Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאה חן בעיניי בחורה שפגשתי במלון,לא הייתה אפשרות לשיחה האם ניתן לברר פרטים אודותיה?

samg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מצטער אם ההודעה תשמע קצת הזויה, אך חזרתי לא מזמן מבילוי קצר בעקבות שמחה משפחתית במלון בצפון הארץ.

פגשתי במלון בחורה שמצאה חן בעיניי :oops: אך לא יכולתי לגשת אליה כדי לדבר. מבטינו הצטלבו כמה וכמה פעמים אך אני לא מהבחורים ה"ישירים" ולא קל לגשת ככה לבחורה כדי להתחיל איתה וכמובן שהבחורה לא תיזום בעצמה (משום מה, תמיד מוצאות חן בעיניי בחורות טובות כאלה שלא יוזמות, אלא, OLD FASHION). ראוי לציין, שהיא בילתה באותו מלון עם משפחתה ורוב הזמן הייתה איתם.

עכשיו לשאלה, האם ישנה דרך לברר אולי דרך המלון פרטים כדי שאוכל אולי לאתר אותה בפייס או משהו? אולי דרך הקבלה או משהו?

למרות שממש לא נראה לי שהם ימסרו לי פרטים, ביחוד למישהו שמתקשר בטלפון ומתחיל לתאר תיאור של אורחים שהתארחו במלון בבקשה לקבל פרטים אודותיהם.

אפילו הכנתי דף עם הפרטים שלי בתקווה להיתקל בה ולתת לה אותו :| מיותר לציין שזה לא קרה.

שוב מצטער אם ההודעה הזויה. אך אולי תוכלו להאיר את עיניי בכל זאת :roll:

חוץ מללמוד שאני צריך לגדל ביצי חופש אני כנראה צריך לפנות לעזרה נוספת, כי ככה זה פשוט לא יכול להימשך :oops:

הביישנות הזאת אינעל העולם :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

טוב, כבר ברור לך שפעם הבאה תיגש לבחורה, נכון?

אין שום עיצה נוספת שאני יכול לתת לך בשלב הזה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה אורחים במלון הזה ?

זה מלון פרטי / משפחתי ? או מלון רשת ?

יש לך מושג עם מי היתה הבחורה ? עם בעלה (לא טוב)/ או עם הוריה / חברות / קבוצה מסויימת ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד לא מדובר במלון של 500 חדרים, אין בעיה להגיע לבחורה ב-2 שיחות טלפון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה שלא תחזור מחר בבוקר למלון ותשב עם איזה כוס קפה בלובי? סביר להניח שמתישהו היא כבר תעבור שם.

אם כבר רומנטיקן אז עד הסוף. מה זה יום עבודה תמורת אהבת אמת ואושר נצחי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה לשבור ביישנות? באמת רוצה?

אז אתה פשוט צריך לעשות לעצמך הרגל , בכל יום , אתה מתחיל לדבר עם כמה שיותר בנות, לדוגמה תתחיל מ 3 בנות ביום, וזה לא משנה איפה אתה רואה אותן, ועם מי הן נמצאות, אם הן עם החבר יותר קל, ככה לא תראה כאילו אתה מתחיל איתן,

אל תחשוב יותר מידי , פשוט תזרום, תתחיל לדבר אפילו סתם לספר חרטוטים,

בכל פעם שאתה רואה בחורה שממש מוצאת חן בעניך, פשוט תיגש תעמוד מולה ותתחיל לקשקש על הדבר הראשון שאתה רואה עליה, או שקופץ לך בראש, אל תפחד לדבר איתה אפילו על קארספורום,

אם ממש אתה מרגיש שאתה נתקע ואין לך מה להגיד אז פשוט תסתכל עליה , ואל תגיד כלום, תחכה שהיא כבר תגיד לך , איזה משפט,

הכי חשוב , לא לחשוב, ולא להסס כשאתה רואה מישהי, ראית? יופי , תיגש ,ומיד!!!!!!!!!!!

