Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי אם אתה לא יודע מה השם שלה, או שם המשפחה, או מספר החדר, זה יהיה כמעט בלתי אפשרי.

אני יודע שזה מבעס,אבל איך אומר המשפט: "מכים על הברזל כשהוא חם".

מניסיון אישי, כשהתביישתי להתחיל עם מישהי שרציתי, קיללתי את עצמי לא מעט אח"כ כשפסיפסתי את ההזדמנות.

מאז, כל אחת שמוצאת חן בעיני, אני מנסה. כן כן,לא לא.

ואם אתה אדם מאמין - סמוך על המזווג מספר אחד- הקב"ה.אם היא צריכה להיות שלך/איתך, אתם כבר תיפגשו (אבל אתה חייב לעשות את שלך ולהשתדל).

בהצלחה !

תודה! כן מזווג מזווג אבל אם אני לא אעשה כלום אז כל זה בעצם חסר חשיבות. אבל נראה מי יודע :-)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אני יכול לומר שיש קצה חוט. בינתיים יותר מזה אין מה להוסיף :turn-l:

כמובן אשמח לשמוע עוד דעות,עצות בנושא השאלה שלי. אני מחפש כמה וכמה אפשרויות בתקווה שאחת מהן תוביל אותי למטרה.

בלי מילות סיכום עדיין. אבל תודה לכם אנשים. באמת!

פורסם
טוב מה הגענו לעמוד השלישי ועוד אף אחד לא הזכיר לו להעלות תמונה בצירוף אבטיח?!

:lol: אם יהיו בשורות טוב, אני מבטיח להעלות :roll:

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה בסבלנות....עוד מעט יעלה רזמל ויתן את הפיתרון להגיע אליה ב-2 שיחות טלפון.:lol: :lol: :twisted:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אני במקומך הייתי מחכה בסבלנות....עוד מעט יעלה רזמל ויתן את הפיתרון להגיע אליה ב-2 שיחות טלפון.:lol: :lol: :twisted:

זה בדיוק מה שאני עושה. מחכה בסבלנות :idea:

פורסם

אני מניח שהפתרון הקל והיקר ביותר יהיה לשכור את שירותיו של משרד חקירות. משימה כמו זאת הוא אמור לאכול לארוחת בוקר.

בזמנו כשהתחלתי לעבוד בבנק, קיבלתי הרצאה על אבטחת מידע. אחת השיטות להוצאת מידע ממנה תודרכנו להישמר נקראת הנדסה חברתית, ומכיוון שהערך כפי שהוא מופיע בויקיפדיה מעט לוקה בחסר, אתן לך דוגמה מעשית:

אתה מתקשר למלון ומציג את עצמך בפני פקיד הקבלה בתור חבר/שותף עסקי של בעל תפקיד מרכזי במלון. אתה מתחיל לקשור עם פקיד הקבלה שיחת חולין קלילה ונעימה, ולאט לאט מושך אותו מבלי שהוא ישים לב לכיוון שאליו אתה מבקש להגיע. ההצלחה מבחינתך היא כאשר הפקיד יגיד את השם שאתה מחפש.

אני יכול לחשוב על כמה רעיונות ליישום השיטה הזאת, אבל מכאן והלאה אני משאיר את זה לדימיונך ולמוחך הקודח. קח בחשבון שאם מישהו במלון יתחיל לחשוד, סביר להניח שההנהלה תתריע בפני העובדים שיש מישהו שמנסה לדלות פרטים על אורחי המלון, מה שאומר שאתה יכול לשכוח מהשיטה הזאת.

עריכה:

הנה מאמר קצר בנושא שמסביר אותו בצורה מעולה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=177394&blogcode=5832399

מכאן והלאה זה תלוי בך. יאללה, תן בראש!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני מניח שהפתרון הקל והיקר ביותר יהיה לשכור את שירותיו של משרד חקירות. משימה כמו זאת הוא אמור לאכול לארוחת בוקר.

בזמנו כשהתחלתי לעבוד בבנק, קיבלתי הרצאה על אבטחת מידע. אחת השיטות להוצאת מידע ממנה תודרכנו להישמר נקראת הנדסה חברתית, ומכיוון שהערך כפי שהוא מופיע בויקיפדיה מעט לוקה בחסר, אתן לך דוגמה מעשית:

אתה מתקשר למלון ומציג את עצמך בפני פקיד הקבלה בתור חבר/שותף עסקי של בעל תפקיד מרכזי במלון. אתה מתחיל לקשור עם פקיד הקבלה שיחת חולין קלילה ונעימה, ולאט לאט מושך אותו מבלי שהוא ישים לב לכיוון שאליו אתה מבקש להגיע. ההצלחה מבחינתך היא כאשר הפקיד יגיד את השם שאתה מחפש.

אני יכול לחשוב על כמה רעיונות ליישום השיטה הזאת, אבל מכאן והלאה אני משאיר את זה לדימיונך ולמוחך הקודח. קח בחשבון שאם מישהו במלון יתחיל לחשוד, סביר להניח שההנהלה תתריע בפני העובדים שיש מישהו שמנסה לדלות פרטים על אורחי המלון, מה שאומר שאתה יכול לשכוח מהשיטה הזאת.

