Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק, עדיף להיות שיפוצניק בלי תואר , אני מבטל את התארים שלי וקונה L200 של שיפוצניקים :)

אני לא שיפוצניק, מה שאני עושה זה היי טקי בהשוואה לשיפוצניק :)

אני מנהל עבודה, מוכר, מעצב ומוציא לפועל, נקי ומסודר.

מבחינת שכר, בחודש הכי טוב שלי בשנה החולפת עשיתי 6 ספרות בשקלים.

אני נמצא בתחום שבעיני הוא המפתח להון האמיתי, נכסים, איש היי-טק מעמק הסיליקון שמשתכר כמוני ישלם פי 2 ממני או יותר על בית, מה שאומר שעם שכר זהה הדרך שלי לצבור נכסים היא פי 10 יותר קצרה. על זה אספר בהמשך.

מכיוון שלא הייתי בעמק הסיליקון אני לא יודע מה עלויות המחיה שם אבל אני יכול לעשות השוואה למה שהכסף שלי קונה לי פה בהשוואה לישראל.

ד"א, מה המסעדה הכי יקרה בארץ?

haters will hate

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי, למה אתה שואל על המסעדה הכי יקרה בארץ ? עשית מספיק בשביל להזמין אותנו לאיזה עסקית ?

דר"א, ברור שלמי שמתעסק בשיפוצים בארה"ב יש הרבה יותר סיכוי להגיע להון אמיתי מאשר לשכיר בהיי טק ככה שאין צורך להתנצל.

שכירי היי טק הם סוג של עבדים מודרנים עם תנאים טובים (גם אני הייתי כזה) שחושבים שהם חיים טוב.

פורסם

אני מנסה לנתח את ההוצאות שלי בהשוואה לחיים בישראל, אני לא סועד במסעדות היקרות ביותר באיזור אך בהשוואה לישראל אני מוציא סכומים מטורפים על אוכל, אתן לך דוגמא, יום שבת, אני וזוגתי בKATANA על SUNSET BLVD, בקבוק סאקי, מרטיני מפגר אחד, כוס קולה, 2 מנות פתיחה קטנטנות, רול של סושי ועוד איזה כמה חתיכות של דג חי עם בצל קריספי, עוגת גבינה ומינוס 142 דולר מחשבון הבנק, יום ראשון, BOA STEAK HOUSE בוורלי הילס, סלט קיסר, 3 כוסות שמפניה, מנת פתיחה אחת ו2 נתחי פילה מיניון עם קצת פירה, 230$ לפני טיפ.

בארץ לא הייתי משלם ככה! והפילה לא היה משהו. שלא תבינו אותי לא נכון יש פה אוכל מעולה, רבות הפעמים שאני מקבל אורגזמה בחיך בגלל איזו מנה מדהימה אבל ראבק, פילה מיניון, מדיום רייר, אין כ"כ הרבה מה להרוס.

אז בגלל זה אני שואל.

ושלומי, אני לא שיפוצניק! זה כמו לתאר בעלים של מסעדה מכובדת כבעל גזלן ביער בן שמן.

וכשאבקר בארץ אני מזמין לארוחת ערב, עסקית זה לאנשי היי-טק.

haters will hate

פורסם

חברה, חבל שהדיון יהפוך להיות למי יש יותר גדול.

אתם יורים פה הכללות באוטומט, שיפוצים זה שיפוצניק עם חריץ, היי טק זה עבדים עם ארוחות עסקיות.

רגע, ואם מישהו נהנה לשפץ, או לתכנת ?! הכי חשוב שמי שעושה משהו יהנה מזה. ד"א, איך שאני רואה את זה, בתכנון בניין ובתכנון תוכנה, יש הרבה קווים דומים. נכון, אחד עושה זאת במחשב ואחד עושה זאת בשטח, אבל ראייה מרחבית, עבודה נכונה, מחשבה על תחזוקה עתידית, נוחות ועיצוב מתאימים למשתמש הם נושאים שיש בשני התחומים.

ובכל מקרה, רון ג'רמי לוקח את כולנו 8)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בנצי, זה לא בושה להיות שיפוצניק :lol:

בכל מקרה, ניתן להוציא סכומים כאלה גם כאן.

היתרון הגדול הוא שאפשר להוציא כאן גם סכומים הרבה יותר קטנים על מסעדות מעולות בכל קנה מידה.

לדעתי אחד הדברים שישראל הכי חזקה בהם זה תחום המסעדות, המגוון עצום וניתן למצוא דברים מעולים במחירים סבירים לחלוטין.

גם בנושא החדשנות והגיוון, ישראל היא גן עדן של מסעדות מצויינות.

פורסם

אני נמצא בתחום שבעיני הוא המפתח להון האמיתי, נכסים

כולנו יודעים שזהו לא סוד, במיוחד השקעות כאלו בארה"ב :)

כולם מדברים פה על מתכנתים...מה עם אבטחת מידע?