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי, האוטובוס עם אמני הפיתוי הגיע... :rolleyes:

1.1246893332.more-gay-pride.jpg

בטחון עצמי לא מלמדים בהתכתבות. אין אז אין, גם אנשים כאלה מוצאים בסופו של דבר בני זוג, וחיים לא רע בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, דבר ראשון תודה רבה לכם על הקריאה :oops: כמובן גם על התגובות :-) כמו שחשדתי לא אכזבתם :wink:

יש לי משמרת בוקר אז החלטתי לענות. אז ככה, כמו שכבר רבים כתבו כאן, זה לא שהיא קוראת או מסתובבת בקארספורום :lol:

אין לי בבעיה לפרט יותר, מדובר במלון "כנען ספא" בצפת. אין לי כלכך מושג כמה חדרים יש שם. ראיתי שכתוב ברשת 120 חדרים, אז אולי.

אני יודע שהיא הייתה שם עם הוריה ו2 אחים שלה. אני כמעט בטוח שהיא לא נשארה שם מעבר למוצ"ש לכן אין טעם להגיע לשם ולא לעשות מה שלא עשיתי כשהייתי צריך והייתה לי הזדמנות. אני עצמי הייתי שם עם הורי לביקור של יום בעקבות יום הולדת של אימי.

אם תוכלו לפרט איך אני יוכל להגיע לפרטים אודותיה ב2 שיחות טלפון אני אשמח. מקווה שאחת מהן לא צריכה להיות לעו"ד שלי :-D

לגבי להתחיל עם בחורות סתם, ידוע מוכר. לא ניתן לביצוע לצערי :cry: זה פשוט לא אני. גם ככה עד שבחורה מוצאת חן בעיניי אז לגשת אליה זה סיפור.

אם היה אפשר ל"קפוץ" על השלב הזה וישר לעבור לדיבור ישיר, אחרי שהייתי מסדיר את הנשימה, אני בטוח שהיה הולך טוב :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרסם הודעה בפייסבוק "מכירים בחורה שהתארחה במלון כנען ספא בשבת האחרונה?"

לך תדע מה זה יניב...

סביר מאוד להניח שבמלון לא ימסרו לך פרטים אודותיה מאחר והם מחוייבים לשמור על צנעת הפרט.

אבל היי, לך תנסה לדלות מידע מהמלון, אם תצליח, פנה לשב"כ, גם ככה זה אחד התרגילים שלהם לאיתור מועמדים לגיוס.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטחון עצמי לא מלמדים בהתכתבות. אין אז אין,*****

שום דבר נגד הכותב כמובן, אבל זה אחד הדברים הפחות נכונים שנכתבו אי פעם בפורום, וחבל שאנשים יקראו את זה ויחשבו שזה נכון.

זה פשוט לוותר מראש ולעשות עוול לקבוצה שלמה של אנשים.

חבל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

DERISH, אין קשר לשום אוטובוס עם אומני פיתוי,

פשוט צריך לסגל חשיבה אחרת, הרגלים אחרים, ולהתנתק מהמעצורים שפשוט עוצרים את הבן אדם ,

וזה דורש אימון ותרגול, זה הכל.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"אמני פיתוי" זה ממש לא שטויות. יש חבר'ה שעם קצת דימיון מודרך ותמיכה שבהחלט יכולה להגיע "בהתכתבות" יכולים לעשות את מה שצריך ולעולם לא היו עושים בלי זה. גם הביישנים שבסוף מגיעים לבת הזוג עשו זאת ברגע של תמיכה זו או אחרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפותח השרשור,

במקום לבקש מהמלון את הפרטים של הבחורה, תבקש מהמלון להעביר לבחורה את הפרטים שלך.

ואם כמו שאמרת, "החלפתם מבטים", והיא תהיה מעוניינת, היא כבר תיצור איתך קשר, דרך פייסבוק, טלפון SMS, וכו'.

בהצלחה.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...