Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מדובר על הבורה של ההורים שעכשיו אני משמיש, היא עמדה שנה מתחת לבית כי יש להם ליסינג.

בדיוק היום העברתי אותה טסט אבל בוודאות היא תדרוש קצת תשומת לב ביום ראשון. השאלה - מה?

את הצמיגים בדקתי, מזגן בדקתי, מצבר חדש הורכב היום (ינעל אימו של מי שעיצב את 13 הפלסטיקים שמורכבים מסביב למצבר, מה חשב לעצמו !?)

בוודאות אני הולך להחליף שמן מנוע, שמן גיר ופילטר שמן מנוע.

היש עוד משהו שידרוש תשומת לב המוסך ביום ראשון ? עוד איזשהו נוזל או שטות להחליף ?

ולגבי מוסך, הבנתי שהמורשה שלהם בחדרה לא להיט, ועם כל ההערצה של הפורום אני אתבאס לקום ב5 בבוקר בשביל להגיע למוסך רון ב8 (לעזאזאל עם הפקקים של וינגייט !!) ככה שבמידת האפשר אני מעדיף לא לנסוע לשם.

למרות שאם יתברר שעלות טיפול "חזרה לכביש" כזה אצל רון יהיה משמעותית יותר זול ואיכותי מאשר בסביבה שלי, בלית ברירה אני אסע אליו.

אודה על כל עזרה או הכוונה בנושא.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

איזה שנה האוטו?

במסגרת החלפת השמנים והפילטרים תחליף גם פילטר שמן (מקורי עדיף), נוזל קירור, פלאגים - בדוק האם צריך להחליף אותם.

לגבי השמנים, הנוזלים והפלגים - בדוק מהו הסוג המתאים לרכב בספר הרכב, או שיגידו לך פה.

אל תשתגע בטיפולים, זה לא הרכב הכי מסובך בעולם, כנס למוסך שמבין עניין בחדרה, לאו דווקא למורשה, (אולי למוסך שטיפל ברכב עד שהועמד). אם תרצה - אפנה אותך בפרטי למוסך בנתניה.

מעבר לזה, אם הרכב עבר טסט + נוסע טוב, אל תתחיל לחפש סתם דברים. סע ותהנה.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• ספונסר פורום
פורסם

אני מציע לך לבצע טיפול רגיל לרכב שכולל החלפת מצתים לפי הצורך

ובדיקה כללית של הרכב כגון מצב מערכת הקרור יעילות המזגן מאווררים

צמיגים וכו .

אם לרכב לא היו בעיות מיוחדות לפני שהועמד אז אתה לא צפוי להוצאה גדולה .

את מצב השמן בתיבת ההילוכים כדאי לבדוק אבל אין כל צורך בהחלפתו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בדיוק חזרתי מביקור אצל רון, האיש בהחלט עמד בציפיות בתור מוסך מקצועי ביותר.

למרבה הפלא לא היה שום דבר חריג ברכב וכל ה"חזרה לכביש" הסתיימה בטיפול גדול (שמנים + פילטרים + פלאגים + שטיפה כי היא הייתה ממש מלוכלכת :oops:)

הכל כולל הכל השאיר לי הרבה עודף לפאלפל מאלפייה, שזה בערך מחיר של טיפול קטן בהונדה שלי. ככה שיצאתי מרוצה.

רון - את המדבקה שלך אני מבטיח לא להוריד מהרכב.

שוב תודה :-)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...