה תהיה בטירונות יהיה לך מאוד קשה לקבל אישור באמצע בשביל לצאת לדבר כזה לחו"ל.הייתי מציע שתברר יותר לעומק את הפרטים עם לשכת הגיוס שלך לפני זה.

פורסם

כמו שכתבו קודמי אחי אמור להתגייס ב20 ומשהו באוקטובר, ככה שקשה לי להאמין שיוותרו לו או שידחו לו גיוס על דבר כזה אשמח מאוד לקבל תשובה לפני שהוא משלם.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

שאלה למארגנים :

נרשמתי ביום חמישי בערב, שילמתי דרך פייפאל, קיבלתי אישור תשלום מפייפאל ובאתר הייתה הודעה שההרשמה התבצעה.

כל מה שהתבקשתי למלא היה מספר ת.ז וטלפון.

לא קיבלתי מאז שום הודעה במייל או בטלפון, ואני רואה שבאתר ההרשמה נכון להיום יש פרטים נוספים שצריך למלא כמו כתובת, תאריך לידה ועוד כמה שדות.

איך אני יכול לוודא שאני רשום והכל בסדר ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
כמו שכתבו קודמי אחי אמור להתגייס ב20 ומשהו באוקטובר, ככה שקשה לי להאמין שיוותרו לו או שידחו לו גיוס על דבר כזה אשמח מאוד לקבל תשובה לפני שהוא משלם.

לגבי שאלתך ושאלות אנשים רבים נוספים על שיחרור מהצבא.

אנחנו לא יכולים להבטיח השתתפות או לבקש בקשה גורפת מצה"ל, לכל יחידה וכל מפקד דרישות והקלות שונות לחיילים ולכן ייתכן כי יחידה\מפקד מסוים יאשר שיחרור ליום המיונים והאחר לא.

פורסם

כל הכבוד על האירוע, מי יתן והוא יהווה יריית פתיחה לתרבות מוטורית בארץ הקודש.

אפשר לקבל את התאריכים בהם יתקיימו ימי המיון והטיסה, אני מעוניין להצטרף אבל יש לי מבחנים בספטמבר ואוקטובר.

פורסם

אם עכשיו אין לי רשיון נהיגה ואני מתכנן לעשות אותו בזמן הקרוב(מאוד קרוב) כך שעד יום המיונים כן יהיה לי רשיון ,אז מה אני אמור לכתוב בהרשמה שאני עם רשיון נהיגה או בלי ?

פורסם
שאלה למארגנים :

נרשמתי ביום חמישי בערב, שילמתי דרך פייפאל, קיבלתי אישור תשלום מפייפאל ובאתר הייתה הודעה שההרשמה התבצעה.

כל מה שהתבקשתי למלא היה מספר ת.ז וטלפון.

לא קיבלתי מאז שום הודעה במייל או בטלפון, ואני רואה שבאתר ההרשמה נכון להיום יש פרטים נוספים שצריך למלא כמו כתובת, תאריך לידה ועוד כמה שדות.

איך אני יכול לוודא שאני רשום והכל בסדר ?

ההרשמה דרך PAYPAL וכרטיס האשראי שולפת את פרטיך באופן אוטומטי.

בכל מקרה בימים הקרובים נחזור אליך במייל או בטלפון ונוודא את הפרטים וההזמנה ליום המיונים.

פורסם
כן מכיוון שישנם מספר ימים ובכל יום ניתן להכיל כמות מוגבלת של אנשים ההרשמה תיפסק בשלב כלשהוא.

או, זו תשובה שחיכיתי לה מהרגע שהתחלתי לקרוא את הנושא הזה.

אני מקווה שמספר האנשים ביום לא יהיה מוגזם וההתנהלות תהיה טובה...

בהצלחה, וכל הכבוד על היוזמה!

hope for the best, expect the worse.

פורסם
או, זו תשובה שחיכיתי לה מהרגע שהתחלתי לקרוא את הנושא הזה.

אני מקווה שמספר האנשים ביום לא יהיה מוגזם וההתנהלות תהיה טובה...

בהצלחה, וכל הכבוד על היוזמה!

תודה על הפרגון!

בדיוק בשביל זה הוגבל מספר האנשים בכדי שההתנהלות ויום המיונים יהיה אידאלי.

פורסם
אם עכשיו אין לי רשיון נהיגה ואני מתכנן לעשות אותו בזמן הקרוב(מאוד קרוב) כך שעד יום המיונים כן יהיה לי רשיון ,אז מה אני אמור לכתוב בהרשמה שאני עם רשיון נהיגה או בלי ?

אני מחכה לתשובה :wink:

• תוכן חדש...