Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בהמשך לפוסט הקודם שלי-

יש לי אייפון וצריך כבר לקנות דיבורית קבועה לרכב.

התקשרתי לאורנג', הציעו לי דיבורית bury פשוטה (עם רמקול חיצוני) בתשלום של 10*36 שקלים ובזיכוי מלא, כלומר בפועל ללא תשלום.

אבל חשוב לי שהדיבורית תחובר לרמקולים של הסטראו, ושתהיה עם A2DP (הזרמת מוזיקה דרך הטלפון). אז אני מתלבט בין 3 אלטרנטיבות:

1. לקנות bury 9090 triple-touch (בערך 700 שקל כולל התקנה)

2. לקנות דיבורית parrot מסוג mk6100 או mki9100 - בערך 800-1000 שקל כולל התקנה

3. לחכות שאורנג' יוציאו איזה דיל חצי-חינמי כזה, כמו בפאלפון

מישהו יודע מה עדיף מבחינת איכות שמע- parrot או bury? ובכלל איזה אופציה עדיפה?

תודה!

פורסם

שניהם בחירה טובה . מבחינת איכות השמע כל הדגמים שכתבת מתחברים למערך הרמקולים (למעט הבורי הפשוטה).כך שתהייה לך איכות שמע טובה. שים לב רק שבהתקנה משתמשים במחברים מיוחדים ולא חותכים לך את קונקטור הרדיו. יש מצב שתידרש להוסיף כסף על קונקטורים אלה, כך שרצוי שתשאל קודם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תבדוק גם מוטורולה T605

דגם ישן יותר מאלה שציינת אבל אפשר למצוא אותן היום סביב ה 250-300 ש"ח.

היא תומכת A2DP ואין לה הסתבכויות עם מסכים מיותרים כל עוד המכשיר שלך מוצמד עם זרוע לשמשה.

איכות השמע בה מנסיון טובה.

אם אתה ממש נגד אתה יכול גם לקחת את הMK9100 מאיביי במחיר יותר זול משמעותית

טל.

פורסם

שאלה למנוסים בכל הקשור לקניה בEBAY,

היות ודיבורית איכותית עולה מעל 50$ (עלות דיבורית PARROT נעה סביב 160$) כמה מכס ייגבו בארץ?

פורסם

את הבורי 9090 למיטב זיכרוני אפשר להשיג בסביבות 400 שקלים. אם אתה מעוניין שאוודא עבורך את העניין, צור קשר בפרטי.

את הtriple-touch שלי קיבלתי מפלאפון והתקנתי לבד, אבל היא משתמשת ברמקול חיצוני משלה ולא ברמקולים של המערכת.

אמנם מחוברת בAUX למערכת ומשמיעה דרכה שירים מהאייפון, אבל שיחות נשמעות מהרמקול של הדיבורית בלבד...

• תוכן חדש...