Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו נועם, שאני עדיין לא בטוח אם הוא עבד עלי או לא, וגם החשבון בEBAY לא שלי אלא של חבר.

תגידו, במידה ואני מחזיר את הסט לבעליו, הוא מחזיר לי רק את הכסף שהקומפוננט עצמו עלה, לא? כאילו בלי המשלוח והכל? בתוספת של עלות השליחה שלי, גם אם זה מזוייף אני לא חושב שזה כ"כ ישתלם לי להחזיר את הסט.

אני מציע לך למכור אותו ביד2:

"סט קומפוננט חדש של חברת Nertz, יבוא אישי מארה"ב. במחיר עלות - 700 ש"ח, גמיש."

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתח עליו case ברזולושן שמה תדפוק אותו יביאו לך פול ריפאונד והקומפוננט ישאר אצלך!

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

צנון - דיי להיות צנון!

הרמקולים שלך מזויפים, אין לי שום ספק בכך. אין ספק שזה אחד הזיופים היותר טובים בשוק אבל זה עדיין זיוף וישמע רחוק מאוד מהמקוריים.

ה N שאצלך במקום H מעוגל והכיתוב על הפילטר וגימור הפלסטיקה שלא לדבר על המיקום שממנו נשלח הסט והמחיר שעלה כולם מצביעים על זה.

עכשיו תעשה לעצמך טובה ואל תתכתב בכלל עם המוכר, ישר תפתח לו dispute בטענה שקיבלת מוצר מזויף

זה יקח מספר שבועות שבהם נותנים למוכר סיכוי להגיב (אם הוא בכלל עוד בנמצא) ואם אתה לא מרוצה אפשר לעשות אקסלציה ל ebay customer support.

אם אתה מחליט לשלוח לו בחזרה את המוצר תוודא שהוא מסכים לשלם לך את עלות המשלוח הלוך וחזור

תדאג שיהיה dispute פתוח גם אם אתה שולח לו בחזרה את המוצר שיהיה הכל רשום.

פורסם

לא יודע, אני לא מבין בEBAY כ"כ. כמו שאמרתי בת'רד הקודם, זה הדבר הראשון(ואולי האחרון) שאני מזמין משם. לקחתי פה סיכון שידעתי עליו לפני ולמרות הכל הסכמתי לקחת אותו. האמת גם שמשבוע הבא גם לא יהיה לי כל כך הרבה זמן להעתסק בזה כי אני נכנס לתקופת מבחנים רצחנית, אז אני מעדיף לסגור את העניין אם זה מזוייף או לא עד שבת. הקטע הוא שהחשבון לא שלי, ואני לא רוצה להטריח את חבר שלי שגם ככה בא רק פעם בשלושה שבועות לסוף שבוע, ואז גם בזמן הזה במקום לתת לו להנות, אני אחפור לו על מוצר מזוייף או לא מEBAY.

בקיצור אם זה אכן מזוייף, נדפקתי. קורה.

פורסם

צנון להבאה תעשה שיעורי בית קצת לפני שאתה עושה הזמנה כי המחירים של הרץ כמעט זהים וההפרש לא כזה משמעותי ששווה להזמין מחו"ל גם אני רציתי להזמין מחו"ל קומפוננט שלהם אבל אחריי המיסים לא ממש שווה ההפרש זניח עד 300 ש"ח ככה שלא ממש שווה בשביל 300 ש"ח להזמין מחו"ל

פורסם

האמת שאני בד"כ מאוד קפדן לפני שאני קונה משהו, אבל מה לעשות, כנראה שאף אחד לא חסין מנפילות.

אני די תקוע עם הקומפוננט במידה והוא מזוייף(אני לא מחזיר אותו כנראה). אני לא יודע איזה מגבר לשדך לו(אם בכלל) כי אני לא יודע כמה RMS הוא באמת יכול לקבל, אני לא יודע אם כדאי בכלל לחבר אותו או סתם לזרוק אותו לפח.

קיצר, באסה עם הסינגפורים האלה.

