Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה אני מעוניין לקנות סאב אבל לא מעוניין במשהו יותר מדיי עוצמתי יש לי כרגע 6X9 של DUB וקומפוננטים של DUB

ואני מעונין לקנות סאב חשבתי על הסאב

DUB Mag DUB200 כי אז זה יוצר איחוד עכשיו הייתי מעוניין לדעת מה החוות דעת על הסאב הנל.

וגם על הסאב של

HIFONICS HFI12S4 שאולי עדיף אותו...

או שאם יש לכם משהו אחר להמליץ לי עליו אז אשמח אבל שיהיה באותו אזור מחירים לא מעוניין להשקיע בסאב נכון לעכשיו יותר מדיי

לגבי המגברים שיש לי ברכב זה לא רלוונטי כי אני מחליף אותם...לרמקולים ולקומפוננטים אני הולך לשים את המגבר הזה:

ORION CO600.4 או Crunch pzi 125.4

עדיין לא סגור על זה

ולסאב אני עדיין לא יודע תלוי מה אני יקנה לכן אני צריך עזרה קטנה פה =]

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

פורסם

מישהו בבקשה!!

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

מה זאת אומרת שתיהם חרא של סאבים כאילו??

הקטע הוא שאני לא צריך משו מי יודע מה ולכן אני לא מעוניין להשקיע מי יודע מה הסאבים האלה הם במחיר של 200 ומשו שקל...

פורסם

ב200 שקל עדיף ללכת על יד שניה.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...