Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה יש לי הרגשה שהמגיב לפניי הוא היה בעל הרכב בעברו :)

[

הקומבינה נחשפה :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזו קומבינה? תחשוב לפני שאתה מגיב או רומז לדברים לא כשרים.

מי שרואה את ההודעות שלי בפורום יודע שאני עוקב אחר מכרזי רכבים. לפני מספר חודשים הוצעה למכירה במגרש הוצלפ רנו מגאן קופה בצבע כחול כהה דהוי. הרכב היה 1.6 עם טאסות ולא מגנזיום. הרכב נראה כאילו הוא לא זז הרבה מאוד זמן, וזה מתאים לתיאור של פותח השרשור. אני מדגיש כדי למנוע בלבול ואי נעימות - אני ראיתי מגאן קופה בצבע כחול כהה, 1600, עם טאסות.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא לא חלילה, לא התכוונתי קומבינה שלך, התכוונתי שאתה זה שמכר לו את הרכב או מכרת למישהו אחר את הרכב והם אלו ששינו את הפרטים, ועכשיו אתה תוהה לגבי אותה רנו כי היא הייתה שלך או נתקלת בה בעברך.

מצטער אם רמזתי לכך שאתה חלק מהקומבינה..

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...