Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת לפטופ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסמסונג סידרה 9 = מקבוק אייר קצת יותר יקר (אבל העיקר לא אפל :) כי העלות תועלת נמוכה)

ושניהם לא מתאימים כמו שהבחור דיבר מבחינת הנפח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתעלק.

סטודנט להנדסת מכונות, צריך להריץ בין השאר סוליד וורקס וכו'.

הידע העדכני שיש לי בנושא מחשבים רלוונטי לרכישת הנייח שלי, שכבר עבר יומולדת 4 :roll:

מה מומלץ, ובאיזה תקציב?

וגם מתחת לאיזה תקציב אפילו לא לחשוב?

מתחדשת*

פורסם

liviur אני מקיר את שתי השיטות ושניהם לא עובדים לי בעבודה על MAC AIR, אם עכבר פשוט של מיקרוסופט הכול סבבה.

בIOS אין בעייה אבל ברגע שאני עובר לWIN זה לא עובד :(

הבנתי שגם אפשר להחזיק את קונטרול ביחד אם קליק רגיל אבל גם זה לא עובד.

יכול להיות שיש איזה הגדרה של זה בבוט קאמפ?

אודי A4

דימה.

פורסם

התקנת את הדרייברים של מק לווינדווס? (מעבר לבוטקמפ)

נשמע שלא.

(מניסיון - יש לי מקים כבר 6 שנים במקביל לPCים - 2 אצבעות עובד אם מתקינים את הדרייברים שמגיעים על הדיסק ולדעתי גם על הDOK במקרה של האייר , אם לא - אפשר להוריד מהאתר של אפל , יש לך את כל הקיצורי ווליום וכו?)

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי שאלה קצת לא קשורה לסטודנטים/סטודנטים לשעבר, עקב זאת שמאוקטובר הקרוב אני גם סטודנט.

בימים אלה מחשב נייד זה פריט הכרחי לסטודנט? זה נראה כאילו אנשים שמתחילים לימודים אקדמאים מאוד נלהבים לקנות מחשב נייד, אפילו שהם לא התחילו את הלימודים ולא יודעים אם באמת יצטרכו אותו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא. (כמובן תלוי מה אתה לומד)

אבל זה מאוד נוח.

בעיקרון אתה לא ממש חייב - וברוב האוניברסיטאות יש חוות מחשבים שאתה יכול "לבלות" בהם.

בכל מקרה - כן ממליץ לך לפחות מחשב בדירה/בית.

פורסם

liviur ממה שידוע לי מותקן הכול, מחר אני יבדוק על בטוח ויחזור לדווח :) עדיין זה לא מחשב שלי לכן אין לי מושג מה בדיוק הותקן שם.

אודי A4

דימה.

פורסם

הטושיבה הזה הוא מעל 2 קילו ומפרט של דור קודם של מעבדי הCORE של אינטל.

אקסנט - כמו שנאמר - לא , זה ממש לא חובה ואפילו מסיח את הדעת במידה מסוימת אם לא נזהרים.

אבל - זה ממש נח ויכול ממש לעזור אם אתה אשכרה משתמש בו בתור מחשב לימודים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
יש לי שאלה קצת לא קשורה לסטודנטים/סטודנטים לשעבר, עקב זאת שמאוקטובר הקרוב אני גם סטודנט.

בימים אלה מחשב נייד זה פריט הכרחי לסטודנט? זה נראה כאילו אנשים שמתחילים לימודים אקדמאים מאוד נלהבים לקנות מחשב נייד, אפילו שהם לא התחילו את הלימודים ולא יודעים אם באמת יצטרכו אותו.

שאתה לא גר בבית אלא משכיר דירה.

שיש שיעורים משעממים.

שאתה הולך ללמוד אצל חברים וכל אחד עובד עם הלפטופ שלו.

אני לקראת קניה של מחשב נייד חדש...הישן כבר התפגר לי ולא שווה לתקן אותו, אז אחי קונה לי מארה"ב נייד חדש של דל בכמעט חצי מחיר מהארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מתעלק.

סטודנט להנדסת מכונות, צריך להריץ בין השאר סוליד וורקס וכו'.

הידע העדכני שיש לי בנושא מחשבים רלוונטי לרכישת הנייח שלי, שכבר עבר יומולדת 4 :roll:

מה מומלץ, ובאיזה תקציב?

וגם מתחת לאיזה תקציב אפילו לא לחשוב?

אני לא מומחה גדול לסוליד אבל תבדוק משהו כמו הDell Precision שמכיל כרטיס "מקצועי" (כלומר Quadro או FireGL) שאמור לתת לך אחלה רנדרים בלייב בסוליד. בדוק את זה עם מישהו קצת יותר רציני אבל זה כנראה מה שהייתי לוקח.

http://www.dell.com/us/business/p/precision-m4600/pd

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מיותר לאללה לקחת עם כרטיסים מקצועיים כאלו.

מניסיון - סוליד לא באמת כזו כבדה יחסית ללפטופים בימינו - ועם כל הכבוד ללרנדר בזמן אמת - אתה לא באמת צריך את זה (גם אי אפשר לעבוד ככה וגם זה לא דרוש בכלל , אולי חוץ מלהכין סרטון כמה פעמים למצגות... אולי)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הטושיבה הזה הוא מעל 2 קילו ומפרט של דור קודם של מעבדי הCORE של אינטל.

ליביו

לביו

המחשב הזה שוקל 1.35 קילו בקירוב טוב,יש לו הרבה יתרונות על המתחרים כמו מסך מט גמיש,סוללה מחוזקת,כונן סידי,מודם סלולארי ומשקל נמוך במיוחד.

המעבד דור חדש או ישן לא מהווה כאן שיקול כדי לשלול את המחשב.

• תוכן חדש...