Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זרקו על הרכב אבנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר שעות בכביש 5 (על יד אריאל) זרקו לי על הרכב אבנים וניפגע הטמבון והגריל מקדימה.

מה צריך לעשות כדי לקבל תיקון על חשבון המדינה? והאם יש סיבה שאני אתקל בקשיים לקבל את התיקון?

פורסם

כמו כל תביעה גם זו תביעה, ממשרד הביטחון. היה עליך לדווח בעת האירוע (דיווחת?) .. אם דווח ואומת האירוע על ידי כוחות משטרה\צבא אין בעיה.

פורסם

לא מזמן היה בירושלים אחד שדרס ערבי כזה, מומלץ בחום, (סתם....)

בכל אופן אם האירוע דווח ולא כהרגלי משרדי הממשלה תהיה בירוקרטיה אני מאמין שתוכל לקבל את הפיצוי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זו תביעה ממס רכוש שישלם לך על הנזק.

דבר ראשון תלונה במשטרה על האירוע. אח"כ שולחים אותך לשמאי שיאשר את התיקון,

ומתקנים לך את הרכב. לא אמור להיות יותר מידי מסובך. בזמנו בתחילת האינתיפאדה זה

היה עניין שבשגרה לגבי חלונות בעיקר שנופצו מאבנים.

פורסם

אני מקווה בשבילך שלא יעשו לך צרות עם זה, כי היו מקרים של אנשים שרצו תיקוני פחחות למיניהם, הלכו עם סיפורים שהם נסעו על ציר 60 חוצה איוש ונרגמו באבנים. העניין הוא שאי אפשר לשלול את זה כי רוב הסיכויים שאם למשל אתה נוסע לכיוון קרית ארבע מצומת הגוש אתה תחטוף אבנים, וישראלים חכמים עלו על זה וניצלו את העניין הזה. אני זוכר מתקופת הצבא שהמשטרה היו מגלגלים מהמדרגות הרבה מתלוננים כאלה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...