Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רדיודיסק לרכב(SKODA NEW FELICIA 99)

קניתי רדיודיסק clarion ב 600 שקל 45X4 ואחרי ווליום של 25 הוא פשוט היה עושה ריסטרט, אחרי שהורדתי את הרמקולים הקידמיים הוא היה מתנתק ב 30 וגם לא היה בו מספיק אופציות באקוליזר אז החזרתי אותו.

רמקולים אחוריים אצלי זה 400W כל אחד ומקדימה זה של האוטו.

אני מחפש רדיודיסק בסביבות ה600 שקל שיחזיק לי את הרמקולים ולא יקרוס.

כולם אומרים לי פיונר אבל כשהגעתי לחנות המוכר ז**ן לי בשכל שפיונר זה כבר פסה ואף אחד לא משתמש בזה וכו'..

יש לכם להמליץ על איזה רדיודיסק?

מומלץ לקנות רדיודיסק מיד שניה?

תודה רבה לכל העוזרים.

Citroen volcane 2.0i

פורסם

המוכר בפומפה אמר שפיונר לא קורא USB יותר מ 2 גיגה..

נישמע לי קצת לא הגיוני..

יש לי אופציה לקנות אצל ערבים ליד אריאל פיונר גרסאות חדשות בכלום כסףאבל אין ביטוח..שווה קניה?

אגב אני קונה סאב עוד מאט 350 W RMS

ומגבר..זה יעבוד טוב ביחד?

Citroen volcane 2.0i

פורסם

לא יודע להמליץ לך על רדיו דיסק אבל.

לא הייתי קונה בשום מצב מפומפה. אני לפני כחודש קניתי CZ500 לאחר המלצות חמות מחברי הפורום (באמת מוצר טוב שווה את המחיר) יצרתי קשר עם פומפה ושם התחילו לומר לי שהמוצר לא טוב ועדיף לך לקנות מוצר אחר. שחברי הפורום אמרו לי שהוא סתם אומר, דיברתי איתו שוב ושאלתי אותו עם יש את המוצר זמין במלאי הוא אמר לי שכן (דיברתי איתו בשעה 16:00) יום למחרת נסעתי במיוחד לרמת גן וכשהגעתי הוא אמר לי שנגמר במלאי והתחיל להציע לי מוצרים אחרים!

בקיצור לא ממליץ לך לקנות מהם!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הגעתי לשה לקנות פיונר 2250 והוא דחף לי את הקלאריון 201CZ

מכשיר ממש נחמד אבל הוא היה מתנתק אחרי ווליום של 25

אז החזתי אותו והחזירו לי כסף.

אז מה הייתם ממליצים לי לקנות בתווח מחיר 600

Citroen volcane 2.0i

• תוכן חדש...