Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לירושליים

Charde 88
שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

רציתי לברר עם מישהו מכיר דרך חילופית להגיע מאיזור רמלה-לוד לירושליים עם עליות מתונות יוצתר משל כביש אחד (לא משנה אם זה קצת יותר ארוך או מפחיד) :)

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהחלט יש!

קוראים לו כביש 443. עליה מתונה יותר וכמובן ארוכה יותר. צא מרמלוד אל כביש מספר 1 לכיוון ירושלים, במחלף הראשון אחרי שעלית על הכביש המהיר רד ימינה למנהרה שתיקח אותך מזרחה, משם זה כל הזמן ישר עד ההשתלבות עם דרך בגין (האיילון של ירושלים) כך שאתה נכנס לירושלים מצפון.

הכביש נחשב לפחות בטוח מבחינה בטחונית אבל לדעתי יותר בטוח מבחינת הג'ונגל של תרבות הנהיגה בעומס של כביש 1.

אני מאוד אוהב לנסוע משם ולא הרגשתי חוסר בטחון גם על דו"ג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש כביש מעניין לנהיגה, יש גם את כביש 44 שמתחיל ממחלף השבעה (ועובר גם בצומת רמלוד) ומגיע עד צומת נחשון (ליד בית שמש).

מהכביש הנ"ל אפשר להתחבר לקראת סופו לכביש 1, או לכביש 443.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון טעות- כביש 44 מגיע עד צומת שמשון (צומת נחשון זו הצומת בין הכביש הזה לכביש 3 שמוביל ללטרון), ומתחיל בדרך בן צבי בדרום תל אביב.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון טעות- כביש 44 מגיע עד צומת שמשון (צומת נחשון זו הצומת בין הכביש הזה לכביש 3 שמוביל ללטרון), ומתחיל בדרך בן צבי בדרום תל אביב.

וואו ממש מפה מדברת יש כאן

כל הכבוד באמת, לדעת לאן מוביל כל כביש

אני מיסתדר עפ כבישים שנסעתי עליהם פעם(לבד\חברים\הורים),אבל לא ככה לדעת לאן הכל הולך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רחלי , הבחור רוצה כביש עם עליות מתונות ואת שולחת אותו לכביש 44?? העלייה מצומת נחשון עד ?קיבוץ הראל מתונה בשבילך ? או העלייה ממושב תרום עד יער הנשיא ??

ומה אח"כ ? לעלות דרך כסלון ? או את העלייה עד למושב מסילת ציון ? ובסוף הוא מגיע לכביש מס. 1 , ?היישר אל העלייה לשער הגיא... :? חוץ מזה , מה מעניין בו? ?

עוד דבר - אני מאוד אשמח אם תראי לי ולוא חיבור אחד ויחיד בין כביש 44 לכביש 443...טרם זכיתי ?להכיר.?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבחור עם השרייד - אם אתה רוצה הכוונה תספר לנו מאיפה להיכן אתה מבקש להגיע . כך יהיה קצת ?יותר קל להמליץ לך על דרך. אתה יודע , י-ם היא עיר די קטנה...?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק כדי לסבר את האוזן - לי-ם אפשר להיכנס מצפון מערב דרך 443/או דרך רמאללה (אם יש לך ?D9??).?

דרך צפון מזרח דרך מעלה אדומים/א-טור ושאר הכפרים הערביים .?

דרך המערב מכביש מס. 1 .?

דרך דרום מערב מהקסטל/שכונת עין כרם.?

עוד דר' - מע' , דרך בר גיורא/עמינדב/אורה ושות'.?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדרום , דרך גוש עציון /כביש המנהרות וכו'.?

עוד יותר דרומה - מב"ש/חברון/בית לחם דרך גילה.?

אם תרצה יותר מזרחה יש גם את הדרכים של הכפר הערבי אבו-דיס.?

עוד לא דיברנו על דרכים משניות כמו הכביש שעולה דרך יער בית זית ומגיע לגבעת שאול וכו'.?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו כן , אם אני מצליח לקרוא בין השורות , אתה מתכוון לנסוע בדייהטסו שרייד 88' שמתחממת בעליות ?ארוכות.?

אז ככה : דרכים חליפיות לא ממש יועילו לך. אתה עדיין צריך לטפס אל אותה נקודה. כ-850 מ' מעל ?גובה פני הים.?

עצתי לך - פתור את בעיית ההתחממות או קח אוטובוס. יהיה לך יותר זול מלשפץ ראש מנוע אח"כ.?

אה ,מתנצל על הפיצול ל-50 הודעות. המחשב מסרב להעלות הודעה מעל 3 שורות... :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיסע בדרך של רחלי מיכוון רמלה עד לצומת שמשון, בצומת שמשון תיסע ימינה עד הרמזוורים של בית שמש, תפנה שמאלה לכניסה של בית שמש, עד הסוף תיסע תחצה איזור תעשיה, תגיע לכניסה של נס הרים...ותן בגז עד לירושלים.

(לא מומלץ לנסוע בדרך הזו לנהג חדש) :evil:

בית-שמש אימפריה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיע לצומת צמח ומשם דרך הבקעה :D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיסע בדרך של רחלי מיכוון רמלה עד לצומת שמשון, בצומת שמשון תיסע ימינה עד הרמזוורים של בית שמש, תפנה שמאלה לכניסה של בית שמש, עד הסוף תיסע תחצה איזור תעשיה, תגיע לכניסה של נס הרים...ותן בגז עד לירושלים.

(לא מומלץ לנסוע בדרך הזו לנהג חדש) :evil:

בטח. עליות מתונות מאוד . ממש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה כולם נהיו פה מפות ומקשים עליו את החיים,כמו שקספר אמר בהתחלה, הכי טוב כביש 4-4-3 ,שממנו אתה משתלב לבגין צפון העליות ממש מתונות נסעתי שם כל יום בהיותי חייל בסדיר עם רנו 5 מודל 86 ואף פעם היא לא התחממה,ועזוב את זה שזה כביש ארוך וריק אתה מגיע להילוך חמישי ומשייט בכיף ותאמין או לא סגרתי שם 140 עם הרנו הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...