Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פועלים לא יסעו באוטו .אנחנו יבואנים וחשבתי היות ואני מסתובב בחנויות ומוכר. על הדרך אני יכול גם לספק. המחסנים שלנו בקריות וישנם לקוחות גם במרכז וגם בצפון הרחוק.לא תמיד יש משאית מלאה ולכן לא משתלם לשלוח אותה (היא אוכלת 1 ל3).

פורסם

לקנוורט' מאן - זה בסדר, תרבות השופוני די פופולארית בארץ.

רוצה את הכי חזק, הכי גדול, הכי נוצץ. אז מה אם אני לא משתמש בכל ה"הכי" הזה?

העיקר שיהיה, שהשכנים יראו, זה אף פעם לא מזיק.

למה הצבא קונה טנדרים אמריקאיים אני חושב שאין צורך להסביר.

בכל מקרה, זו דעתי, ואני כמובן יכול לקבל גם דעות אחרות, ואין צורך להוכיח לי כלום.

כל אחד יבחר במה שהוא רוצה.

פורסם

אני מסכים איתך בוקי, אך אל תשכח שהצבא גם קנה פורד קונקט וקנגו, משאיות מרצדס ומאן בעבר, וכיום הוא לאט לאט עובר לטאטרה, הראשי גרר של הצבא הם וולוו שזה בכלל שוודי, וגם ראיתי מרצדס אקטרוס, כך שלא קונים את זה ממניעים של "סיוע אמריקאי" הצבא לרוב יודע מה הוא בוחר, ועובדה שהטנדרים האלו משרתים כמעט עשור, אם זה אדם שעובר בין חנויות מן הראוי שיבוא בסילבראדו, ושאפוני אין בזה כמעט, כל קבלן שלישי היום עם סילבראדו, גם הוא מציין שאין פועלים מיוזעים, אז למה שלא להנות מפאר אמריקאי בנסיעה לצפון הרחוק או מהקריות למרכז?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

נראה לי שאתה רוצה סילברדו בעיקר בגלל הפוזה. אין ספק שזה רכב מאוד מפנק שאפשר גם לטייל ולצאת איתו אבל הוצאות הדלק שלו מטורפות. אני חי במושב ויש כאן מלא חברה' בעיקר של חוות סוסים שכולם קונים אותו כדי לגרור את העגלות שלהם לתצוגות. משני חברים אני יודע שלאחד יש ים בעיות עם הרכב (יכול לקרות בכל החברות, עניין של מזל רע כנראה) ואחרי כניסות ויציאות מהמוסך בסוף החליף את הרכב. השני כל הזמן בוכה לי על הוצאות הדלק. נראה לי שמי שאמר לך אחד לחמש התכוון בירידה עם רוח גבית בלי משקל עליו. כשלוחצים על המנוע המטורף, שלו זה הרבה יותר דלק ממה שאתה מתאר לעצמך. מה שכן, שט על הכביש כמו מלך.

מצד שני, מי שהמליץ פה על הקראפטר זה רכב עבודה נטו שאולי לא הכי סטייל לצאת איתו לבילוי אבל מבחינת פינוק תא נוסעים הכל שם חשמלי ובאיכות של פולקסווגן והוא מאוד חסכוני בדלק - משהו כמו אחד ל 14 בלי מאמץ עד אחד ל 11 בעבודה קשה.

גם הטיפולים והחלקים בסילוורדו זה משהו שצריך לקחת בחשבון. תצטרך למכור הרבה קרמיקות. שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...