Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אנחנו מחפשים לקנות רכב חדיש משומש מיד שניה, היתה לנו סיוויק 2006 צורה חדשה מכרנו אותה לפני יומיים, בעיקר דברים חיוביים יש לי להגיד על האוטו הזה,חזק, זריז, חסכוני אבל רחוק מלהיות נוח! נוחות נסיעה זה דבר חשוב בשבילי ובשביל אבא שלי שהוא בן אדם מבוגר מעל 50.

את המשפחתיות הסטנדרטיות כבר פסלנו מאותה סיבה. חשוב לנו שהרכב יהיה: 1. עד 140 אלף מקסימום.

2. אמין, שלא נראה מוסך פעמיים בחודש.

3. תא מטען מרווח, ונוחות נסיעה זה הדבר הכי חשוב.

4. צריכת דלק סבירה

קיבלנו הצעות והתרשמנו מהונדה אקורד חדשה, מאזדה 6, אודי A4 משנת 08 ועוד אחד שבאמת התלהבתי מאיך שהיא נראית זאת הC5 החדשה..

אשמח לשמוע דעות על המכוניות האלה ואיזה אחת הכי כדאי לשקול, תודה !

פורסם

בתקציב שלך אפשר למצוא בקלות רבה (ולפני מיקוח קל) סופרב 1.8TSI משנת 2009 (ראיתי אפילו אחת 2010) עם גג 30K ק"מ ורובן יד ראשנוה כמובן

פורסם

ה C5 הוא פחות או יותר הרכב הכי נוח בעולם, אתה יכול לראות את מה שטופ גיר עשו עם הקטע של המצלמה על הגג על דרך עפר.

הדרך פשוט נבלעת ברכב הזה.

למה כן- אפשר להשיג שנת 2010 עם קילומטראז' אפסי בגרסת ה 1.6 טורבו במסגרת התקציב, עדיין באחריות, רכב מרווח וסופר נוח, איכות תא נוסעים מצוינת, כבר ממש לא בעייתית כמו פעם. הדגמים החדשים מפגינים אמינות טובה.

למה לא- רשום על זה "סיטרואן", שזה מילה נרדפת ל "איבוד ערך מטורף", המכירה לא תהיה קלה, ובטרייד אין ישחטו אותכם.

זה, והעובדה שתיבת ההילוכים לא משהו. זה הכל.

בשורה התחתונה, אם הרכב הולך להישאר אצלכם זמן ארוך, זו אחלה בחירה. היא לא טוחנת דלק, נוחה בצורה שאני לא חושב שיש מתחרות, יפה, מרווחת, ועם בידוד רעשים יוצא דופן.

פורסם

תודה רבה על התגובה המפורטת.

זה בדיוק מה שחששתי ממנו, הירידת ערך, אין לי מושג כמה זמן הרכב הולך להישאר איתנו בדרך כלל אחרי 4 שנים אנחנו מחדשים. חבל דווקא האוטו נראה פצצה יש לו נוכחות על הכביש ולא מבחינת כמות וזה שהוא נוח זה פלוס גדול אבל הקטע של הירידת ערך די הורס אז צריך לשקול את זה טוב טוב.

בקשר לספורב, המראה החיצוני לא מצא חן בעיניי, מגושם כזה :)

פורסם

נסה לאתר כמה בעלי C5 שקנו לאחרונה או כמה אנשים שמכרו לאחרונה.

הזבל תדמית של סיטרואן התחילה (רק התחילה לצערי) להתנפץ בישראל, יש סיכוי שבשנים הקרובות הביקוש יעלה.

אבל עדיין, 4 שנים.... גבולי. אולי ישתלם לכם לקנות 2009-2010, תבדקו באיזה מחירים אתם יכולים להשיג, סה"כ לקנות בזול ולמכור בזול זו אופציה לא רעה, וחבל שתפספסו רכב שתפור לצרכים שלכם רק בגלל עניין ירידת הערך.

פורסם

אני מציע לבדוק את סובארו B4 החדשה. מאוד נוחה ושקטה וכבונוס גם סופר מרווחת. מודל 2010 אמור להתאים לתקציבכם.

בימים האחרונים התפרסם מבחן פה באתר, ממליץ לקרוא ולהתרשם.

בהצלחה.

פורסם

אל ליסקאר תיכף תגיע (מטרייד) הפאסאט 2.0T של השותף שלי. אמנם בת 3-4, אבל עמוק בתוך התקציב שלך. מרווחת, נוחה, אבזור מלא, ועם מנוע של גולף GTI...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ה-C5 באמת נוחה מאוד אבל אי אפשר להשוות אותה באיכות לאודי A4. יצא לי לנהוג בשתיהן (באירופה, על הכבישים המשובחים של צרפת ואיטליה) האודי עולה עליה כמעט בכל פרמטר למעט נוחות שב-C5 היא באמת כמו לשבת על ענן. בכל השאר ובעיקר חווית הנהיגה, שילדה, מנוע וכמובן איכות תא הנוסעים חומרים רמת גימור וכו', האודי לוקחת בהליכה.

פורסם

זו אותה מערכת בולמים, היידראקטיב 3+. אחד ממבחני הדרכים המעניינים והמועילים :)

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
טופ גיר עשו את זה עם C6 .יש הבדל קטן.:?

כמו שכתבו, מערכת הבולמים היא אותה מערכת, ול C5 יש אפילו פחות משקל מוקפץ.

אני לא אגזים ואגיד שהתוצאה תהיה אפילו טובה יותר, אבל היא דומה מאוד או אפילו זהה.

פורסם

תודה לכולם על העזרה ועל ההמלצות, רוצה להגיד שהתחלנו כבר לחפש C5 ביד שניה

אם כבר דיברנו על ירידת ערך, אני מת להבין איך האודי A-4 משנות 07-08 נמכרות כולן באיזור ה 120 אלף ואפילו פחות? את האמת אני לא יודע כמה הם עלו בשנת יציאתם, אבל בשל היותו רכב יותר יוקרתי מהשאר זה די מוזר לי..

פורסם
תודה לכולם על העזרה ועל ההמלצות, רוצה להגיד שהתחלנו כבר לחפש C5 ביד שניה

אם כבר דיברנו על ירידת ערך, אני מת להבין איך האודי A-4 משנות 07-08 נמכרות כולן באיזור ה 120 אלף ואפילו פחות? את האמת אני לא יודע כמה הם עלו בשנת יציאתם, אבל בשל היותו רכב יותר יוקרתי מהשאר זה די מוזר לי..

המחיר 120K מסיבה פשוטה מאוד, אין לA4 ביקוש בשוק המשומשות (שעשיתי נסיעת מבחן על A3 הנציג מכירות אמר לי לא להתקרב לA4 כי היא אפשר למכור אותם אחר כך). חוץ מזה רכב בינוני, חסר אופי, בלי אחריות, חלקים יקרים וכו'

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...