Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האקווריום שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, רציתי לשתף אותכם בשדרוג האקווריום שלי

תהנו

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סליחה מראש על הביקורת אבל האם ברור לך שאקוריום הינו כלי גידול לדגים ומקום לתת להם תנאי גידול אופטימליים ולא קשקשת של אורגן אורות לקישוט הסלון ועל הדרך עוד מאמללת את שוכניו?

אני לא אומר שזה לא יפה, זה דוקא לא רע אבל מה אשמים הדגים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על פניו נראה כמו קישוט יפה, אבל זה גם יכול להכניס את הדגים לסטרס מיותר. דיסקוסים לדוגמה לא ישרדו הרבה זמן בדיסקוטק כזה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה יכול לגרום לאורות להפסיק להסתובב ושלא יחליפו צבע כל שניה זה יהיה הרבה יותר נחמד, תוכל לשנות את צבע התאורה מתי שתרצה וגם לא תעשה לדגים שלך עינויים של חדר חקירות :)

ד"א בדיוק היום קניתי פלורוסנט כחלחל לאקווריום שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רעיון יפה,האק' קצת מצועוצע לטעמי עם הצמחייה מפלסטיק והבובה שם,רעיון התאורה ישים במידה ואפשרי לעשות מצב של זריחה ובסוף יום שקיעה,יחסוך המון סטרס מהדגים.

תצלם קצת תמונות באור רגיל ,שנהנה מדגיך .

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הציפורניים והלק הם של אישתי

יש מצבים שונים לשים על צבע אחד כמו שברוב אצלי, כל החלפת הצבעים בעיקר בשביל הסרטון, יש מצב מאוד נחמד שמשנה צבעים במהירות איטית ובהדרגה ככה שלא רואים מעברים אבל משתנה מאוד יפה.

זה בניה אישית שחבר שלי עושה, הוא ממש מלחים הכל לבד, להמון מקומות כמו בתוך הבית, בחוץ, בתוך סלעים, ובריכות. אפילו ברצפות ועוד כל מיני

יש שם קישור לאתר שלו ולכל מיני פרוייקטים, אנחנו נמצאים בטורונטו והוא גם דובר עברית.

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

השיר בסרטון ביחד עם האורגן אורות הזה מזכיר לי את תקופת הפמפו**ם בתיכון :-D כשמישהי היתה באה אליי לחדר.

קרעתי את עצמיי מצחוק ברגע זה... :lol::roflmao:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

יכול להיות שמוכרים משהו מוכן, לא התעניינינתי יותר מידי, הציע לי ולא חשבתי הרבה רק ראיתי איך הוא עושה הכל לבד

• תוכן חדש...