Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף - רכב חדש או יד 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות את הרכב הראשון שלי ויש לי תקציב של 80k.

רציתי לדעת מה עדיף: לקנות רכב חדש מקטגוריית מיני (ביניהם: יונדאי איי10, סוזוקי אלטו, שברולט ספארק) או לקנות רכב שנתון אחד/שניים נמוכים יותר מקטגוריית סופר מיני?

אשמח לעזרה כי אני לא ממש מבינה בעניינים!

תודה :)

פורסם

פרטי והסבירי:

-שימוש מיועד לרכב.

-סוג הנסועה (עירונית/בין-עירונית)

-הנסועה הצפויה.

-פרמטרים נוספים (ילדים קטנים/סחיבת מטענים שונים/אחר)

השאלה שלך לא ברורה, האם את זקוקה למיני או לסופר מיני?

פורסם

זהוא משבוע שעבר לא קונים מיני יש קליאו ב70 אלף עם את מוכנה להוסיף עוד 5K יש מבצע על פביה חדשה ועל פיאט אוו 150 ב87 ו85 אלף בהתאמה

ברור שעדיף חדש תמיד

חשוב שבאמת תסבירי את השימושים האם גיר ידני הוא בעיה בישבילך

תביני אנחנו מנסים לעזור בישביל שנוכל לעשות את המירב חשוב שתתני לנו מידע על הצרכים שלך ברכב

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
זהוא משבוע שעבר לא קונים מיני יש קליאו ב70 אלף עם את מוכנה להוסיף עוד 5K יש מבצע על פביה חדשה ועל פיאט אוו 150 ב87 ו85 אלף בהתאמה

ברור שעדיף חדש תמיד

חשוב שבאמת תסבירי את השימושים האם גיר ידני הוא בעיה בישבילך

תביני אנחנו מנסים לעזור בישביל שנוכל לעשות את המירב חשוב שתתני לנו מידע על הצרכים שלך ברכב

אפרופו קליאו עם מנוע 1200 !

איך המנוע הזה ,יש נסיון איתו בעבר ? אני פשוט לא מתמצא ברכב זה ,לכן אני שואל ,כמה ההספק שלו ?

השידוך עם גיר ידני נראה מעולה .

פורסם

אני סטודנטית והנסיעות הן בעיקר בתוך ת"א ולהרצליה... העדיפות היא אכן לרכב קטן יחסית (חניות בת"א) וגם לרכב שיהיה חסכוני בדלק.

השאלה היא האם המכוניות מיני הן ממש "פושטיות"? כי אולי אני יכולה לקנות מכונית משומשת אך עם נפח מנוע גדול יותר, חזקה ובטיחותית יותר? או שכן עדיף ללכת על קטן יותר אך חדש עם אחריות?

• תוכן חדש...