Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש רכב עבודה .הדרישה מהרכב כושר עמסה לפחות טון חצי ,הרכב חייב להיות עם ארגז פתוח

כרגע על הפרק פיגו בוקסר ,רנו מסטאר,שברולט סלבראדו חד גנט

אני רוצה יותר את הסילברדו אחי טוען שעדיף את השאר רק בגלל החיסכון בסולר, הרכב אמור לנסוע בממוצע 3500-4000ק"מ בחודש.

היתרון של הסלברדו שהוא מוכר במס מלא מהשקל הראשון ,אין לא שווי שימוש,אפשרות לשימוש ברכב מחוץ לעבודה .החיסרון רק הסולר והצורך ברשיון ג(יש לי)

מחיר קניה מאוד דומה +-

מה אתם אומרים ?יש לכם המלצה על רכב אחר

אני מעמיס משטחי קרמיקה

מישהו יודע מה צריכת הסולר לפיגו ולרנו?

היום פגשתי מישהו עם סלבראדו שטען שהממוצע הוא 5 ליטר

פורסם

אהלן.

אבי רכש את הסלברדו והיא הגיעה אלינו, ישירות מן החברה, לפניי שבוע, אוטו חלומות.

אנחנו נוסעים עם האוטו כ600 קילומטר ביום, לא מעט, הקטע של השווי שימוש והכל מאוד מאוד עוזר.

סתם לידע כללי שעלות הטנק של האוטו הוא בערך 800 שקל.

זה קצת מידע ממישהו שרכש עכשיו את הסלברדו, ואני יכל להגיד לך שבנתיים האוטו לא מאכזב בכלל.

והממוצע של האוטו הוא 6 ליטר ;)

פורסם

הסילבראדו מוכרת לך מלא במס, לגבי הסולר, הצ'ק שתרשום למס הכנסה יהיה בהרבה פחות

כי יזכו אותך על המחיר של הסולר (זוכר - מוכר מלא)

היא גם מאוד תפנק אותך גם אחרי העבודה,

בנתיים לא ידוע לי על תקלות מיוחדות, יש לי שכן קבלן עם סילבראדו מ2004 דאבל ג'אנט

ואני אישית מאוד אוהב את הרכב שלו ואיך שהוא נראה ואיך שהמנוע שלו נשמע,

יש לי רכב די דומה אבל מאוד שונה, אני עם GMC SIERRA 1987 (מאותה משפחה) ובוא נגיד שאין לי

תקלות מיוחדות או קילקולים מיוחדים, רכב בן כמעט 25 שנה!

וגם - אם אתה מעמיס משטחי קרמיקה אתה צריך כוח, והנעה אחורית מה שאין בפג'ו,

רוב המשקל יושב על הארגז מאחור, בסילברדו יש לך סרן חזק וגדול שנקרא GM Bolt 14

סרן שאל תזלזל בו וביכולות שלו, הוא סרן מאוד חזק עם יחסי העברה של 1:4 מה שנותן לך

הרבה מומנט (סיבוב מלא של הגלגל בכל 4 סיבובי דריישאפט) יש לרכב הזה מנוע עצום,

והכי חשוב (מבחינתי) הוא מפנק אותך גם בתור נהג, אתה יכול לעשות איתו גם שטח,

יש לו קאבינה מפוארת שהפג'ו והרנו ניראות כמו תא מעצר על גלגלים לידו,

ושוב, ההנעה האחורית עשיפה לך על הקדמית אם אתה סוחב משקל, מהסיבה הפשוטה,

תחשוב מה החוזק של הסרן של הסילבראדו, ותחשוב מה החוזק של הציריות של הרכבים שציינת,

גם אם בעתיד תרצה לחבר עגלה,

היכולת גרירה של הסילבראדו יותר גבוה משל הרכבים שציינת,

אישית אני מאוד בעד הסילבראדו,

אם הייתה לי יכולת הייתי קונה, לעצמי אחת עם קאבינה וחצי

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לדעתי הסילבראדו יהיה פחות נוח לעבודה בגלל הגישה המוגבלת (אלא אם אתה מחליף ארגז לאחד עם דפנות נפתחות ואז אתה צריך לשקלל את תוספת המחיר).

אופציה נוספת היא המשאיות הקלות של ניסאן שמוצעות היום עם תנאים מעולים ואחריות ארוכת טווח אבל אז זה הרבה פחות אוטו לפנטאי ורכב עבודה יעיל הרבה יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד יתרון לסילברדו שהרבה שוכחים - מגיע לך עליו הישבון בלו בסולר כי הוא משאית, זה אומר שכל ליטר סולר יעלה לך איזה שקל פחות (אתה מקבל החזר של הבלו באופן חלקי).

חסרון לסילברדו - כל כ 10,000 קילומטר ילכו לך בערך 20 ליטר אוריאה שעולים 96 ש"ח כולל מע"מ.