לפני מספר שנים, רציתי לעסוק באבטחת מידע, כי ממש אהבתי את זה (כשדיברו איתי על פריצות, ההתלהבות שלי הייתה לא פחות מאשר של ילד בן 16 :)).

בזמנו, אני זוכר שקראתי שהמשכורת הממוצעת למתחילים היא עד 10000 ש"ח ועם ותק 15000. "בכירים" מגיעים ל-25000-30000 ומפה השמים הם הגבול.

המשכורת ההתחלתית ממש הורידה אותי מכל העניין.

זה עדיין כך?

פורסם

לקח לי 3 שנים למצוא נקניקיה כמו הצ'וריסו שיש להוא מהשעון ביפו (ואני יודע כמה רע זה נשמע)

ובכלל, אני מתגעגע להמון מסעדות בארץ, ובמקום הראשון שולט לו אבו חסן ביד רמה, אני מוכן לשלם 100 דולר לצלחת חומוס של אבו חסן עם כמה פיתות נורמליות.

ד"א רון ג'רמי, פגשתי אותו בHOME DEPOT, בחור חביב וחברותי מאוד.

haters will hate

פורסם

אחחח אבו חסן, ביקרתי שם ביום שני עם שתי ידידות אמריקאיות (יהודיות) מהמעונות, אני תמיד עושה את השגרירות הזו לישראל :-D

אחרי מסבחה באבו חסן הן רוצות לחזור לישראל לכל החיים :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אחרי מסבחה באבו חסן הן רוצות לחזור לישראל לכל החיים :lol:

זה נשמע יותר חולני מהנקניקיה של ההוא מהשעון..... חחחח

haters will hate

פורסם
אני לא שיפוצניק, מה שאני עושה זה היי טקי בהשוואה לשיפוצניק :)

אני מנהל עבודה, מוכר, מעצב ומוציא לפועל, נקי ומסודר.

מבחינת שכר, בחודש הכי טוב שלי בשנה החולפת עשיתי 6 ספרות בשקלים.

אני נמצא בתחום שבעיני הוא המפתח להון האמיתי, נכסים, איש היי-טק מעמק הסיליקון שמשתכר כמוני ישלם פי 2 ממני או יותר על בית, מה שאומר שעם שכר זהה הדרך שלי לצבור נכסים היא פי 10 יותר קצרה. על זה אספר בהמשך.

מכיוון שלא הייתי בעמק הסיליקון אני לא יודע מה עלויות המחיה שם אבל אני יכול לעשות השוואה למה שהכסף שלי קונה לי פה בהשוואה לישראל.

ד"א, מה המסעדה הכי יקרה בארץ?

גם השיפוצניק ששיפץ אצל ההורים שלי את האמבטיה , נתן מחיר, עיצב (לכו להוא תזמינו ממנו חרסינה), הוציא לפועל והשאיר את המקום נקי ומסודר :)

אם שיפוצניק מרוויח 6 ספרות אז מצידי שיקראו לי שיפוצניק.

דרך אגב, יש לך גרין קארד או שהכל בחאווה ויום אחד הכל עלול להיגמר?

בקיצור בנצי מזמין את כולם לפורטרהאוס בNG כשהוא בארץ ? זו הסגירה? :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

BLACK JOKER, המשכורת שדיברת עליהן הן לא למומחה אבטחת מידע (כזה שעושה RE עם נסיון רב ויכולת באמת טובה למציאת חולשות). התחום הזה מתחלק להמון תפקידים, ממישהו שמנתר את הרשת, עד ילד שמחפש SQLI וגם מומחים עם נסיון רב שפשוט מסתכלים על מערכת ואומרים לך איפה החולשות הלוגיות\כלליות ולאחר מכן יורדים לפרטים..

מישהו עם יכולת RE טובה יכול להגיע ל40-50 בכיף. בוא נגיד, אם מפתח קרנל מקבל 33 בערך, תחשוב כמה מקבל מי שעושה לזה הנדסה לאחור... אגב, עבודת הRE היא שוחקת ברמה קטלנית ואני לא רואה איך אפשר לעסוק בזה יותר מכמה שנים בודדות...

פורסם
אני מודע לכך שאבטחת מידע זה עולם ומלואו בהיי-טק :).

עדיין, תפקיד ראשוני בתחום (ללא ותק) נע בסביבות ה-5000 ש"ח בלבד.

5000 ש"ח זה בשביל להושיב ילד עם פורט סקנר. זה לא תפקיד וזו לא אבטחת מידע. הרוב המוחלט של החבר'ה שעוסקים בזה הם קשקשנים, יש מיעוט קטן - מאוד - שבאמת שווה משהו ומתוגמל בהתאם. בכל מקרה אתה מתחיל מעמדת נחיתות אם אתה רק נכנס לתחום הזה עכשיו (בן כמה אתה?), יש כאלו שחיים את זה לרבות שירות צבאי (זה המפתח).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...