Jump to content

יצחק יעקב

  • הודעות

    11
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי יצחק יעקב

  1. אפרופו קליאו עם מנוע 1200 ! איך המנוע הזה ,יש נסיון איתו בעבר ? אני פשוט לא מתמצא ברכב זה ,לכן אני שואל ,כמה ההספק שלו ? השידוך עם גיר ידני נראה מעולה .
  2. פתרון יעיל : נסה לתכנן סמוך לארועים עוד סדורים משמעותיים וחשובים בתחום של 7 ימים . אז תוכל לרכוש בפול ,ב180 שקל בערך .. ביטוח לשבוע . זה גם ביטוח לכל נהג ונהג צעיר !!! אני יוצא לטייל למרחקים ארוכים כ שש פעמים בשנה עם רכב מאוד מיוחד ,ועושה לו ביטוח עבורי ועבור נהגים צעירים לשבוע בלבד . לא תאמין כמה מי שמתכנן נכון יכול לנצל כל כך טוב את הרכב הזה שנוסע מבוטח פיקס גם לנהגים צעירים . בכל מקרה מבחן כשירות הנך מחוייב בשיטה זו לעשות לשנה שלמה . למי שיש יותר מרכב אחד ,כמוני..יש אפשרות תמורת 50 שקל להעביר מרכב לרכב ביטוח מתי שבא לו .
  3. בהחלט מסכים עם דבריו של צביקה ,המובאים כפי הנראה מהבנת הענף השטח והשוק .
  4. להערכתי סך ההשקעה והתחזוקה בתוספת מגבלת חלון הזמן ,עוברת בהרבה את הפרשי המחיר בביטוחים . מרחוק זה נראה נחמד עד שמתנסים ומגלים שיש הוצאות לא מעטות עם הכנות לטסטים וכדומה.. יש גם בעיה שרבים מתפתים לנהוג גם בחלון הזמן האסור ,או אז החיכוך עם הצרות הופך להיות ממשי מאוד .
  5. יהיה נחמד אם תפרט את נקודות החולשה הזועתיות ,אלו אשר אינן מאפשרות שימוש בסיסי ברכב להתנהלות יומית, אני למשל מצאתי בו מנוע חזק הגה כוח נוח וידידותי ומרווח פנים טוב מאוד ותא מטען נוח וענק . הגיר מתפקד חלק ויפה . מה למעשה הם מסקנותיך שלך ?
  6. אני נאלץ להסכים עם דבריך המובאים בטוב טעם ,הרשה לי לומר ,לכל מצב או תהליך ישנה סיבה אחת או יותר ,המופקדים על השלטון בעבר ובהווה ,כולל שדולת הכנסת שמנסה לאפשר שיוויון גם לפזורה ,טועים בהערכותיהם לגבי מטרתם של פורעי הכביש אליהם אתה מכוון ,מדינת ישראל אינה רוצה להפנים או להלחם בנגע הזה ,או הרוצח הזה שנקרא תאונות רכב ,כאשר אין הבנה בסיסית לגבי כוונות פזורה זו אחרת וכאשר מתאפשר לנציגי פזורה זו חופש הבעה וזילות כלפי חוק וסדר ,התוצאה אינה מאחרת לבוא ,כך גם בתחום גניבות הרכוש . שלטון מחוייב לכפות מרות ,כל דרך אחרת רק מחריפה את המצב שמדרדר למעלה משני עשורים מדחי אל דחי ,תוך שאזרחי ישראל שומרים בקנאות על התחת של עצמם ואינם מוכנים לנדוד למקומות מרוחקים ולהבין עד כמה חמור המצב .כך גם השלטון ומוסדות האכיפה שלו . לא אשכח כיצד ליד הישוב עומר פרץ לפתע מולי סובארו טנדר נגד הכיוון ועל השוליים הימניים שלי ,כל הדרך צפונה הייתי עסוק במחשבות מה היה יכול לקרות . אכן המאמר שכתבת הוא נכון ודורש התייחסות לאומית בדרג של ממשל ומהר .
  7. שלום ידידי הרכב הוא אוטומטי עם מזגן ,הבנתי מגולשים ברשת שזה רכב חסכוני יחסית ,האם זוהי הצריכה שהיתה גם כשהרכב נולד ? זה נחשב בגדר הסביר ?
  8. הבת שלי סטודנטית ,רכשה סופר רייסר במצב לא רע בכלל ,שאלתי היא מה צריכה משולבת של רכב זה ? וכמה בנסיעה רגועה בדרך פתוחה בין הערים .
×
×
  • תוכן חדש...