Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .. ערב/בוקר טוב .

הלילה עצרה אותי ניידת משטרה (לא תנועה ) לאחר שנסעתי על 100 קמ"ש בכביש עירוני

השוטר ביקש ממני לעצור בצד .

חבר שלי בדיוק הוציא את החגורה לרגע מצחיק כמה שנשמע אין אינטרס לשקר זה מה שהיה והשוטרים ראו אותו בלי חגורה .

בקיצור , הסעיפים שנכתבו לי :

-נוסע קדמי בלי חגורה

-אין שלט נהג חדש

-נהיגה בקלות ראש ומהירות

הסעיף האחרון זה מה שמדאיג אותי , אכן נסעתי מהיר אומנם בכביש עירוני אך לא היה שום רכב על הכביש וזה היה בשעת לילה ולא זיגזגתי בין הנתיבים או משהו כזה .

קיבלתי זימון למשפט . מה יהיה שם ? שלילה ? מה הסיכויים ? אפשר לערער ?

תודה רבה מראש

נ.ב עריכה

השוטר בניידת טען ש"הטכנוגרף צילם אותך על 120 " - מה הסיכוי שהמכשיר הזה אכן קיים ונמצא ברכב ?

פורסם

יעלה אדוני את הדו"ח וכל מה שקיבל מן השוטרים , ישמיט פרטים אישיים שלו, אולי נלמד דבר או שניים.

טכוגרף קיים במשאיות.

מה מדד את מהירות נסיעתך ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא קיבלתי כלום כתוב מהשוטרים וגם לא חתמתי . מהשוטרים נאמר שאקבל זימון למשפט בדואר וככל הנראה שלילה .

בנוגע למהירות הנסיעה לשוטרים אמרתי שנסעתי 70 קמ"ש - לדעתי אין להם שום דרך למדוד כמה נסעתי ולכן הסעיף נהיגה בקלות ראש .

אני נהג צעיר לכן אני חושב שהם אמרו זאת כדי להפחיד אותי.

השוטרים לא ביקשו את הצד שלי ולא שאלו שום שאלה או נתנו לי מקום להגיד את הצד שלי.

אם יש צורך בעוד פרטים תגיד.

פורסם

סיכוי טוב שסתם הפחידו אותך.

אם לא, ורק נגמרו להם הפנקסי דו"חות במקרה - אז ככה:

1. שלט נהג חדש 250 ש"ח ברירת קנס.

2. נוסע לא חגור 250 ש"ח ברירת קנס.

3. מהירות מופרזת 70 קמ"ש במקום 50, לפי הודאתך, 250 ש"ח ברירת קנס. (כנראה לא מדדו אותך בשום מכשיר. סתם חירטטו אותך ונפלת בפח והודית בעבירה!)

4. נהיגה בקלות ראש - זימון למשפט.

אם אכן תקבל זימון למשפט עבור העבירה הנ"ל, יש כנראה מקום לנהל מו"מ לעסקת טיעון.

הסדר הגיוני יהיה המרת האישום ל"נהיגה בחוסר זהירות" בלבד, 500 ש"ח, ועדיף גם שימחקו את עבירת המהירות כדי שלא תקבל שנתיים נוספות נהג חדש+תיאוריה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מעדיף לעשות דו"ח פנימי אם אין לי אפשרות לבדוק עבר במחשב וזה קורה הרבה . (רשת עמוסה,מחשב נופל ), אין העתק לנהג מפנימי.

למחרת/יום א' (אני עושה רק משמרות לילה,בד"כ בסו"ש ) עובר על הדוח"ות שוטר יותר בכיר (ראש משמרת/קצין) ,בודק את העבר במחשב ומחליט - קנס/משפט/אזהרה/כלום.

• תוכן חדש...