מבחינת הגודל הפיזי כל הרכבים שאתה שוקל דומים, באמת בסילברדו פחות נוח להטעין כי אין גישה מהצד, אבל רמת האבזור היא של פרייבט די מפואר, אין מה להשוות בכלל למסחריות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עוד יתרון לסילברדו שהרבה שוכחים - מגיע לך עליו הישבון בלו בסולר כי הוא משאית, זה אומר שכל ליטר סולר יעלה לך איזה שקל פחות (אתה מקבל החזר של הבלו באופן חלקי).

.

גם על דובלו אתה מקבל החזר בלו. זה תלוי בתחום העיסוק ובכמות הסולר.

פורסם

חבר טוב נוסע על ספרינטר 2009 או 10 הרכב חזק מאוד (6 הילוכים ידני) וגם כאשר הוא עמוס עליתי איתו לירושליים 100 קמ"ש בשישי בשיוט, צריכת סולר 1/8+ לפעמים טיפה יותר טוב, ובשיוט רואה לפעמים 1/10.

פורסם

האמת המשאיות הקטנות כמו ניסאן/איסוזו/מיצובישי גם יעשו את העבודה,

אך מבחינת איכות הסילבראדו עולה על כולם, תראה כמה קבלנים לוקחים אותו,

הייתי שוקל גם את הפורד F ואת הדודג' ראם המגניבה

פורסם

כמו שהרבה אמרו פה.

שברולט סילברדו.

חיה רעה שאגב נמכרת לא מעט בחודשים האחרונים מאז השקתה המחודשת וההד שעשו סביב שברולט.

גם שברולט סוואנה חיה רעה ולא פראיירית בכלל. בעלת מנוע 6.6 עם 250 כ"ס לדיזל פלוס 250 נוספות(בסביבות ה-1000 כ"ס הרגילים של מנועי הבנזין) עם מיכל של 120 ליטר.

רכב שאתה יכול להעמיס עליו בשקט 2 טון ויותר ויאכל לך מרחקים כמו כלום. לא זוכר כמה אמר לי בדיוק בעל סוואנה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

גם לפיזו בוקסר/פיאט דוקאטו וככל הנראה גם לרנו מאסטר יש גירסאות במשקל כולל 3501 קילו (או משהוא כזה), והן נהנות משווי שימוש 0.

וכמובן גם למרצדס ספרינטר/פולקסווגן קראפטר יש דגמים כאלו.

סילברדו צורך פי 2 דלק מהדגמים האלו, הארגז קטן יותר, סף ההעמסה גבוה יותר.

זה מבחינתי קודם כל רכב לפוזה ול"שופוני". קבלנים קונים אותו בעיקר מהמניעים האלו, ולא בגלל שזה רכב נוח לעבודה או משתלם מבחינת הוצאות שותפות. פשוט סילברדו נראה ליד הווילה הרבה יותר טוב מפיאט דוקאטו.

יוחאי - אתה יכול להסביר לי בבקשה, מאיפה מגיעים 250 כ"ס נוספים בסילברדו, ומאיפה הגיע המספר 1000 כ"ס.

תודה.

פורסם

הסילבראדו החליף ברכבי העבודה בעיקר את ההילקס ודאבל קבינה חבריו. לא את רכבי ההובלה.

פורסם
גם על דובלו אתה מקבל החזר בלו. זה תלוי בתחום העיסוק ובכמות הסולר.

צריך להיות מפעל די גדול בשביל זה, אם אני זוכר נכון יותר מ 10,000 ליטר סולר בחודש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
גם לפיזו בוקסר/פיאט דוקאטו וככל הנראה גם לרנו מאסטר יש גירסאות במשקל כולל 3501 קילו (או משהוא כזה), והן נהנות משווי שימוש 0.

וכמובן גם למרצדס ספרינטר/פולקסווגן קראפטר יש דגמים כאלו.

סילברדו צורך פי 2 דלק מהדגמים האלו, הארגז קטן יותר, סף ההעמסה גבוה יותר.

זה מבחינתי קודם כל רכב לפוזה ול"שופוני". קבלנים קונים אותו בעיקר מהמניעים האלו, ולא בגלל שזה רכב נוח לעבודה או משתלם מבחינת הוצאות שותפות. פשוט סילברדו נראה ליד הווילה הרבה יותר טוב מפיאט דוקאטו.

יוחאי - אתה יכול להסביר לי בבקשה, מאיפה מגיעים 250 כ"ס נוספים בסילברדו, ומאיפה הגיע המספר 1000 כ"ס.

תודה.

