Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע גורג', גם במקוריים שיש ברשת זה נראה כמו N כשהקו מצד שמאל טיפה מתחיל מלמטה.

אני צריך רמת מובהקות גבוהה יותר.

פורסם

לא יודע עם זה יפתח לך את הדף או לא

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/Hertz_HiEnergy_HSK165.pdf

תראה על הקרוס איך רשום הרץ רואים שזה H ולא N וגם הצורה של הכיתוב איך שהלוגו שלהם אמור להיות על החלקים אותו הדבר

תעלה עוד כמה תמונות אולי זה יעזור

בכל מקרה יש לי קרוס 3 חלקים בבית אני יכול לצלם ולעלות אותו כשאני יהיה בבית

פורסם

תסתכל על הפילטר הצהוב הגדול איפה שכתוב עליו 685 J 100V ומעליו כתוב הרץ וזה לפי הזוית עין שלי לא נראה דומה לשלך.

תסתכל טוב טוב ותקריב את התמונה (בכוונה מצאתי לך תמונה בגודל גדול שתוכל לעשות זום ולראות)

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

דן, זה התמונה ששלחת לי אחרי שהפכתי אותה(הבנתי ממך שזה קרוס של הרץ אמיתי):

http://img834.imageshack.us/img834/3372/95130264001300401542.jpg

עכשיו תסתכל על ההרץ למטה, זה נראה בדיוק כמו הNERTZ שיש אצלי ולא כמו HERTZ. לגבי הקבל הצהוב, לא יודע, הם נראים לי אותו דבר.

אני צריך תשובה סופית עד מוצ"ש כי חבר שלי שהזמין יוצא בראשון לסגור 3 שבועות בבסיס ואז כבר אי אפשר יהיה להחזיר את המוצר. בגלל זה אני אשמח אם מישהו מהמרכז יוכל לבדוק את הסט במכוניתו ואז נהיה הרבה יותר חכמים.

פורסם

הכיתוב בקרוס לא ברור אבל זה לא נראה כמו h.

בקרוסים האורגינלים רואים בברור שזה h.

הכי טוב שתריץ מספר סידורי באתר של הרץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נשאל שאלה אחרת, כמה הם עלו לך?

לפי התמונות שהעלת איכות החומרים לא נראת משהו.

אני לא יודע איך זה בהיי אנרג'י אבל אצלי בmille האיכות חומרים של הקרוס הרבה יותר גבוהה.

Got To love It

פורסם
נשאל שאלה אחרת, כמה הם עלו לך?

לפי התמונות שהעלת איכות החומרים לא נראת משהו.

אני לא יודע איך זה בהיי אנרג'י אבל אצלי בmille האיכות חומרים של הקרוס הרבה יותר גבוהה.

סה"כ 600 ש"ח פלוס 100 שקל מע"מ ומכס, סה"כ 700 שקלים.

פורסם

זהו נועם, שאני עדיין לא בטוח אם הוא עבד עלי או לא, וגם החשבון בEBAY לא שלי אלא של חבר.

תגידו, במידה ואני מחזיר את הסט לבעליו, הוא מחזיר לי רק את הכסף שהקומפוננט עצמו עלה, לא? כאילו בלי המשלוח והכל? בתוספת של עלות השליחה שלי, גם אם זה מזוייף אני לא חושב שזה כ"כ ישתלם לי להחזיר את הסט.

• תוכן חדש...