Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 1.2 tsi

skuki1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי אתמול הצעתמחיר לרכב במסגרת המבצע

המחיר הוא 105 על הכביש כולל צבע קודן ומערכת מולטימדיה של קנווד שאמורה לכלול מצלמת רוורס דיבורית מסך מגע וכו

כרגע שילמתי את המקדמה

?האם אתם חחושבים שזו הצעה טובה

תודה מראש

יובל

פורסם

כאחד שרכש את הרכב הנ"ל אני יכול להגיד לך שבינתיים (רק 300 קילומטר) זהו רכב נפלא והדבר הכי טוב בו מעבר לאיבזור זה המנוע שלו. אני מאמין שאתה מדבר על הרכב הידני (היות וקיבלת איבזור גבוה) שזה הדבר האולטמטיבי לאוטו הזה. המחיר לעומת התמורה שמקבלים בסיאט לטעמי היא אחת הגבוהות (זה גם למה בחרתי ברכב הזה לעומת מזדה 2 או סוזוקי סוויפט). בכל מקרה אם תממש את הרכישה אני מאמין שלא תתאכזב.

פורסם

תן קצת פרטים,

על איזו רמת אבזור מדובר SC/Style/Reference , ידני/DSG , צבע/לבן ???

קיבלתי הצעה של .... 108950 ש"ח , SC ,ידנית, לבנה .... + ג'אנט 215/40R17 SAGA , על הכביש +עלוקה.

כאשר הג'אנט מתומכר 4309ש"ח .... ויש מצב שאני אוותר עליו .

ככה שזה יוצא 104600.

כאמור לבנה , תוספת צבע אם אני לא טועה 2000 ש"ח.

לכי תכיני לי את החליפה של האיומים...!

פורסם
כאחד שרכש את הרכב הנ"ל אני יכול להגיד לך שבינתיים (רק 300 קילומטר) זהו רכב נפלא והדבר הכי טוב בו מעבר לאיבזור זה המנוע שלו. אני מאמין שאתה מדבר על הרכב הידני (היות וקיבלת איבזור גבוה) שזה הדבר האולטמטיבי לאוטו הזה. המחיר לעומת התמורה שמקבלים בסיאט לטעמי היא אחת הגבוהות (זה גם למה בחרתי ברכב הזה לעומת מזדה 2 או סוזוקי סוויפט). בכל מקרה אם תממש את הרכישה אני מאמין שלא תתאכזב.

היה לך ניסיון עם ה1600 ? כמה מורגש הבדל במומנט ביניהם ?

(היה לי לפני מספר חודשים את אותו הרכב, עברתי טוטאל לוסט)

אחד הדברים שהפריעו לי , זה הרעש המוגזם שה1600 מוציא כאשר הטורים עולים.

לכי תכיני לי את החליפה של האיומים...!

פורסם
תן קצת פרטים,

על איזו רמת אבזור מדובר SC/Style/Reference , ידני/DSG , צבע/לבן ???

קיבלתי הצעה של .... 108950 ש"ח , SC ,ידנית, לבנה .... + ג'אנט 215/40R17 SAGA , על הכביש +עלוקה.

כאשר הג'אנט מתומכר 4309ש"ח .... ויש מצב שאני אוותר עליו .

ככה שזה יוצא 104600.

כאמור לבנה , תוספת צבע אם אני לא טועה 2000 ש"ח.

מחיר גבוהה לדעתי, וכבר יותר מדי קרוב ללאון שעדיפה מבחינת מרווח פנים.

את הלאון שלי, קיבלתי במחיר של 109K על הכביש + מיגון (ויתרתי על המולטימדיה, אך הוספתי חיישני חניה).

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם

היי

ההצעה שקיבלתי היא לרכב אוטומט בגימורstyle

זה מגיע עם מערכת מולטימדיה של קנווד

דבר אחד מוזר לי - במחירון של סיאט כתוב שאפשר לשדרג לבקרת אקלים דיגיטאלית

בסוכנות אמרו שאי אפשר לשדרג את האיביזה לבקרת אקלים דיגיטאלית

למה זה ככה? איך רכב בשנת 2011 מגיע עם אקלים ידני?

יכול להיות שטעו בסוכנות?

• תוכן חדש...