Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי בטווינגו בלמים חדשים לפני שבועיים.

לפני יומיים שמתי לב שכשאני נוסע במהירויות צפונית ל80, הבלמים עושים מין חקירה בהתאם למהירות הנסיעה.

אם אני נוגע אפילו קצת בדוושת הבלם, הרעש נעלם אבל חוזר אחרי כמה שניות.

אם אני משנה את הזווית של ההגה, הרעש משתנה קצת.

האם זה נורמלי?

האם כמה בלימות טובות יעזרו לשייף את הדיסקים עד שיגיעו למצב נורמלי שו הם לא עושים רעש?

בכלליות אני נוסע הרבה בבין עירוני במהירויות די רגועות ותוך שמירת מרחק, אז למרות שעברתי כמה מאות קילומטרים, לא בלמתי יותר מדי ונראה לי שהבלמים עדיין לא התרגלו.

הרכב בולם מעולה ולא עושה רעשים בבלימה.

פורסם

כעיקרון זה לא דבר מאד חריג. כדאי לוודא שהכל הורכב כמו שצריך ושהגלגל מסתובב חופשי.

עם הזמן ההחלקה של הקאליפר על המסילות שלו נעשית קשה יותר, מה שגורם לליטוף קל עם הצלחת. מלבד זה שזה מרעיש קצת אין לזה הרבה משמעות. יכול להיות שפירוק, ניקוי וגירוז (בעזרת גריז מתאים) של המסילות יעזרו קצת, בהנחה ואכן הכל מורכב כמו צריך והבלמים לא תפוסים.

כמו כן לוודא שקפיצים מונעי רעש, גריז ייעודי וכו' הושמו כנדרש, אם נדרש.

פורסם

גריז נחושת זה לא הפתרון כאן!

רעש מהבלמים מבלי ללחוץ עליהם מעיד על תקלה חריגה שיש לטפל בה בהקדם .

סביר להניח שיש לכלוך או גוף זר על הרפידות, אולי חופש מיסבים או, כמו שאביב כתב, קליפר תפוס -מה שעלול לגרום לכשל במערכת הבלמים.

• תוכן חדש...