Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לשדרג את המערכת המובנית בהונדה סיוויק 07 שלי . חשבתי יותר בכיוון של להשאיר את המערכת המובנית ולשדרג את המסביב , כיוון שלהחליף את המערכת המובנית זה סיפור וגם לא ממש בתקציב שלי .

אז הייתי רוצה לקבל המלצה לסט קומפוננטים + רמקולים אחורים בתקציב של עד 2000 ש"ח (אפשר חריגה קלה אם הפער באיכות הוא משמעותי ) .

ושאלה למי שמכיר את המערכות בסיוויק 07 , האם באמת שילוב של רמקולים טובים עם המערכת המובנית יגרום לשיפור משמעותי באיכות השמע (שהיא כרגע , לכל היותר סבירה , אבל אני נוטה לייחס זאת לרמקולים )

תודה על העזרה :-D

פורסם

ישנה אפשרות לחבר מגבר בעל יציאת HI LEVLE, שזה בעצם אומר שאתה תוכל לחבר את המגבר למערכת המובנית של הרכב.

זאת אומרת שאפילו שאתה לא תחליף את הHU המקורי אתה תוכל לחבר מגבר.

האופציה הזו מדבר אלייך?

אין מה להגיד, האיכות והעוצמהעולות ברמה מטורפת כאשר מוספים מגבר לסטאפ.

פורסם

לא ממש הבנתי את התגובה שלך , אתה טוען שאפשר בעצם לחבר רק מגבר למערכת המקורית תוך כדי שימוש ברמקולים המקוריים ולקבל שיפור משמעותי באיכות השמע ?

ואם כן , כמה העסק הזה עולה ?

• תוכן חדש...