זו דוגמא לדרך פעולה. הבעיה שאין לי את השם שאני צריך אלא תיאור כללי לגבי זה ומכאן אני צריך שם כלשהו ולקוות שהוא זה שאני מחפש וגם זה בתקווה שאמצא "הוכחות" בפייס. נקווה לטוב.

לגבי משרד חקירות, כן זו השיטה הכי קלה ומהירה. אך זה ללכת רחוק מידיי. אני מניח שאפילו אם היו לי את האמצעים לא הייתי נוקט בה.

תודה לך אלעד.

פורסם

המטרה שלך היא להשיג את השם. האמצעי שבו אתה יכול יכול להשתמש הוא הנדסה חברתית. גם תיאור כללי זה טוב, אפשר למנף כל דבר לטובת שימוש בשיטה.

דוגמה:

"שלום, מדבר דוד מחברת "ידיעות תקשורת". בקרוב נשיק מגזין לייפסטייל חדש המיועד לצעירות בשם ... (תן דרור ליצירתיות שלך ובחר שם מקורי למגזין הדימיוני שלנו). כרגע אנחנו בשלב הפיילוט, והיינו שמחים להפיץ עותקים ראשונים של המגזין ללקוחות צעירות שהתארחו אצלכם, שכן הן קהל היעד שלו והיינו שמחים לקבל את רשמיהן טרם ההשקה הרשמית. אודה לך אם תוכל למסור לי את שמותיהן של לא יותר מ-5* צעירות בגילאי (תשלים בהתאם לגיל של הגברת) שהתארחו אצלכם במהלך הימים האחרונים"

* בכוונה נקבתי במספר כל כך נמוך, מכיון שמלון כנען ספא פחות מיועד לילדים ולכן קיים סיכוי סביר שבין חמשת השמות ש(אני מקווה ש)תקבל יופיע שמה של עלמת החן. בנוסף, רשימה גדולה מידי עלולה לעורר חשד, וזה הדבר האחרון שאתה רוצה שיקרה.

רואה? גם מיחסית מעט פרטים (מין, גיל ותאריך שהייה) אפשר לבנות יופי של סיפור כיסוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אפשר להתקשר למלון, לומר שהשאלת לה (או למישהו במשפחה) מטען טלפון/משחת שיניים/כרטיס אשראי והם שכחו להחזיר לך ואתה מעוניין בטלפון שלהם כדי לבקש זאת חזרה.

(או הפוך - אתה שאלת מהם משהו ומעוניין להחזיר להם, ורוצה להחזיר להם אותו).

פורסם

רעיון מעולה! למרות שתמיד קיים הסיכון שפקיד הקבלה יבקש ממך להשאיר את פרטיך, ייצור קשר עם המשפחה (לא בהכרח עם הבחורה) וייאמת את הטענה שלך.

מצד שני, אם זה באמת יקרה, מישהו מהם עלול להסתקרן ולחזור אליך, כך שיש סיכוי לא רע שהרעיון הזה יעבוד.

פורסם
אפשר להתקשר למלון, לומר שהשאלת לה (או למישהו במשפחה) מטען טלפון/משחת שיניים/כרטיס אשראי והם שכחו להחזיר לך ואתה מעוניין בטלפון שלהם כדי לבקש זאת חזרה.

(או הפוך - אתה שאלת מהם משהו ומעוניין להחזיר להם, ורוצה להחזיר להם אותו).

רעיון מעולה! סחטיין!

אגב,

אולי עוד כמה זמן לא יהיה צורך בתמונה של אבטיח, אלא של 2 אבטיחים (והמבין יבין :wink: )

פורסם

כן יהיה מאוד נחמד לראות שאבא של הבחורה יתקשר אליו, מה הוא יגיד לו?

בשיא הרצינות, אני ממש מבין אותך כי גם אני אדם כזה, אבל אני הבנתי שאם אני לא ידבר איתה במקום אז זה כנראה לא יקרה יותר.

מה אני עושה עם זה הלאה? תאמין לי שכלום!

אני רק ממש מקווה שתצליח ותמצא אותה ובאמת תסתדרו.

סתם מאוד מסקרן אותי לדעת, בני כמה אתם?

קובי

פורסם
כן יהיה מאוד נחמד לראות שאבא של הבחורה יתקשר אליו, מה הוא יגיד לו?

בשיא הרצינות, אני ממש מבין אותך כי גם אני אדם כזה, אבל אני הבנתי שאם אני לא ידבר איתה במקום אז זה כנראה לא יקרה יותר.

מה אני עושה עם זה הלאה? תאמין לי שכלום!

אני רק ממש מקווה שתצליח ותמצא אותה ובאמת תסתדרו.

סתם מאוד מסקרן אותי לדעת, בני כמה אתם?

תודה. אבל אני הולך צעד צעד, לא חושב על מעבר למצוא אותה בינתיים. שקודם זה יקרה.

לא יודע אם זה טוב או לא. אני בן 27 ואין לי ממש מושג בת כמה היא. אני מניח 24+-.

אני גם חשבתי שאם אני לא אדבר איתה אז זה אבוד. אך העניין הזה ממש ביאס אותי. לכן אני רוצה לנסות למצוא את הבחורה.

מצד שני ממש לא רציתי לנסוע לסופ"ש הקצר הזה. טוב, את הנעשה אין להשיב.

נראה.

• תוכן חדש...