Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 306 1.6 ידנית

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פיגו 306 1.6 1997 ידנית דיאמונד יד 2 01 כן כן

180,000 ק"מ

אני מוכר את הרכב שלי בצער רב,הרכב מטופל בחלקים הכי טובים, הרכב נוסע מצוין,חסכוני מאוד בדלק,לא אוכל שמן ,קניתי אותה לפני 3 חודשים השקעתי התאהבתי ועכשיו אני רוצה להשתדרג לxsi,לרכב יש גאנטים 13 עם צמיגים חדשים יוקוהמה a drive לפני חודשיים הגאנטים כנ"ל,רדיו דיסק חדש,נעילה מרכזית, 2 חלונות חשמליים,לפני שנה כל הרכב עבר צביעה מלאה ומקצועית ,האוטו לא עבר מעולם מכה או תיקון כל שהוא כמובן שהשלדה נקיה,עשיתי טיפול לפני 2000 ק"מ שמנים איכותיים ומים מקוריים,החלפתי שמן גיר רגיל של esso מקורי מלובינסקי,המחיר הוא 10,500 מי שרוצה במחירון שיקנה מלוי יצחק או אחת אחרת קרועה,הרכב נראה ונוסע מדהים.

קצת גמיש.

הקונה יקבל גם גאנטים של xsi 306 מתנה נקנו לפני כמה שבועות עברו פרויקט חידוש והיו אמורים להיות מורכבים על האוטו אבל בסוף אני מוכר אז...

0549432888 מאזור המרכז אם לא עונה אז בה"פ

16052011349.jpg

16052011348.jpg

16052011350.jpg

16052011353.jpg

Photo0568.jpg

קיטים קסנון למכירה.

• תוכן חדש...