לא רק שאפוני, זה רכב עם יכולת גרירה והעמסה גבוה, אל תשכח שבוקסר ודוקאטו הם הנעה קדמית שזה מגרעה עצומה לרכב שרוב המשקל עליו הולך לשבת מאחור, בכלל סילבראדו עלוה בכמה וכמה רמובת בביצועים שלה מכל המסחריות האירופאיות הגדולות, זה שיש לרכב הזה "פוזה" ו"נוכחות" לא מוריד ממנו בכלל, ההפך! מוסיף לו ליופי ולחן, ומאיפה הגעת למסקנה שסילבראדו צורף פי2? וכן יש לסילבראדו כוח, 397 כוח סוס ב3000 סל"ד ומומנט 105קג"מ ב1600 סל"ד שזה מפלצת, אני עם 45 קג"מ מומנט לוקח משטח מלט ובלה חול בארגז, ועוד שני משטחי בלוקים בעגלה, וכמעט לא מרגיש את המשקל על הרכב, אז תחשוב אצלו כמה הוא יכול לקחת, בכלל אני חושב שאפשר להזמין את הסילבראדו ישר מUMI עם ארגז "פלאטה" ראיתי כבר כמה כאלו עם ארגז בבניה מקומית, ובסופו של יום הסילבראדו יכול לשמש אותו גם כרכב פרטי יש לו סלון ונוחות שלא תבייש רכב מנהלים אירופאי/מכונית פאר יפנית

פורסם

אף אחד לא ביקש יכולת גרירה.

מסחריות הנעה קידמית מסתדרות יופי עם טון וחצי.

אני לא מבין בשביל מה צריך 400 כ"ס ברכב עבודה, שנוסע במהירות 90 קמ"ש ויכול בהחלט להסתפק ב 130-140 כ"ס.

לגבי סאלון מפואר, בו יושבים פועלים מזיעים שמעמיסים משטחי קרמיקה - חיסרון אדיר. ברכב עבודה צריך להיות מזגן חזק, מושבים נוחים וכניסה/יצאיה נוחה מהאוטו. כל השאר מפריע.

אני אישית הייתי מתבייש לנהוג בסילברדו מהסיבות שציינתי.

מבחינתי פוזה ונוכחות מורידים המון, וברכב עבודה בכלל לא מתקבלים על הדעת.

פורסם
אף אחד לא ביקש יכולת גרירה.

מסחריות הנעה קידמית מסתדרות יופי עם טון וחצי.

אני לא מבין בשביל מה צריך 400 כ"ס ברכב עבודה, שנוסע במהירות 90 קמ"ש ויכול בהחלט להסתפק ב 130-140 כ"ס.

לגבי סאלון מפואר, בו יושבים פועלים מזיעים שמעמיסים משטחי קרמיקה - חיסרון אדיר. ברכב עבודה צריך להיות מזגן חזק, מושבים נוחים וכניסה/יצאיה נוחה מהאוטו. כל השאר מפריע.

אני אישית הייתי מתבייש לנהוג בסילברדו מהסיבות שציינתי.

מבחינתי פוזה ונוכחות מורידים המון, וברכב עבודה בכלל לא מתקבלים על הדעת.

אתה אולי מסתפק במועט, אני הסגנון שלי יותר אמריקאי, גם בקנוורט שהייתה לי השקעתי 22 אלף ש"ח לסדר לה סאלון של מכונית פאר מינימום, אתה אומר שמסחריות עם הנעה קדמית מסתדרות יפה עם טו וחצי? לך תבדוק אחרי 4 שנות עבודה מה מצב הציריות שלהם, הנעה קדמית זה טוב לרכבי הסעות קלים שלא סוחבים הרבה משקל, לרכבי עבודה שצריכים לסחוב כמעט 2 טון קרמיקה זה מאוד משנה, מושבים נוחים יש בסילבראדו, השכן/קבלן שלי שומר על הריפודים באוטו באמצעות כיסוי מגבות כשיש פועלים, בערב הוא מוריד אותו ונהנה מאוטו מפואר, אני לא אוהב את הפשטות והזולולת של הדוקאטו ביחס למחיר שלה, שבערך באותו מחיר אני מקבל שברולט סילבראדו איכותית, בנויה למשעי, מפוארת לערב, וקשוחה לעבודה, וגם יתרון נוסף שאין לרכבים הנ"ל הוא מערכת ה4X4 - לך תדע מתי יצתרך אותה, ותמיד טוב שהיא קיימת, הייתרון של הסילבראדו שבמחיר של דוקאטו שהוא רכב עבודה נטו הוא מקבל גם רכב פנאי וגם רכב עבודה באחד, וגם, הסילבראדו הוכיחה את עצמה יפה בעשור שהיא משווקת כאן וכל שנה היא מתעלה על עצמה עוד ועוד, אין סיבה שלא להנות מרכב עבודה, זאת התפיסה שלי, בגלל שהוא רכב עבודה ובגלל שרוב היום הוא איתי הוא אמור לתת לי את הנוחות המקסימאלית ללא פשרות, לגבי הכוחות סוס, נכון שלא צריך יותר מ130, אך יותר כוח סוס אף פעם לא הזיקו, ההיפך הם רק הועילו, ומנוע כמו של הסילבראדו שעובד בטורים נמוכים על מומנט גבוה בכלל יעשה עבודה טובה עם שיש וקרמיקות, האמריקאים הם האמא והאבא של הטנדרים ואין מדינה בעולם שמייצרת טנדרים יותר טוב מהם, וזה מוכח לך יום יום בסילבראדו של הקבלנים ובפורדים שהציפו את צה"ל

• תוכן חדש...