Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם בשנה אני לוקח את האוטו של אשתי לטיפול במוסך מורשה וחלק מהטיפול מעביר לי את האוטו טסט, השבוע קיבלתי חידוש לרישיון ואני רואה שמופיע לי 93.000 ק"מ שלאוטו יש עכשיו שנה אחרי רק 60.000 ק"מ .

מה אמור לעשות ומי מטפל בזה בדרך הפשוטה והמהירה ביותר .

כמובן שהמסוכניק אומר שלא באחריותו וטעות ברישום שלהם .

תודה.

פורסם

אם אתה לא מתכוון למכור את האוטו בשנה הקרובה, אני הייתי אומר שלא כדאי לבזבז למן ולנסות לתקן את זה.

תשאיר ככה, בטסט הבא ירשמו את הקילומטרז' הנכון והטעות תיעלם.

בכל מקרה, הטעות היא של מכון הרישוי, הם לא העתיקו נכון את המספר הרשום בלוח שעונים.

או שרשמו בכתב לא ברור והפקידה הקלידה עם שגיאה.

וגם עובד של המוסך, שלקח את האוטו לטסט חתם על מספר הקילומטרים השגוי ולא בדק.

תיקון הטעות הוא באחריות מכון הטסטים.

פורסם

השאלה אם אחרי שנה הם יכולים לטעון שזייפת קילומטרז'!

אם זאת ממש לא בעיה לטעון שפשוט טעו ברישום אז מה הקטע ברישום הקילומטרז ברישיון אם כל בנאדם יכול לטעון שפשוט טעו ברישום?

פורסם

אני מניח שהם לקחו בחשבון שאמינות המאגר הזה תבוא לידי ביטוי רק לאחר פרק זמן של 5-6 שנים, שאז כבר אמור להצטבר רישום עקבי של הקילומטרז'.

בשורה התחתונה אמינות הרישומים מוטלת על הבוחנים ועליהם לשים לב בעת קריאת הרישום והקלדתו במחשב. לפחות במכון הדרום בפתח תקווה יצא לי לראות מה הבוחן רשם ומה הוזן למחשב. כדאי לשים לזה לב במידת האפשר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי גם כמעקב את הטיפול משנה קודם שמראה שעושה בשנה ממוצע 20000 גג ,הרכב מטופל במרכזי ויש סדר טיפולים קבוע, השאלה זה איפה לפנות למשרד הרישוי בעיר או למכון טסטים

פורסם

רק לעדכן סוף טיפול.

הלכתי היום למכון הרישוי שעשה את הטסט בצירוף חשבוניות הטיפולים האחרונים וראה שעושה 20.000 ק"מ בשנה ויותר מזה שביום שעברה טסט עברה גם טיפול והק"מ הרשום היה 44000 בלבד ולא 93000 כמו שכתבו, תיקן משהו במחשב שלהם ואמר לי ללכת מחר להוציא רישיון חדש במשרד הרישוי ,נראה לי שיהיה בסדר .

• תוכן חדש...