Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי את הפוסט הזה בפורום פולגז, חשבתי שאולי גם אתם תאהבו את הסט...

טוב אז אחרי ששיגעתי אתכם......... הנה התמונות של האופנוע לאחר השיפוץ המקיף שעשיתי לו ביחד עם אשתי (מזה שבוע!) היקרה.

yfojgmk3wvjo.jpg

iyyzzz1lwznr.jpg

dwzhzuoqdnyj.jpg

xxiytgnjmnlj.jpg

ohlthcln4mtd.jpg

5qumytmwnzya.jpg

2y2ymzi2iyum.jpg

ve2nulywjymw.jpg

zrvnklznjywn.jpg

qmmw2hgyzwzo.jpg

jt05mozy32yu.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

קודם כל, מזל טוב :)

וחוץ מזה, עם האנשים הנלוזים ושטופי הזימה כאן בפורום, הייתי ממליץ לך לוותר על התמונות.

שאפו, גם על האופנוע.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתה לא יודע מה אתה גורם למקלדות של חלק (נכבד) מגולשי (אולי גם גולשות ?!) הפורום ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה העניין עם למחוק את הרגליות בפוטושופ? גורם לי לי לקפוץ לנסות למנוע מהאופנוע ליפול יחד איתה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עומדים דום? :roll:

לא מדוייק.

קודם כל, המון מזל טוב!!!!!:arrow:

שנית.

באופן מסורתי, ציון יום הנישואין מתבצע בעיקר ע"י האישה (לא ידוע למדע דוגמאות המבוצעות ע"י גבר למעט בנישואין חד-מיניים, שם ההגדרה ל"גבר" היא נזילה ביותר), באמצעות פגיעה בראש החתן עם מחבת כסמל לשיכחתו של הייחוד של אותו היום, ברוב המוחלט של המקרים דווקא כשהגבר חזר אחרי יום ארוך מהעבודה ובידיים ריקות הבייתה.

images?q=tbn:ANd9GcQbeS1ju7Q4u03ZJ_4Bae8-LdvFwJ8Ivy4om4AW78avZXWp1h2wWA

הציבור המסורתי יותר מעדיף משום מה שימוש במערוך, הדיעות בנוגע לסיבה חלוקות- יש הגורסים כי צלילו של הלז בעת החבטה מספק יותר, למרות נחיתותו ככלי לגרימת טראומה יבשה עקב משקלו הנמוך יחסית והיעדר המנוף הנדרש לפגיעה "מצלצלת"; לעומת זאת, יש הגורסים כי עץ הוא פשוט "קלאסי" יותר.

images?q=tbn:ANd9GcTIk6pmQHcuHKYIQG4C_ECwols0sDQDyCSvKZYi8oUfwpeEVQli

הרפורמים משתמשים דווקא בעיקר יותר בשיטת ה"מה שליד היד באותו רגע", הלא היא מוכרת בקיצור "משה בר", גם עקב כך שעקב שהוא שכח, הפך משה לבר מינן, כי אישתו הייתה בדיוק ליד מחבט הבייסבול של הילד באותו הרגע (כפי הנראה, מדובר באגדה אורבאנית).

images?q=tbn:ANd9GcSQrZ9J2XKxvBoT4xM22wCT-wdZhr59-OBo1a7-ZjCk-fNwH6esUA

(הכנס הערה גזענית כאן).

אני אדע לאיזה זרם אני שייך רק בעוד שנה...:lol:

המון מזל"ט!

לא כזה,

images?q=tbn:ANd9GcQxPm3pOTw3vWXkKY5Y_HL-9km1y5aannR6i74METLstgbZRVaeAg

כזה!!!

images?q=tbn:ANd9GcQ5oH6RAkdEmce_B6ymGw6nZXsqQaK7MJTj5Id2UUtrwQovySvPSQ

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...