Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד תיהיה לי חולשה ללאנזאר עקב כך שהווייב 421 היה המגבר הראשון שלי אני יכול להגיד לך שכוח לא יחסר לך אמינות מעל הכול ואיכות סבירה פלוס לכל הדעות בעיניי במיוחד במחירים של יד שנייה ללא ספק התומרה הטובה ביותר לכסף

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כל מגבר יגביר דוטק בלי בעייה.

ללאנזאר אף פעם לא היה ציוד "וואוו". היו דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות אבל בשורה התחתונה היא תמיד הייתה חברה "באמצע".

אני לא יודע מי עומד מאחורי החברה הזאת היום, אבל אני מאמין שכל עוד אתה רוכש ציוד מתוצרתה במחיר סביר אתה תקבל תמורה טובה לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי מי שעומד מאחורי לנזר היום הוא זיגי שהוא הבעלים של פירמיד (ציוד זבל) הוא רכש את השם לאנזר לאחר נפילתם בעבר

הלנזר של היום הוא מגבר מדבקה לא שונה ממגברי V למינהם

אני מסכים עם איתמר שהמגבר יעבוד ויבצע את ההגברה ואם מדובר על סטים ממוצעים הוא בהחלט יעבוד לא רע

לגבי ההיסטוריה של לאנזר אז אני זוכר את ימי ה OPTI DRIVE של לאנזר שנתנו לי פייט רציני מול מגברי ה RODEK ששיווקתי אז

מדובר על תקופה של יותר מ 15 שנים אחורה

לאנזר הייתה חברה אמריקאית אמיתית והציוד קצה שלהם היה מבריק (בעיקר המגברים) והם בטח שלא היו חברה ממוצעת אלא חברה יצרנית שמפתחת ומייצגת מוצרים פשוט מהמעולים שוב אני אומר בעיקר מגברים ובעיקר ה OPTI DRIVE

דרור

פורסם

הן מגברי ה RODEK והן מגברי סדרת האופטי פותחו ונבנו בזד אודיו ע"י סטיבן מנץ. משעשע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן משעשע

אני באמת שלא ידעתי שהם פותחו על ידי אותו אדם

אבל זה מעניין איך זה בסוף בא לידי ביטוי בשטח עצמו והתחרות שמתפתחת בשטח כל כך נכונה ואמיתית

בסוף זה אותו מגבר שמתחרה מול עצמו רק בשם אחר :-P

דרור

פורסם

נראה לי שעד שהחלטת הסיפור של האתר מכירות הזה נגמר

לפחות לפי מה שאני רואה

אני אישית לא הייתי נכנס להרפתקאות מול מוכרנים לא ידועים ואלומי כתובת ומידע

בכל אופן לא הייתי גם רוכש מגברי לאנזר מהסדרות של העשר שנים האחרונות

בהצלחה

דרור

פורסם

בשביל להגיד אם מדובר בקניה מוצלחת צריך לדעת מה המחיר שאתה משלם על המגבר ואז לבחון איזה חלופות יש מולו .

לגבי הלנזר vibe - גם לי יש ממנו זיכרונות ילדות , היה אחד המגברים הראשונים שלי . היה לי את ה VIBE430 והוא עשה עבודה טובה מאוד .

הוא הגביר אצלי מגוון רמות של מוצרים - החל מ 6X9 מרופטים של פיליפס דרך קומפוננט קדמי ב 99 שקל של פירלס נצרת ועד מורל הייבריד עם סאב גנסיס אודיופיל .

הוא עשה יופי של עבודה בתעכלס.

השאלה באמת מה העלות ומה מצבו ומה עבר על האקסמפלר המסיום הזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מדובר במגבר יותר טוב משמעותית ממאק אודיו ולאנזר.

לא ציינת מחיר, כך שאי אפשר להגיד אם הוא שווה את הכסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...