Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר במיצובישי קלאסיק משנים 2006-2007. לאור נתונים סותרים שמצאתי באינטרנט, וממה ששמעתי מאנשים, לא הצלחתי להבין מהי התצרוכת הדלק האמיתית של הרכב. יש כאלה שאומרים שכמו משפחתית רגילה, יש כאלה שאומרים 1:7. אם מישהו יוכל להגיד מהניסיון אשמח מאוד.

שאלה נוספת היא מה הבדלים בין דגמים executive ו-premium.

תודה מראש

פורסם

לי יש את הרכב הנ''ל והוא צורך טיפה מעל הממוצע הוא מצורך בערך 1:10\1:11 תלוי גם איך אתה נוסע

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

1 ל10 למשפחתית ממוצעת זה יפה מאוד.

כרגע אני נוסע על הרכב הנ"ל, לוחץ לא מעט, ועשיתי עד עכשיו חצי טנק 260 ק"מ.

תמיר.

פורסם

בפרמיום יש חישוקי מגנזיום, פנסים מתכווננים, רדיו דיסק BUILT-IN

ומערכת EBD (הסבר : http://newcar.yad2.co.il/Article.php?ArticleID=335 )

בקשר לצריכת דלק. למרות שיש בפורום אנשים, שלא מאמינים לאתר הזה, נראים לי מספרים נכונים:

http://www.kml.co.il/Car/%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99_%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%A8-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%A7_2007_3895

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להורים שלי יש לנסר קלאסיק שנתון 2004

הרכב עושה משולב 1 ל 10... כמעט רוב הנסיעות שלהם בתוך העיר עם מזגן דלוק.

הייתי אומר שמשהו כמו 70 אחוז נסיעות בתוך העיר. המזגן אצלהם תמיד דולק.

הצריכת דלק די יציבה, ובכביש מהיר נטו היא עומדת על 1 - 12 בערך (עם מזגן)

פורסם

VLADCAR - אני מכיר את האתר הזה, פשוט מישהו אמר לי שהוא עשה בסיבובות 1:7 ולכן רציתי לשמוע עוד דעות

תודה לכולם

פורסם

בהחלט יכול להיות, שמישהו כל הזמן לוחץ, הרכב שלו לא במצב טוב וכל הנסיעות בתוך העיר\פקקים +מזגן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
VLADCAR - אני מכיר את האתר הזה, פשוט מישהו אמר לי שהוא עשה בסיבובות 1:7 ולכן רציתי לשמוע עוד דעות

תודה לכולם

1:7 רק אם תיסע הרבה בפקקים, עם מזגן ונוסעים. בממוצע ללאנסר קלאסיק 1600 צריכת דלק די דומה לשאר המשפחתיות בקבוצה, אולי טיפ טיפה פחות טובה מהשפחתיות החסכנויות ביותר. אם אתה לא נוסע הרבה קילומטרים בשנה זה לא יהיה משמעותי.

• תוכן חדש...