פורסם

אם חשבת שתקנה קומפוננט בחצי מחיר ממה שעולה בארץ ותקבל את אותו המוצר הצחקת אותי.

אני יכול להגיד שהמחיר בארץ של מוצרי הרץ ואוודיסון מאוד הוגן, תסתכל מחירים באירופה ותבין שהמחיר בארץ אפילו יותר זול משם.

אין לי מושג לגבי איכות הסאונד, זה צריך לשמוע כדי לדעת.

Got To love It

פורסם

טוב, איך אני מת על אלה שבאים בסוף כדי לשפוך את טיפת המלח האחרונה על פצעיי השורפים(שוב, למרות שעדיין לא הוכח סופית שמדובר בזיוף).

שנית, לגבי המחיר, הדגם הזה מאוד מאוד ישן(יצא ב2005 אם לא טועה), אז בהנחה שלא מדובר בזיוף, 700 שקל לסט שעולה בחו"ל 200 דולר, זה לא כ-ז-ה מופרך.

פורסם

כאילו חסכת לעצמך 400 שקל בשביל להיות ראש שקט ולקנות מוצר עם יבואן בארץ, שבאמת שהוא אחלה יבואן עם שירות מעולה.

לא בא לשים מלח על הפצעים, אבל אתה כבר רשום לפורום הזה, אפשר לפרסם את המודעה לפי שרוכשים ולקבל חוות דעת.

כמו שעכשיו אנשים אומרים לך שזה זיוף, וזה זיוף אז היה ניתן להגיד לך לפני שהיית רוכש.

Got To love It

פורסם

איזה 400 שקל?! הסט הזה בארץ עולה בין 1600 ל1800. אם הסט הזה היה עולה 1100 בארץ ובEBAY עם כל המכס והמע"מ היה יוצא 700, נראה לך שהייתי לוקח את הסיכון ולא מזמין מהארץ?

פורסם

אולי תפסיקו כבר לבאס אותו? איך אפשר לקבוע מ3 תמונות מטושטשות שזה בוודאות זיוף. לפותח השירשור אני מציע שתחבר ותראה איך שומעים, ותגיע למפגש ונסה להשוות עם מישהו שיש לו בוודאות את המקור מאותו דור. אתה יכול אולי גם להגיע עם הקומפוננט ולנסות לשאול אנשים.

בנוסף יש איזה חנות סטריאו של POINTER נדמה לי ברחוב יגאל אלון בתל אביב, מול תחנת דלק של סונול שנקראת קוקו, וראיתי שם שהם מוכרים את הסט הזה. לא מאמין שגם שם זה זיוף. לך לשם , תתנהג כאילו אתה מתכוון לקנות, תבקש לראות את הסט בטענה שאתה רוצה לבדוק האם הוא מתאים לך מבחינת עומק התקנה (תגיד שרכשת ALTO חדשה והכינו לך בנייה על מנת להימנע משאלות לגבי סוג הרכב וכל מני טענות מצד המוכר), תסתכל על הרכיבים טוב, ונסה להשוות למה שראית בסט שלך. כמובן שלפני זה תסתכל טוב על הסט שלך.

זה יעזור לך לדעת יותר טוב לדעתי האם אתה מחזיק זיוף או לא.

פורסם

תוכל להעלות תמונה ברורה של האריזה מאחורה? שיראו גם את הכיתוב. שגיעות כתיב זו דרך קלה מאוד לעלות על זיופים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דיברתי עם היבואן בארץ , הוא עודכן ע"י היצרן (HERTZ) לפני מספר חודשים כי קיימים זיופים מדגמים שונים של מוצרי HERTZ,

היבואן והיצרן בשיתוף פעולה מתכוונים להילחם בתופעת הזיופים ואף לעזור בזיהוי הזיופים , בנוסף היבואן פתח מייל שכתובתו

[email protected] לצורך העניין .

ניתן לשלוח מיילים שכוללים תמונות ברזולוציה טובה , היבואן הבטיח לתת תשובות מהירות ומדויקות ככל שניתן וכל זאת בשיתוף עם היצרן.

• תוכן חדש...